Volg ons

Koenic blenders vergelijken

Koenic logo
Een blender van Koenic kopen? Bekijk alle verkrijgbare blenders van Koenic in het onderstaande overzicht. Klik op de blenders om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
464 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Sap maken: met een blender, sapcentrifuge of slowjuicer? Verschillen en tips
Hou je van smoothies, wil jij elke dag een vers glas kiwi-sinaasappelsap of wil je een groentesap mix van wortels, tomaten en broccoli? Dat kan je met de hand voor elkaar krijgen, maar veel makkelijker is het als een apparaat al het zware werk voor je doet
Lees de koopgids

Best geteste blenders door BesteProduct.nl


Meest recent geteste blenders van Koenic door BesteProduct.nl

7,6
Geen prijzen
Ik heb eerder een blender van dit merk in de handen gehad en daar was ik niet heel erg enthousiast over. Ik herinner me een nogal simpel, 'uitstraling-loos' apparaat. Die gedachte schoot toch weer even door mijn hoofd, op het moment dat ik de verpakking van deze nieuwe Koenic blender open maakte. Maar wat ik uit het plastic en piepschuim tevoorschijn haalde zag er op het eerste gezicht in ieder geval al heel anders uit dan de KBL 300. Een strak design van zwarte met chromen accenten zorgt ervoor dat je dit exemplaar zeker wel op het aanrecht wil en durft te laten staan. Kortom: de KBL 713 mag gezien worden. En als ik even snel doorspoel naar de resultaten, mag hij ook zeker op het aanrecht blijven staan! Ik vind het voor de prijs een krachtig en stoer apparaat waarmee je een goed geblend sapje fruit of groente maakt! En dat voor 50 euro. Voor die prijs, durf ik hem zeker een kooptip te geven!
Marijke de Vries
Marijke de Vries
Dedemsvaart • 148 reviews
Lees de hele review
6,2
Geen prijzen
Op het eerste gezicht trekt de Koenic KBL 300 geen volle zalen. Smaken verschillen natuurlijk, maar z’n plastic witte motorblok oogt vrij saai. En ik denk dat iedereen het daarover eens kan zijn. Maar, design is voor een dergelijk product natuurlijk niet het belangrijkste. Dus dat minpunt zal ik niet al te zwaar mee laten wegen. Echter is de uitwerking van deze blender ook niet spectaculair. Ik merkte meteen al dat het toevoegen van aardig wat vloeibaars wel echt noodzakelijk is, want anders blijven je stukjes appel, banaan of plukjes boerenkool maar heel zielig stil liggen, terwijl de messen vrijwel nutteloos ronddraaien. Eenmaal wat sap toegevoegd (yoghurt deed het niet voor mij) en er begon ineens wel beweging in te komen. Resultaat was niet helemaal stuk-loos, maar dat had ik eigenlijk ook niet meer verwacht.
Marijke de Vries
Marijke de Vries
Dedemsvaart • 148 reviews
Lees de hele review

Blender: de populairste merken