Reviews van BOURGINI Classic Multi Blender 1.5l

Gemiddelde score gebruikers

5,3
De Classic Multi Blender 1.5l blender van BOURGINI wordt door 8 gebruikers met een gemiddelde van 5,3 beloond.
Deel het. Review je product op BesteProduct.nl
Zoveel redenen om een review te schrijven. Deel je ervaringen op BesteProduct.nl
3
Bourgini slecht
Door Acejan op 18-10-2020
Geschreven voor: BOURGINI Classic Multi Blender 1.5l
Rommel. Na een week zijn de plastic (!!!) tanden van de overbrenging van motor naar glas, helemaal stukgedraaid zonder dat er harde stoffen in de blender worden gebruikt. Het is de tweede inmiddels, Bij de eerste van 4 weken geleden was de afdichtring kapot. Dus zat de inhoud overal, behalve in het glas. Blijf er van weg het is gammele troep.

- - -

Via Kieskeurig.nl

6
1e ervaring
Door Els op 27-07-2020
Geschreven voor: BOURGINI Classic Multi Blender 1.5l
Net gekocht en 1e smoothie gemaakt. I.d.d. veel herrie, deksel is onplezierig als je deze verwijderd spat het slle kanten op. Smoothie was lekkef maar niet egaal, maar ik moet misschien nog wat oefenen. Krachtige motot en prijs is vriendelijk

- - -

Via Kieskeurig.nl

8
Prima apparaat
Door Roovb op 15-10-2018
Geschreven voor: BOURGINI Classic Multi Blender 1.5l
Ik heb deze blender gekocht om smoothies en shakes mee te maken, en dat doet hij perfect. Fruit erin, pureren, sap/melk/vloeistof erbij en klaar. Mooie glazen kan met een plastic onderkant die eraf kan worden gedraaid, waardoor alles goed schoon te maken is. De nopjes waar hij op staat zuigen vacuum op het aanrechtblad, waardoor 'ie stevig staat. Er past anderhalve liter in.

Nadelen:
NIET geschikt voor hete vloeistoffen (zoals de meeste blenders!). Als je soep wil: koop een staafmixer.
Hij is niet erg stil.

- - -

Via Kieskeurig.nl

4
Vreselijk veel herrie
Door Elisabeth op 07-03-2018
Geschreven voor: BOURGINI Classic Multi Blender 1.5l
Ik zou deze blender nooit meer kopen. Maakt vreselijk veel herrie en bijna altijd blijven er stukjes achter. De messen zijn ook erg klein, de smoothie wordt dus niet goed vermaalt.

- - -

Via Kieskeurig.nl

9
Blender
Door ronny01 op 03-01-2018
Geschreven voor: BOURGINI Classic Multi Blender 1.5l
Prima ding als je weet hoe het werkt . helemaal geen brokjes niets krachtige motor en heerlijke shake met eiwit, fruit, en ijs prima voor een goed dieet.

- - -

Via Kieskeurig.nl

1
Drama!
Door Roel op 11-10-2017
Geschreven voor: BOURGINI Classic Multi Blender 1.5l
Wat een vreselijk slecht apparaat. Naast dat het een enorme herrie maakt krijg je er geen fatsoenlijk gladde smoothies uit en blijven er ook na lang blenderen stukjes over. Daarbij spat alles alle kanten op bij het losmaken van de deksel na het blenderen door de vacuüm zuiging en schenkt de kan niet netjes waardoor er veel schoonmaakwerk (en omkleden) bij komt kijken. Niets goeds aan dit apparaat en na twee keer gebruiken terug gebracht.

- - -

Via Kieskeurig.nl

3
bourgini multi blender
Door anne op 11-08-2017
Geschreven voor: BOURGINI Classic Multi Blender 1.5l
ik kocht het vanwege goede referenties maar...... met warme vloeistoffen vliegt de deksel eraf heb al meerdere brandwonden opgelopen. Kan zelf als ik mn handen op de deksel hou vliegt de deksel er nog steeds vanaf. Niet kopen als je veel warme vloeistoffen wilt maken. Goed bij koude . Dus nu moet ik het eerst aflaten koelen en dan blenderen

- - -

Via Kieskeurig.nl

8
Krachtige machine. Prijs-kwaliteitsverhouding zeer goed.
Door Fam. Tromp op 14-01-2017
Geschreven voor: BOURGINI Classic Multi Blender 1.5l
Zonder een studie gemaakt te hebben van de verschillende machines, gewoon naar Marskramer gegaan en daar een krachtige machine voor weinig geld aangeschaft. In no-time zijn de vruchten en andere levensmiddelen vermalen door de sterke mesjes.
Daarnaast is het een fraai apparaat om in de keuken te plaatsen. De bediening en onderhoud zijn eenvoudig te doen.

- - -

Via Kieskeurig.nl