Volg ons

Russell Hobbs blenders vergelijken

Russell Hobbs logo
Een blender van Russell Hobbs kopen? Bekijk alle verkrijgbare blenders van Russell Hobbs in het onderstaande overzicht. Klik op de blenders om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
597 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Sap maken: met een blender, sapcentrifuge of slowjuicer? Verschillen en tips
Hou je van smoothies, wil jij elke dag een vers glas kiwi-sinaasappelsap of wil je een groentesap mix van wortels, tomaten en broccoli? Dat kan je met de hand voor elkaar krijgen, maar veel makkelijker is het als een apparaat al het zware werk voor je doet
Lees de koopgids

Best geteste blenders door BesteProduct.nl


Meest recent geteste blenders van Russell Hobbs door BesteProduct.nl

7,8
Geen prijzen
's Ochtends snel even een lekkere smoothie maken, maar heb je geen tijd of zin die meteen te nuttigen. Dan is de Aura blender van Russell Hobbs erg handig. Op dit model bevestig je namelijk direct al de beker, waarin je alles prepareert, en met de bijgeleverde drink-draaidop kun je je smoothie of sapje gemakkelijk meenemen voor onderweg of naar je werk. In totaal krijg je er maar liefst 2 bekers en deksels bij. En ook een apart bekertje met snijbladen, waarmee je koffiebonen, noten en kruiden en specerijen kunt hakken. Compleet apparaatje voor nog geen 50 euro.
Marijke de Vries
Marijke de Vries
Dedemsvaart • 148 reviews
Lees de hele review
7,6
De Russel Hobbs Nutriboost is een kleine en praktische blender. Hij is mooi van vormgeving en is gemaakt van luxe materialen. De blender is het meest geschikt voor het maken van soepen, sauzen, smoothies en alle varianten shakes. De NutriBoost blendt snel en makkelijk groenten en fruit en hij kan gebruikt worden voor het malen van diverse producten zoals noten, ijsklontjes en zelfs koffiebonen. De Nutriboost wordt geleverd met vijf bekers, waarvan twee grote en drie kleine bekers, zodat je de inhoud hierop kunt afstemmen. De bekers zijn gemaakt van mooi materiaal en handig in gebruik. Tevens worden er deksels bij geleverd die je hier gemakkelijk op kunt plaatsen, zodat je de inhoud mee kunt nemen of eenvoudig kunt bewaren.
Sabine Devlaeminck
Sabine Devlaeminck
Amsterdam • 16 reviews
Lees de hele review
7,2
Geen prijzen
De Russell Hobbs Illumina is een prachtige blender om te zien. De verschillende kleuren die gekoppeld zijn aan de verschillende snelheden, maken deze blender tijdens het gebruik tot een lust voor het oog. De mengkan heeft een inhoud van 1,5 liter, dus dat is fijn om mee te werken. Echter is hij nogal zwaar en het feit dat ‘ie van glas is, maakt ‘m vrij kwetsbaar. Ander nadeel is dat het monteren van de messeneenheid de afdichting en het voetstuk niet al te soepel gaat. De prestaties daarentegen zijn prima. Hij is krachtig genoeg, zelfs zo krachtig dat het vermalen van ijsblokjes ook totaal geen probleem is.
Suzan Isikima
Suzan Isikima
Utrecht • 9 reviews
Lees de hele review

Blender: de populairste merken