Volg ons

Tefal blenders vergelijken

Tefal logo
Een blender van Tefal kopen? Bekijk alle verkrijgbare blenders van Tefal in het onderstaande overzicht. Klik op de blenders om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
583 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Sap maken: met een blender, sapcentrifuge of slowjuicer? Verschillen en tips
Hou je van smoothies, wil jij elke dag een vers glas kiwi-sinaasappelsap of wil je een groentesap mix van wortels, tomaten en broccoli? Dat kan je met de hand voor elkaar krijgen, maar veel makkelijker is het als een apparaat al het zware werk voor je doet
Lees de koopgids

Best geteste blenders door BesteProduct.nl


Meest recent geteste blenders van Tefal door BesteProduct.nl

7,6
Stevig en stabiel, Tefal levert met de PerfectMix+ BL811D weer een mooi product af. Deze blender is met 1200 watt vermogen een krachtig model dat met gemak de lichte, maar ook steviger en zwaardere ingrediënten aankan. Met vooraf ingestelde programma's voor smoothies en crushed ice, een pulse stand en een auto-clean functie is het bedienen van dit model ook enorm eenvoudig. De kan is gemaakt van dik glas en oogt heel stevig en zwaar. Natuurlijk hangt er aan zo'n stevig model ook een stevige prijs. Dat prijskaartje zorgt ervoor dat ik 'm in vergelijking met andere modellen misschien net iets te duur vind, waardoor de BL811D net de kooptip misloopt.
Marijke de Vries
Marijke de Vries
Dedemsvaart • 148 reviews
Lees de hele review

Blender: de populairste merken