Volg ons

Makita bladblazers vergelijken

Makita logo
Een bladblazer van Makita kopen? Bekijk alle verkrijgbare bladblazers van Makita in het onderstaande overzicht. Klik op de bladblazers om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
167 producten
Sorteren op:

Laad meer producten

Best geteste bladblazers door BesteProduct.nl


Meest recent geteste bladblazers van Makita door BesteProduct.nl

7,3
Andere compacte bladblazers maakten niet veel indruk. De compacte DUB361 van Makita doet dat wel. Die blaast behoorlijk hard en met de geteste 18 volt / 5.0 Ah accu’s kun je ook lang werken. De bladblazer kent maar twee standen waarbij we bij de laagste stand net wat meer power hadden gewild. Kwalitatief een topper, maar dat komt met een prijs. De prijs voor de body is zo'n 200 euro, maar daar komt ook nog een accu van 100 euro bij op. Desalniettemin, een dikverdiende kooptip.
Niels Willems
Niels Willems
Doetinchem • 50 reviews
Lees de hele review
8,7
Makita valt zelden door de mand tijdens testen... En ook de UB0801 bladblazer bevalt ons. De motor heeft een bescheiden wattage, maar blaast en zuigt de concurrentie er veelal uit. De zak hangt niet aan de machine maar aan je schouder, wat prettig werkt. De bouwkwaliteit is onberispelijk en het wisselen van buizen of loskoppelen van de zak gaat zoals we dat wensen. Ondanks dat we wat aanmerkingen hebben geven we de UB0801 een kooptip voor iedereen met een serieus grote of middelgrote tuin.
Niels Willems
Niels Willems
Doetinchem • 50 reviews
Lees de hele review
8,3
Als je simpelweg een hele goede bladblazer zoekt, dan ben je nu klaar met zoeken. Koop de Makita DUB362. De blaaskracht is erg goed te doseren wat ‘m geschikt maakt voor tuinen met hoeken, paadjes en bloemen. Maar evengoed blaast de DUB362 een enorme hoop bladeren weg. De bouwkwaliteit is top en alles voelt aan en werkt alsof je er heel lang plezier van gaat hebben. De Makita DUB362 kost meer dan gemiddeld, maar maakt die meerprijs ook waar. .
Niels Willems
Niels Willems
Doetinchem • 50 reviews
Lees de hele review

Bladblazer: de populairste merken