Volg ons

Magic Bullet blenders vergelijken

Magic Bullet logo
Een blender van Magic Bullet kopen? Bekijk alle verkrijgbare blenders van Magic Bullet in het onderstaande overzicht. Klik op de blenders om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
592 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Sap maken: met een blender, sapcentrifuge of slowjuicer? Verschillen en tips
Hou je van smoothies, wil jij elke dag een vers glas kiwi-sinaasappelsap of wil je een groentesap mix van wortels, tomaten en broccoli? Dat kan je met de hand voor elkaar krijgen, maar veel makkelijker is het als een apparaat al het zware werk voor je doet
Lees de koopgids

Best geteste blenders door BesteProduct.nl


Meest recent geteste blenders van Magic Bullet door BesteProduct.nl

8,3
Geen prijzen
Met veel enthousiasme opende ik de doos. Deze blender is echt een plaatje om te zien. Maar het gaat niet alleen om uiterlijk natuurlijk. Het is altijd nog maar afwachten of hij zijn werk goed doet. Maar oké, een goed begin… Alle accessoires uitgepakt, en ze zijn stuk voor stuk erg handig. Een gewone vershouddeksel, een fliptopdeksel (eentje waar je uit kunt drinken) en twee bekers (een grote en een kleine). Oké, so far so good. Nu aan het werk. Vullen met ingrediënten, aanvullen met een vloeistof (dit is volgens het merk een vereiste) en het extraheren kan beginnen. Ik zeg expres extraheren, want Nutribullet noemt het geen blender, het is een nutriënt-extractor. Dit houdt in dat hij alle goede ingrediënten uit groente en fruit bewaart en je zo alleen het beste uit het eten en drinken haalt. Klinkt goed toch?
Marijke de Vries
Marijke de Vries
Dedemsvaart • 148 reviews
Lees de hele review

Blender: de populairste merken