Volg ons

Einhell bladblazers vergelijken

Einhell logo
Een bladblazer van Einhell kopen? Bekijk alle verkrijgbare bladblazers van Einhell in het onderstaande overzicht. Klik op de bladblazers om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
149 producten
Sorteren op:

Laad meer producten

Best geteste bladblazers door BesteProduct.nl


Meest recent geteste bladblazers van Einhell door BesteProduct.nl

8,1
De Einhell GE-CL 18 Li is een zeer goedkope accubladblazer die redelijk goed presteert. De afwerking valt tegen, maar het apparaat is zo klein dat je hem makkelijk kunt opbergen. De snelheid van de lucht is uitstekend, maar de kleine opening in de tuit zorgt er voor dat netto weinig lucht wordt verplaatst. Op grotere afstanden is de bladblazer dus niet erg effectief. De accu houdt het wel lang vol, maar wordt helaas niet standaard meegeleverd en verviervoudigt de totaalprijs.
Roel Stortelder
Roel Stortelder
Haarlem • 130 reviews
Lees de hele review
7,5
De Einhell GE-CL 36 Li E lijkt op het eerste gezicht goedkoop, maar er komen veel kosten bij als je nog geen accu's en oplader van Einhell hebt. In ruil voor je euro's haal je wel een degelijk product in huis dat niet snel de geest zal geven. Ondanks de hoge totaalkosten, ben ik toch erg tevreden met de zuigkracht en bladcapaciteit van dit apparaat. Ook is het enorm eenvoudig om te wisselen tussen blazen en zuigen omdat het niet nodig is om andere accessoires te koppelen. De blaaskracht stelt gezien de prijs echter een beetje teleur.
Roel Stortelder
Roel Stortelder
Haarlem • 130 reviews
Lees de hele review
7,0
Hatsikidee, niet duur en toch goed. Ja, toegegeven, er zijn bladblazers die beter blazen, zuigen en mulchen, maar die kosten ook allemaal meer dan deze Einhell GC-EL 3000 E (69 euro tijdens testen). Daarbij heeft hij een metalen rotor, wieltjes, een doorkijkvenster op de opvangzak en gaat het wisselen tussen zuigen en blazen eenvoudig. Als het niet te veel mag kosten en wel goed moet zijn dan is dit een voordelige keuze.
Niels Willems
Niels Willems
Doetinchem • 50 reviews
Lees de hele review
7,4
Als je al andere Einhell producten hebt met accu dan ligt het voor de hand dat je een Einhell bladblazer koopt zonder accu’s. Dat maakt de GE-LB 36 Li E-Solo tot een voordelige keuze want het is een prima bladblazer. De blaasstand is traploos regelbaar en met de turboknop heb je een behoorlijke kracht tot je beschikking. Een half uur blazen is geen probleem op de twee 18 volt/3.0 Ah accu’s.
Stef van Uum
Stef van Uum
Westervoort • 119 reviews
Lees de hele review

Bladblazer: de populairste merken