Reviews van Bosch MMB43G2B

Gemiddelde score gebruikers

8,7
De MMB43G2B blender van Bosch wordt door 179 gebruikers met een gemiddelde van 8,7 beloond.
Deel het. Review je product op BesteProduct.nl
Zoveel redenen om een review te schrijven. Deel je ervaringen op BesteProduct.nl
9
Partner niet wakker geworden door het lawaai :-)
Door Jorge op 08-07-2020
Geschreven voor: Bosch MMB43G2B
Uitstekend product , zeer aanbevolen, vooral door de "stilte" s'morgens vroeg ,
partner wordt niet meer wakker door het lawaai.

- - -

Via Kieskeurig.nl

1
Tegenvaller
Door Marianne op 07-07-2020
Geschreven voor: Bosch MMB43G2B
Vanwege de goede revieuws heb ik deze blender gekocht. Maar wat een tegenvaller. Dadels en gedroogd fruit blijven veel te grote stukken en de kan is zo groot dat hij niet in de vaatwasser past en zo zwaar dat het moeilijk is om hem leeg te schrapen.
Ik ga op zoek naar een kleinere.

- - -

Via Kieskeurig.nl

8
silent
Door Feras op 04-07-2020
Geschreven voor: Bosch MMB43G2B
Hij is echt silent belnder, goed kwaliteit. maar een beetje zwaak , hij is niet de ideaal blender voor ijs, met de diepvries fruit steed nog wat groot stuks, en de glas is best zwaar.

- - -

Via Kieskeurig.nl

8
Mooie stevige blender
Door Amber op 08-08-2019
Geschreven voor: Bosch MMB43G2B
Ik had een aantal eisen voor een nieuwe blender. Glazen kan, redelijk stil, bevroren fruit goed mixen zonder dat ik de blender heen en weer moet schudden en Een mooie uitstraling. Ik maak minimaal 2 x per dag een verse shake. Hij kost wat meer dan een gemiddelde blender maar hij is het zeker dubbel en dwars waard! Hij is ook erg stevig. Het enige minpuntje is dat het snoer niet opgeborgen kan worden. Ik ben er tot nu toe heel erg blij mee!

- - -

Via Kieskeurig.nl

8
Top apparaat
Door Cynthia op 31-07-2019
Geschreven voor: Bosch MMB43G2B
Hiermee kun je werkelijk alle kanten op.. Van groenten pureren voor de soep tot het maken van een heerlijke smoothie... Cocktails voor jong en oud. Kortom ik beveel dit product zeker aan

- - -

Via Kieskeurig.nl

9
Prachtig apparaat
Door Vera op 19-07-2019
Geschreven voor: Bosch MMB43G2B
Begin juli deze blender gekocht en ik ben zeer tevreden: Goede stille blender, waarin ik mijn ijskoffie en smoothies maak. Een echte aanrader!

- - -

Via Kieskeurig.nl

10
Prima blender, gaat moeiteloos door ijs heen
Door D op 07-07-2019
Geschreven voor: Bosch MMB43G2B
We zochten een blender die wat sterker was. In combinatie met de cashback actie was dit een top aankoop.

- - -

Via Kieskeurig.nl

8
Maalt en shaked erg goed ..perfect
Door Angelien op 17-01-2019
Geschreven voor: Bosch MMB43G2B
Erg fijne machine ..binnen paar minuten is je gerecht lekker gemalen ..een mooie basis voor n heerlijk gerecht

- - -

Via Kieskeurig.nl

9
Eindelijk een blender drie doet wat hij moet doen
Door Y.K op 15-01-2019
Geschreven voor: Bosch MMB43G2B
Als gezin zijn we zeer tevreden met deze blender en gebruiken het sinds de aanschaf elke dag voor o.a smoothies. Het doet wat het doen moet en is ook makkelijk in onderhoud. We zijn er tot nu toe erg blij mee en hopen er nog lange tijd van te genieten. Ook is het een mooi ding om te zien in de keuken.

- - -

Via Kieskeurig.nl

10
Bosch blender
Door Rosanne op 06-01-2019
Geschreven voor: Bosch MMB43G2B
echt een aanwinst voor onze studio voor de heerlijkste shakes! snel en makkelijk! acht een dikke aanrader.

