Volg ons

Omega blenders vergelijken

Omega logo
Een blender van Omega kopen? Bekijk alle verkrijgbare blenders van Omega in het onderstaande overzicht. Klik op de blenders om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
542 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Sap maken: met een blender, sapcentrifuge of slowjuicer? Verschillen en tips
Hou je van smoothies, wil jij elke dag een vers glas kiwi-sinaasappelsap of wil je een groentesap mix van wortels, tomaten en broccoli? Dat kan je met de hand voor elkaar krijgen, maar veel makkelijker is het als een apparaat al het zware werk voor je doet
Lees de koopgids

Best geteste blenders door BesteProduct.nl


Meest recent geteste blenders van Omega door BesteProduct.nl

7,6
Wie enigszins professioneel in de keuken bezig wil… Of nog beter: de (semi)professionele kok, zal erg veel baat hebben bij de Omega BL422S. Deze blender heeft een vermogen waar je u tegen zegt. Maar liefst 1500 watt, om precies te zijn. En een mooi, groot formaat mengkan (2 liter). Die ook nog eens gemaakt is van het onbreekbare, dus duurzame bewerking van Tritan en copolyester. Maar daar betaal je ook wel voor. Nu ben ik niet thuis-genoeg in deze (semi)professionele kookwereld om te kunnen oordelen over merken en kwaliteit. Maar als ik rondkijk in deze prijsklasse zijn er meer apparaten met een zelfde hoge wattage aan vermogen, met toch wel wat meer functies, waar je de gemiddelde keukenprins toch wat blijer mee zal maken. Om te beginnen in ieder geval een pulse-knop, voor het beter gecontroleerd blenden. De Omega BL422S is absoluut een super blender, begrijp me niet verkeerd. Maar prijs-kwaliteit technisch mist hij net wat functies en extra mogelijkheden om in aanmerking te komen voor de felbegeerde kooptip.
Suzan Isikima
Suzan Isikima
Utrecht • 9 reviews
Lees de hele review

Blender: de populairste merken