Volg ons

Tristar blenders vergelijken

Tristar logo
Een blender van Tristar kopen? Bekijk alle verkrijgbare blenders van Tristar in het onderstaande overzicht. Klik op de blenders om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
592 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Sap maken: met een blender, sapcentrifuge of slowjuicer? Verschillen en tips
Hou je van smoothies, wil jij elke dag een vers glas kiwi-sinaasappelsap of wil je een groentesap mix van wortels, tomaten en broccoli? Dat kan je met de hand voor elkaar krijgen, maar veel makkelijker is het als een apparaat al het zware werk voor je doet
Lees de koopgids

Best geteste blenders door BesteProduct.nl


Meest recent geteste blenders van Tristar door BesteProduct.nl

7,1
Geen prijzen
De Tristar BL-4019 Chopper is een mini-hakmolen waarmee verse ingrediënten gesneden en gehakt kunnen worden. Het is dus niet meer nodig om alle ingrediënten zelf te snijden. Je kunt in de glazen kom ongeveer een pond aan ingrediënten tegelijkertijd hakken. Met één druk op de knop wordt alles in stukjes gehakt. Door de sterke motor en de scherpe messen heb je dit in een handomdraai gefixt. Alle onderdelen mogen in de vaatwasser. Met deze Chopper kun je heel makkelijk het eten voor kleine kinderen prakken.
Sabine Devlaeminck
Sabine Devlaeminck
Amsterdam • 16 reviews
Lees de hele review
6,1
De Tristar BL-4441 is een kleine, praktische RVS mini blender. Dit model is voorzien van een goed 4-blads hakmes, dat je gemakkelijk uit de kan kunt halen en zo zeer eenvoudig schoon kunt maken. De kleine glazen kan heeft een capaciteit van 1.0 L. Met twee instel-snelheden en een pulse-functie biedt deze blender jou de goede basic opties voor het blenden van jouw smoothie.
Sabine Devlaeminck
Sabine Devlaeminck
Amsterdam • 16 reviews
Lees de hele review
6,5
Geen prijzen
Een eenvoudig te bedienen blender met een glazen kan, waarmee je smoothies, shakes en soepen goed kunt blenden. Uitgevoerd in stijlvol RVS, met 6 messen. De afneembare glazen kan heeft een inhoud van 1,5 liter. Verder is het motorgedeelte voorzien van een grote RVS schakelaar met lichtring. Het design van de BL-4436 maakt dat deze blender in iedere keuken past.
Sabine Devlaeminck
Sabine Devlaeminck
Amsterdam • 16 reviews
Lees de hele review
7,5
Een grote glazen kan met inhoud van 1500 ml, roestvrij stalen messen, een net en solide design, gebruiksgemakkelijk én gebruiksvriendelijk… de Tristar BL4430 is zowel op papier als in het echt een prima blender. Hij mixt en blendt… niet alleen fruit, maar hij weet ook raadt met ijsblokjes en bevroren fruit en kan zelfs koekjes verpulveren (met enig geduld, dat wel) tot handige kruimels voor een heerlijke taartbodem. Wat ik vooral een bijzonder detail vind is dat je de glazen kan op twee manieren op het motorblok kunt zetten, met het handvat zowel naar rechts als naar links. Het is een klein detail, maar hierdoor is de blender tevens enorm geschikt voor linkshandigen. En dat zie je niet vaak…
Suzan Isikima
Suzan Isikima
Utrecht • 9 reviews
Lees de hele review

Blender: de populairste merken