Volg ons

WMF blenders vergelijken

WMF logo
Een blender van WMF kopen? Bekijk alle verkrijgbare blenders van WMF in het onderstaande overzicht. Klik op de blenders om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
592 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Sap maken: met een blender, sapcentrifuge of slowjuicer? Verschillen en tips
Hou je van smoothies, wil jij elke dag een vers glas kiwi-sinaasappelsap of wil je een groentesap mix van wortels, tomaten en broccoli? Dat kan je met de hand voor elkaar krijgen, maar veel makkelijker is het als een apparaat al het zware werk voor je doet
Lees de koopgids

Best geteste blenders door BesteProduct.nl


Meest recent geteste blenders van WMF door BesteProduct.nl

7,6
Deze WMF Kult X Mix & Go blender is prachtig vormgegeven in mat chroom. Het apparaat heeft voldoende vermogen om met 4 messen geweldige lekkere smoothies en shakes te maken. De beker waarin je blendt, heeft een inhoud van 0,6 liter. Hierin kun je door de maatverdeling makkelijk zien hoeveel je van de ingrediënten erin kan verwerken. Dankzij de meegeleverde deksel kun je je versgemaakte lekkernij meteen meenemen. Je kunt met deze blender mixen, blenden en ijscrushen. Hierdoor kun je er ook lekkere cocktails en milkshakes in maken. Dat ie ook nog eens prachtig in je keuken staat, is een dikke bonus!
Sabine Devlaeminck
Sabine Devlaeminck
Amsterdam • 16 reviews
Lees de hele review

Blender: de populairste merken