Volg ons

Bosch bladblazers vergelijken

Bosch logo
Een bladblazer van Bosch kopen? Bekijk alle verkrijgbare bladblazers van Bosch in het onderstaande overzicht. Klik op de bladblazers om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
179 producten
Sorteren op:

Laad meer producten

Best geteste bladblazers door BesteProduct.nl


Meest recent geteste bladblazers van Bosch door BesteProduct.nl

6,8
De Bosch ALB 36 Li is een vrij prijzige bladblazer met een uitstekende bouwkwaliteit. Het compacte ontwerp en de eenvoudige demontage maken het ook een geschikt apparaat om in een kast op te bergen. Helaas valt het resultaat enorm tegen. De lucht komt met hoge snelheid uit de tuit, maar de totale luchtstroom is te klein om op grote afstand nog effectief te zijn. Daarnaast is de accuduur ook onder de maat.
Roel Stortelder
Roel Stortelder
Haarlem • 132 reviews
Lees de hele review
6,5
Geen prijzen
Officieel is het een bladblazer. Echter kan deze Bosch behalve blazen, ook bladeren en ander strooisel opzuigen en versnipperen. Dat laatste doet hij met zijn metalen hakselrad zo goed dat hij de beste mulch heeft van door ons geteste bladblazers. Zuigen doet hij niet slecht, maar dat kan beter. De luchtstroomsnelheid is 300km/u en dat is prima maar toch zijn we niet tevreden over de blaasprestaties. Vaak moesten we een stuk meerdere malen doen om het blad verderop te krijgen. Hij blaast het zwakst als we hem vergelijken met de andere bladblazers. De ALS 2400 is te koop voor een bedrag van circa 99 euro. We hebben bladblazers getest die lager zijn geprijsd en toch beter presteerden dan deze Bosch.
Stef van Uum
Stef van Uum
Westervoort • 119 reviews
Lees de hele review

Bladblazer: de populairste merken