Volg ons

Unold blenders vergelijken

Unold logo
Een blender van Unold kopen? Bekijk alle verkrijgbare blenders van Unold in het onderstaande overzicht. Klik op de blenders om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
452 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Sap maken: met een blender, sapcentrifuge of slowjuicer? Verschillen en tips
Hou je van smoothies, wil jij elke dag een vers glas kiwi-sinaasappelsap of wil je een groentesap mix van wortels, tomaten en broccoli? Dat kan je met de hand voor elkaar krijgen, maar veel makkelijker is het als een apparaat al het zware werk voor je doet
Lees de koopgids

Best geteste blenders door BesteProduct.nl


Meest recent geteste blenders van Unold door BesteProduct.nl

6,2
Geen prijzen
De Unhold 78685 Smoothie to go, wordt geleverd met twee formaten bekers met drinkdop. De blender heeft een kleine glazen kan en neemt niet veel ruimte in. Het is echt een blender die je gebruikt als je een smoothie voor 1 persoon wil maken. De blender is niet geschikt voor ijsklontjes. Daarnaast staat hij door z'n kleine formaat niet al te stabiel op de ondergrond. Wel maakt deze blender in een handomdraai een lekkere smoothie, die makkelijk is mee te nemen in de meegeleverde bekers. De drinkdoppen op de bekers sluiten goed af.
Sabine Devlaeminck
Sabine Devlaeminck
Amsterdam • 16 reviews
Lees de hele review

Blender: de populairste merken