Volg ons

Fritel blenders vergelijken

Fritel logo
Een blender van Fritel kopen? Bekijk alle verkrijgbare blenders van Fritel in het onderstaande overzicht. Klik op de blenders om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
592 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Sap maken: met een blender, sapcentrifuge of slowjuicer? Verschillen en tips
Hou je van smoothies, wil jij elke dag een vers glas kiwi-sinaasappelsap of wil je een groentesap mix van wortels, tomaten en broccoli? Dat kan je met de hand voor elkaar krijgen, maar veel makkelijker is het als een apparaat al het zware werk voor je doet
Lees de koopgids

Best geteste blenders door BesteProduct.nl


Meest recent geteste blenders van Fritel door BesteProduct.nl

6,7
De Fritel BL 3170 is een krachtige, no nonsense blender met een grote mengkan, maar liefst 1,5 liter. Wel is de mengkan gemaakt van glas, en dus wat zwaarder en ook breekbaar. De aparte knop voor het malen van ijs(blokjes) is erg handig. De meeste onderdelen kunnen in de vaatwasser, en dat is een fijne bijkomstigheid. De motoreenheid is niet heel groot, waardoor de blender niet te veel ruimte in beslag neemt. Wat de looks betreft vind ik ‘m persoonlijk niet echt een eyecatcher op het aanrecht. Maar dat is puur smaak natuurlijk. Een ander minpunt is dat je geen warme producten in de mengkan mag doen, anders kan hij namelijk kapot gaan. Je treft de BL 3170 voor € 77,- online aan. Op zich een redelijke prijs voor een blender. Toch gaat voor dat geld mijn voorkeur naar een blender die wat mooier op het aanrecht lijkt en het wel aankan om warme ingrediënten te mixen.
Suzan Isikima
Suzan Isikima
Utrecht • 9 reviews
Lees de hele review

Blender: de populairste merken