Volg ons

CASO Germany blenders vergelijken

CASO Germany logo
Een blender van CASO Germany kopen? Bekijk alle verkrijgbare blenders van CASO Germany in het onderstaande overzicht. Klik op de blenders om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
592 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Sap maken: met een blender, sapcentrifuge of slowjuicer? Verschillen en tips
Hou je van smoothies, wil jij elke dag een vers glas kiwi-sinaasappelsap of wil je een groentesap mix van wortels, tomaten en broccoli? Dat kan je met de hand voor elkaar krijgen, maar veel makkelijker is het als een apparaat al het zware werk voor je doet
Lees de koopgids

Best geteste blenders door BesteProduct.nl


Meest recent geteste blenders van CASO Germany door BesteProduct.nl

8,1
De CASO Germany is een blender van een zwaar kaliber. Met zijn robuuste uitstraling valt deze blender zeker op in de keuken. Hij wordt geleverd met een extra grote en brede glazen kan. De bijgeleverde spatel is superhandig om tussen het blenden door de ingrediënten van de zijkant naar het midden te krijgen. Ook zijn de verschillende standen van snelheid erg fijn om verschillende ingrediënten te blenden. Zo kun je onder andere ijs crushen, smoothies/drankjes mixen en sauzen klaarmaken. Aan u de keuze om lekker creatief te zijn!
Sabine Devlaeminck
Sabine Devlaeminck
Amsterdam • 16 reviews
Lees de hele review

Blender: de populairste merken