Volg ons

Black & Decker bladblazers vergelijken

Black & Decker logo
Een bladblazer van Black & Decker kopen? Bekijk alle verkrijgbare bladblazers van Black & Decker in het onderstaande overzicht. Klik op de bladblazers om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
149 producten
Sorteren op:

Laad meer producten

Best geteste bladblazers door BesteProduct.nl


Meest recent geteste bladblazers van Black & Decker door BesteProduct.nl

7,3
De Black & Decker GWC3600L25 is een zeer degelijk apparaat met helaas een aantal gebreken. De prijs is, mede door de accessoires, zeer netjes en de blaaskracht is prima, maar het zuigvermogen valt tegen. Daarnaast is het wisselen tussen accessoires niet zo handig als een apparaat die alles kan met een druk op de knop. De GWC3600L25 is daarom vooral geschikt voor degene die een apparaat zoekt dat erg lang mee gaat op een batterij en vooral gebruikt wordt voor bladblazen. Dat de bladblazer ook af en toe gebruikt kan worden om blad te zuigen, is dan mooi meegenomen.
Roel Stortelder
Roel Stortelder
Haarlem • 130 reviews
Lees de hele review
7,7
Geen prijzen
Waan je een echte ghostbuster met deze GW3030BP bladblazer van Black & Decker. Je zuigt het blad op dat via een brede en flexibele slang in een rugzak wordt geblazen. Werkt prima! Dat bladblazers veel herrie maken is een feit. De Black & Decker is daar geen uitzondering op. Hij is zelfs één van de luidruchtigste uit de test. Wel meten we een lagere waarde dan de fabrikant opgeeft, 98 dB versus 107 dB. Oordoppen altijd op dus. Ergonomisch is het een topper, waarbij zijn lage gewicht in het voordeel werkt. Het opzuigen van het blad gaat prima. Hier vinden we de GW3030BP één van de betere. Het gemulchte blad is mooi fijn. Tot slot is de grote zak met een inhoud van 72 liter een mooie bonus. De grootste zelfs, andere bladblazers blijven veelal steken op 40 tot 45 liter.
Stef van Uum
Stef van Uum
Westervoort • 119 reviews
Lees de hele review
7,0
Deze Black & Decker GW3030 functioneert als bladzuiger goed. Veel blaas- en zuigkracht. Zelfs kleinere takjes zuigt het apparaat op. De grotere takken pakt hij niet, maar dat is op zich niet heel verwonderlijk. Die zijn ook lastiger te verwerken. Met een gewicht van 4,8 kilo heb je best wat spieren nodig om je hele gazon in één keer te willen afwerken. Ik had toch wat pauzes nodig. Mijn man echter, had hier wat minder moeite mee. Gebruiksgemak is dus best afhankelijk van je kracht. Daarnaast is het ombouwen van blazer naar zuiger nog even een karweitje. Hiervoor heb je gereedschap nodig om de ene pijp eraf te halen en de andere er weer op te zetten.
Els Zwetsloot
Els Zwetsloot
Apeldoorn • 21 reviews
Lees de hele review

Bladblazer: de populairste merken