Volg ons

Braun blenders vergelijken

Braun logo
Een blender van Braun kopen? Bekijk alle verkrijgbare blenders van Braun in het onderstaande overzicht. Klik op de blenders om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
597 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Sap maken: met een blender, sapcentrifuge of slowjuicer? Verschillen en tips
Hou je van smoothies, wil jij elke dag een vers glas kiwi-sinaasappelsap of wil je een groentesap mix van wortels, tomaten en broccoli? Dat kan je met de hand voor elkaar krijgen, maar veel makkelijker is het als een apparaat al het zware werk voor je doet
Lees de koopgids

Best geteste blenders door BesteProduct.nl


Meest recent geteste blenders van Braun door BesteProduct.nl

7,5
Het is een mooi apparaatje om te zien. De Tribute Collection JB3060 van Braun is er in het wit en zwart. Ik ben zelf meer te spreken over de zwarte versie. Dit omdat de witte - vind ik - meer plastic fantastic oogt, en in combinatie met die lelijke groene knop... Ja, ik word er gewoon niet warm van. Maar dat is puur op basis van de looks. Inhoudelijk is het een hele fijne blender. Hij heeft een goed, stevig en krachtig motorblok. Eentje waarmee je net even meer verwerkt dan alleen zacht fruit. Want ook koekjes, appels, bevroren aardbeien en ijsblokjes verwerkt hij prima. Wat dat betreft zijn prijs en kwaliteit bij deze blender van Braun goed op elkaar afgestemd!
Marijke de Vries
Marijke de Vries
Dedemsvaart • 148 reviews
Lees de hele review

Blender: de populairste merken