Reviews van Philips Avance Collection HR3655

Gemiddelde score gebruikers

8,6
De Avance Collection HR3655 blender van Philips wordt door 50 gebruikers met een gemiddelde van 8,6 beloond.
Deel het. Review je product op BesteProduct.nl
Zoveel redenen om een review te schrijven. Deel je ervaringen op BesteProduct.nl
10
Superblender
Door A.Bakker op 05-02-2018
Geschreven voor: Philips Avance Collection HR3655
Snel en hij blenderd heel fijn, heerlijk! De bijgeleverde twee bekers zijn ontzettend handig, zo kunnen we naar eigen smaak maken wat we willen en het is gemakkelijk om mee te nemen naar het werk of voor onderweg. Na goedkope blenders te hebben versleten is dit wel even wat anders! Bij vorige blenders versleet de maalmolen waardoor deze uiteindelijk niet meer kan draaien, tijdens maanprocedure was dit ook te ruiken aan de geur van te warm plastic. Deze blender heeft een maalmolen gemaakt van heel hard materiaal, we verwachten er dus heel wat van, moet nog blijken want we hebben hem net, maar het ziet er heel wat degelijker uit. Het bijgeleverde receptenboeken is ook inspirerend. De kan is erg zwaar en het afkoppelen van de ring is ook relatief zwaar, maar daar hebben wij geen moeite mee. Heb er nog geen hete producten in gemaakt maar ben dat zeker van plan, daarvoor is de hittebestendige kan natuurlijk wel heel erg handig. Ook het maken van pesto en pindasaus staat op mijn to do lijstje.

- - -

Via Kieskeurig.nl

9
Fijne blender
Door Isabel op 06-08-2017
Geschreven voor: Philips Avance Collection HR3655
Prima blender, gekocht nav andere reviews en ter vervanging van een veel te licht apparaat wat we hiervoor hadden. Deze blender werkt heel goed, mooie smoothies en zelfs als er bevroren produkten bij gaan.

- - -

Via Kieskeurig.nl

9
Blender Phillips
Door Bootcampie op 03-08-2017
Geschreven voor: Philips Avance Collection HR3655
Werkt als een malle, heel blij mee! Heb de blender net een week in huis en gebruik het voor smooties, soepen en ijs. Werkt perfect.

- - -

Via Kieskeurig.nl

8
make your shake
Door bjorn op 30-07-2017
Geschreven voor: Philips Avance Collection HR3655
ideale blender, want zo simpel het is in gebruik zo lekker is de shake volgens bijgeleverde receptenboek.

- - -

Via Kieskeurig.nl

8
Fijn in gebruik
Door Hilde op 30-07-2017
Geschreven voor: Philips Avance Collection HR3655
Degelijk en robuust apparaat. Voorheen een goedkoop merk, maar die zijn vaak snel stuk. We verwachten hier een stuk Philips robuustheid te hebben gekocht. Hij staat naast de Alessi ( ook Philips) sinaasappel pers die we al meer dan 20 jaar dagelijks gebruiken.

- - -

Via Kieskeurig.nl

8
Mooi apparaat, krachtige motor.
Door Leon op 27-07-2017
Geschreven voor: Philips Avance Collection HR3655
Mooie vormgeving en compacte behuizing. Krachtige motor waardoor je er veel mee kan doen. De prijs is laag t.o.v. andere hoge snelheidsblenders. Aanrader voor de beginnende smoothie maker of om andere geweldige lekkere en voedzame producten mee te bereiden.

- - -

Via Kieskeurig.nl

7
Philips Avance Collection HR3655
Door courk op 27-07-2017
Geschreven voor: Philips Avance Collection HR3655
Philips Avance Collection HR3655 heeft een krachtige moter ,de moter maakt niet veel geluid,mixen snel klaar

- - -

Via Kieskeurig.nl

9
Uitstekende blender
Door Frans op 26-07-2017
Geschreven voor: Philips Avance Collection HR3655
Blender werkt uitstekend. Heeft geen moeite met ijs en grote stukken fruit. Is ook makkelijk schoon te maken. De meegeleverde kannen zijn handig voor kleinere porties.

- - -

Via Kieskeurig.nl

9
Top blender
Door Olivier op 23-07-2017
Geschreven voor: Philips Avance Collection HR3655
Idouteale blender , maakt een heerlijke zachte samenstelling van alles wat je blend.
Crushed ijs stand maakt goed cocktail ijs.
Goed schoon te maken.
De 2 meegeleverde Smoothie bekers die direct op blender kunnen is ideaal.

- - -

Via Kieskeurig.nl

10
Krachtige motor
Door Inez op 23-07-2017
Geschreven voor: Philips Avance Collection HR3655
De motor is zeer sterk waardoor de blender alle stukken fruit en groente moeiteloos aan kan, wat zorgt voor heerlijke smoothies. Ook de twee bijgeleverde bekers zijn een fijne toevoeging om zo de gemaakte drankjes meteen mee te kunnen nemen. Al met al ben ik erg tevreden met dit product.