- - -

Via Kieskeurig.nl

8
Mooie uitstraling
Door Mol op 03-01-2019
Geschreven voor: Bosch MMB43G2B
Dit apparaat heeft een mooi design met daarbij een grote kan. Is stil in geluid, makkelijk schoon te maken en handig in gebruik!

- - -

Via Kieskeurig.nl

8
Inderdaad veel stiller
Door Stephanie op 02-01-2019
Geschreven voor: Bosch MMB43G2B
De blender is inderdaad een stuk stiller dan mijn vorige blender.

Verder werkt 'ie prima naar behoren.

- - -

Via Kieskeurig.nl

3
BOSCH MMB43G2B SilentMixx spijt!
Door Stefan op 29-12-2018
Geschreven voor: Bosch MMB43G2B
Ruim 3 weken in gebruik voor mijn dagelijkse smoothies.
De blender kan de ingrediënten niet aan om deze te blenden. Hoewel uit ervaring 700 watt voldoende moet zijn. Ik denk dat hij het niet verwerkt en voldoende roteert door de vorm /bouw van de messen.
Na 2 Philips blender gehad te hebben in 16 jaar heb ik spijt overgestapt te zijn naar tevens een mooi en sterk merk Bosch.

- - -

Via Kieskeurig.nl

9
Stevige blender.
Door Sylwetka op 25-12-2018
Geschreven voor: Bosch MMB43G2B
Door de grote kan is het mogelijk om veel in een keer te blenderen. . Ijs wordt lekker gemalen en zo krijgen we de lekkerste ijskoffie thuis. Hak molen is handig in gebruik.

- - -

Via Kieskeurig.nl

10
Hele fijne en stille blender
Door Renee op 23-12-2018
Geschreven voor: Bosch MMB43G2B
Wat een genot. Hij is zo stil vergeleken met mijn goedkope blender die ik hiervoor in bezit had. Hij blend heel fijn, 5 verschillende snelheden. Ik gebruik hem dagelijks voor smoothies. De pulse stand voor groente te hakken is ook super. Kortom, blij met mijn aankoop!

- - -

Via Kieskeurig.nl

8
Heerlijke smoothies
Door Annemarije op 17-12-2018
Geschreven voor: Bosch MMB43G2B
Wat een mooie blender is dit. Ja hij is groot, en best wel zwaar. Maar de kwaliteit daar en tegen is top. Ook het snijden van groente door het bijstuk is heel handig.

- - -

Via Kieskeurig.nl

9
Een echt kwaliteitsproduct dat stil zijn werk doet!
Door Hans op 09-12-2018
Geschreven voor: Bosch MMB43G2B
We hebben gekozen voor de Bosch blender vanwege de degelijke kwaliteit. Eerdere blenders gingen altijd binnen een jaar kapot. Maar deze doet stil en duurzaam zijn werk. Tevens makkelijk schoon te maken.

- - -

Via Kieskeurig.nl

9
Praktische oplossing voor mijn lekkernijen
Door Ruud op 04-12-2018
Geschreven voor: Bosch MMB43G2B
Ik heb vastgesteld dat ik een topper heb gekocht om op zowel lage als hoge temperaturen diverse gerechten kan blenden, mixen en roeren zodat mijn gezin en gasten volop genieten van al mijn recepten / lekkernijen !!

- - -

Via Kieskeurig.nl

8
Mooie functionele machine
Door Peter op 03-12-2018
Geschreven voor: Bosch MMB43G2B
Deze machine gekocht vanwege de grote inhoud, veelzijdigheid en prijs. De machine is bovendien geluidsarm.

- - -

Via Kieskeurig.nl

9
makkelijk te gebruiken
Door I S Morocz op 30-11-2018
Geschreven voor: Bosch MMB43G2B
De fruitlaurier is romig. de machine werkt echt goed en is echt niet luid.
Het zaadrooster is veilig en winstgevend.
Ik ben blij dat ik deze machine heb gekozen. Ik ben er erg blij mee!

- - -

Via Kieskeurig.nl