Volg ons

Einhell bladblazers

Einhell
Een bladblazer van Einhell kopen? Bekijk alle verkrijgbare bladblazers van Einhell in het onderstaande overzicht. Klik op de bladblazers om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
125 producten
Sorteren op:

Laad meer producten

Best geteste bladblazers door BesteProduct.nl


Meest recent geteste bladblazers van Einhell door BesteProduct.nl

7,0
Geen prijzen
Hatsikidee, niet duur en toch goed. Ja, toegegeven, er zijn bladblazers die beter blazen, zuigen en mulchen, maar die kosten ook allemaal meer dan deze Einhell GC-EL 3000 E (69 euro tijdens testen). Daarbij heeft hij een metalen rotor, wieltjes, een doorkijkvenster op de opvangzak en gaat het wisselen tussen zuigen en blazen eenvoudig. Als het niet te veel mag kosten en wel goed moet zijn dan is dit een voordelige keuze.
Niels Willems
Niels Willems
Doetinchem • 50 reviews
Lees de hele review
7,4
Als je al andere Einhell producten hebt met accu dan ligt het voor de hand dat je een Einhell bladblazer koopt zonder accu’s. Dat maakt de GE-LB 36 Li E-Solo tot een voordelige keuze want het is een prima bladblazer. De blaasstand is traploos regelbaar en met de turboknop heb je een behoorlijke kracht tot je beschikking. Een half uur blazen is geen probleem op de twee 18 volt/3.0 Ah accu’s.
Stef van Uum
Stef van Uum
Westervoort • 118 reviews
Lees de hele review

Bladblazer: de populairste merken