- - -

Via Kieskeurig.nl

9
Krachtige blender
Door Kim op 20-07-2017
Geschreven voor: Philips Avance Collection HR3655
Ik heb de blender nu een maand in bezit en gebruik hem regelmatig (2 à 3 x per week) voor de lekkerste smoothies en milkshakes. Ben er erg blij mee! Blend alles snel en fijn tot een gladde sap. Door de grote kan maak ik vaak wat te veel, maar dat komt altijd wel op :)

- - -

Via Kieskeurig.nl

9
Een alleskunner
Door Janice op 13-07-2017
Geschreven voor: Philips Avance Collection HR3655
Het apparaat ziet er degelijk uit (en is het ook) heeft enorm veel vermogen voor het mixen van de meest gekke dingen. De smooties zijn zo gemaakt en wie wil er nou geen design blender in zijn keuken!

- - -

Via Kieskeurig.nl

9
Krachtig en mooi tegelijk
Door M op 12-07-2017
Geschreven voor: Philips Avance Collection HR3655
Mooi en goed apparaat. Heel mooi dat je in de verschillende uitvoeringen kan kiezen voor een glazen of plastic kan, of allebei. Met of zonder tumbler bekers etc. Dat heb ik verder nergens gezien en komt voor mij heel goed uit.

- - -

Via Kieskeurig.nl

8
Werkt prima na eerste gebruik
Door Nynke op 11-07-2017
Geschreven voor: Philips Avance Collection HR3655
Ik heb de blender deze week in gebruik genomen. Van tevoren reviews bekeken op het internet en gelezen dat niet alle blender bevroren fruit en ijs even goed aan kunnen. Dus daarop heb ik deze blender uitgekozen. De ijs crush functie doet het prima en de smoothies met bevroren fruit worden mooi glad.
Voor linkshandigen kan het een nadeel zijn dat de kan alleen 'op slot' of vastgezet kan worden in het station met het handvat aan de rechterkant.
Ik heb ook contact gehad met de klantenservice van Philips (vanwege een cashback actie en een te vroeg weggegooide doos) en werd snel en goed geholpen. Erg klantvriendelijk!

- - -

Via Kieskeurig.nl

9
Super fijne blender en ziet er ook nog mooi uit!
Door L.R. op 10-07-2017
Geschreven voor: Philips Avance Collection HR3655
Fijne blender met glazen kan (wel best zwaar), dus ook geschikt voor warme vloeistoffen (soep). En de 2 meeneem flessen zijn ook erg handig voor smoothies! De kinderen vinden ijscrucher helemaal super!!! De zuignappen onder het apparaat zorgen voor goede stabiliteit. En hij staat ook nog eens mooi op de aanrecht :-)

- - -

Via Kieskeurig.nl

8
Fijn en krachtig
Door Wendy op 07-07-2017
Geschreven voor: Philips Avance Collection HR3655
Heb dit apparaat nog maar 2 dagen in gebruik, maar het bevalt me tot nu toe super! De glazen kan is erg zwaar, vooral met inhoud. De blender is enorm krachtig en maakt lekkere smoothies, al vind ik de laagste stand nog te hoog. (Soms is iets minder blenden met producten ook wel lekker)
De tumbler kannen zijn ook erg fijn, al zijn ze heel erg diep. Ik moet nog even op zoek naar een lange lepel voor de wat dikkere smoothies. Maar zoals ik al zei; pas 2 dagen in gebruik.. dus ja, ik beveel dit product zeker aan!

- - -

Via Kieskeurig.nl

3
Zeer ontevreden.
Door Fre op 07-07-2017
Geschreven voor: Philips Avance Collection HR3655
Een zacht tikje tegen een bord resulteerde in een groot stuk glas dat afbrak van de blender kan, binnen een week.
Na contact om garantie valt dit hier niet onder, ik ben werkelijk verbijsterd. Het is zeker een goede blender maar je mag verwachten dat het glas vele malen sterker is. Ik beveel het product dan ook niet ook, mede gelet op de 'service' die ontbreekt bij Philips en ik nu met een kapotte blender kan zit.

- - -

Via Kieskeurig.nl

10
Heel blij
Door Joyce op 05-07-2017
Geschreven voor: Philips Avance Collection HR3655
Makkelijk schoon te maken en lekker groot. Ook een leuk receptenboek bij gehad. Ik ben een erg tevreden klant

- - -

Via Kieskeurig.nl

9
Super blender
Door W op 04-07-2017
Geschreven voor: Philips Avance Collection HR3655
Hebben al eerder een Philips blender gehad, deze beviel ook super. Beveel hem aan iedereen aan. Ook voor het crushen van ijs prima

- - -

Via Kieskeurig.nl

9
Top Blender
Door Ed op 29-06-2017
Geschreven voor: Philips Avance Collection HR3655
Super Blender! Merkt duidelijk dat deze blender over meer vermogen beschikt, 2 extra bekers zijn super handig.

- - -

Via Kieskeurig.nl