Volg ons

Gardena bladblazers vergelijken

Gardena logo
Een bladblazer van Gardena kopen? Bekijk alle verkrijgbare bladblazers van Gardena in het onderstaande overzicht. Klik op de bladblazers om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
149 producten
Sorteren op:

Laad meer producten

Best geteste bladblazers door BesteProduct.nl


Meest recent geteste bladblazers van Gardena door BesteProduct.nl

8,4
Hier worden we blij van. Voor ongeveer 80 euro krijg je een bladblazer die erg goed blaast en prima zuigt en mulcht. De Ergojet 3000 van Gardena is uitgerust met een degelijk metalen rotor en het bedieningsgemak is uitstekend. Het wisselen van buizen en blaas- of zuigfunctie of het instellen van de blaaskracht gaat bijvoorbeeld met groot gemak. Het enige minpuntje, het uitsteeksel aan de zuigbuis waardoor je af en toe in het gras hapt, houdt hem niet af van een zeer terechte kooptip. Een aanrader!
Niels Willems
Niels Willems
Doetinchem • 50 reviews
Lees de hele review
5,5
Deze Gardena bladblazer is eigenlijk alleen maar geschikt om wat blaadjes van een verharde oprit te blazen. Dan moet het blad ook nog niet te groot of te nat zijn. Hij komt voor de meeste klussen kracht te kort. Daarmee heb je niet zoveel aan de hele rij met voordelen; relatief goedkoop, goede bouwkwaliteit, laag gewicht en lange bedrijfsduur.
Niels Willems
Niels Willems
Doetinchem • 50 reviews
Lees de hele review

Bladblazer: de populairste merken