Volg ons

Sony UBP-X800

Voor- en nadelen van de Sony UBP-X800

Voordelen

 • Uitstekend beeld
 • Uitstekende geluidskwaliteit
 • Levendige kleuren
 • Veel detail
 • Goed gebouwd
 • Veel apps
 • Zeer betaalbaar
 • Allround speler voor al je media
 • Duidelijke afstandsbediening
 • Genoeg opties qua audio
 • Ondersteuning voor Bluetooth
 • Veel netwerk opties

Nadelen

 • Bouwkwaliteit kan beter
 • Geen ondersteuning voor Dolby Vision
 • Afstandsbediening is weinig premium
 • De hoge prijs en beperkte apps maken deze blu-ray speler minder interessant
 • Geen aptX ondersteuning
 • Geen gapless streams
 • (Nog) weinig 4K titels
 • Middelmatige upscaling

Onze test
Expertreview | op
8,6

Sony UPB-X800 voor de echt 4k filmfanaat

9 - Score Badge BesteProduct.nl

-

Muziek is een belangrijk onderdeel van mijn leven, muziek kan een eigenlijk elke emotie oproepen. Daarom is het zo leuk om de draadloze speakers te testen, overal muziek en dat in een handomdraai. Met mijn brede muzieksmaak krijg ik meestal een goed beeld waarin een speaker uit blinkt, maar ook waar hij in te kort schiet.
Dave Zeegers
Dave Zeegers
Arnhem • 42 reviews
Redacteur
vanaf 271,00
Muziek is een belangrijk onderdeel van mijn leven, muziek kan een eigenlijk elke emotie oproepen. Daarom is het zo leuk om de draadloze speakers te testen, overal muziek en dat in een handomdraai. Met mijn brede muzieksmaak krijg ik meestal een goed beeld waarin een speaker uit blinkt, maar ook waar hij in te kort schiet.
Dave Zeegers
Dave Zeegers
Arnhem • 42 reviews
Redacteur
9,0
Prijs
(Weging 10%)
De UBP-X800 is op moment van schrijven 375 euro. Dat is echt een goede prijs als je ziet wat je ervoor krijgt, een speler aan de bovenkant van de markt. Zo neemt hij het op tegen een Oppo UDP-203 waar je toch dik twee keer zoveel neer moet tellen en de panasonics die ook een slag duurder zijn. Als je echte filmliefhebber bent en op zoek naar een goede UHD-speler is dit zeker een goede keuze.
8,0
Bouwkwaliteit / design
(Weging 10%)
De Sony UBP-X800 is een strak afgewerkte speler. Boven en onderkant zijn mat met een licht relief en de middelste band is glanzend zwart. Aan de voorkant is alleen het Sony logo en de eject- en power button te zien. Bij het openen van de lade klapt het volledige linkerdeel open. Aan de rechterkant zit onder de knoppen nog een usb poort om je eigen muziek en foto's makkelijk te kunnen afspelen op je TV. Verder is de bluray speler erg stil, je hoort hem enkel spinnen als de muziek helemaal uit is.
10,0
Extra mogelijkheden
(Weging 15%)
Deze UHD-speler heeft aan de achterzijde niet één maar twee HDMI aansluitingen. Dit kan handig zijn als je bijvoorbeeld je versterker wilt aansluiten en die heeft geen ondersteuning voor 4K of HDR. Door ze los aan te sluiten kun je toch genieten van het beste op gebied van audio en video. Verder heeft Sony naast het afspelen van video's van disc ook apps in zijn UHD-speler verwerkt. Zo kunnen ook onder andere Netflix, YouTube en Spotify worden gebruikt op deze speler. Misschien beetje overbodig, gezien elke 4K TV deze functionaliteiten aan boord heeft. Echter kan het wel zo zijn dat je TV niet alle audiocoderingen ondersteund, dan heb je met deze speler dus mooier geluid. Naast de premium eigenschappen op gebied van video heeft de speler ook ondersteuning van Hi-Res audio. Dit houd in dat het SACD's kan afspelen, ofwel Super Audio CD's. Echter zullen alleen de die-hard audioliefhebbers deze in huis hebben, maar altijd handig dat deze functionaliteit is meegenomen in de speler. De audio van deze discs klinkt echt geweldig, een hele mooie weergave. Kortom heeft deze UHD-speler eigenlijk bijna alle mogelijkheden die je kunt bedenken.
8,0
Gebruikservaring / snelheid
(Weging 15%)
De UBP-X800 is erg snel en lekker stil. Een goede combinatie voor een bluray speler. Heb je een goede TV met smartfunctionaliteiten kunnen de apps misschien je ietwat in de weg zitten. Echter kan het er ook voor zorgen dat je nog mooiere audio krijgt bij je al fantastische beeld. Ik vind het jammer dat Sony voor het standaard type afstandbediening heeft gekozen. Met mijn LG televisie ben ik ondertussen zo gewend aan de magic remote waarmee je dingen kunt aanwijzen dat het toch weer even wennen is als ik de bijgeleverde afstandsbediening gebruikte. De afstandsbediening is verder licht en voelt niet zo premium aan als de rest van de speler levert. Wel handig voor de Netflixers onder ons is de Netflix knop op de afstandbediening. Toch weer net iets sneller aan het serie kijken, kun je weer een aflevering meer kijken zullen we maar zeggen...
8,0
Beeldkwaliteit blu-ray
(Weging 30%)
-
9,0
Beeldkwaliteit DVD
(Weging 20%)
-

8,6
Eindscore test
Sony UBP-X800

Reviews van de Sony UBP-X800

Gemiddelde score gebruikers

8,6
De UBP-X800 Blu-ray speler van Sony wordt door 9 gebruikers met een gemiddelde van 8,6 beloond. Dat is een zeer goede score. De Sony voldoet aan de verwachtingen na aankoop door consumenten.
Deel het. Review je product op BesteProduct.nl
Zoveel redenen om een review te schrijven. Deel je ervaringen op BesteProduct.nl
Toon:
9,0
Onder het mom ''less is more'' ziet ...
Door Gijs Bulthuis op 11-4-2019

Onder het mom ''less is more'' ziet deze 4K speler er stijlvol en chique uit. Mooi gecombineerd met mijn Sony 4K tv. De 4K blurays die ik afspeel worden fantastisch weergegeven. Prachtige kleuren en reguliere blurays worden geupscaled. Het menu en de interface zijn prima. Voor mij persoonlijk mijn beste aankoop van afgelopen jaar en brengt film kijken naar een veel hoger niveau!

- - -

In bezit: paar maanden
Via Kieskeurig.nl

7,0
Sinds 2 weken de eigenaar. Kwam van ...
Door Weij op 15-3-2018

Sinds 2 weken de eigenaar. Kwam van de Ps3 af en wilde een stap maken. Bediening is niet lastig en loopt vlot. Gebruik van usb stick voor mij belangrijk, dit zonder problemen. 4k films aangeschaft is ook prachtig, maar ook nog in bezit van 'oude' blu-ray's. Deze speelt de speler bijna allemaal af op SDR. (?) Het lijkt wel of ik naar een oude dvd zit te kijken. Opties lijken goed te staan. Upscraling lijkt dus niet te werken op de grote nieuwe tv van me. Waarschijnlijk is de tv te groot of ik doe iets fout. Bij tips houd ik me aanbevolen.

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

8,0
Deze Blueray player geeft zeer goed beeld ...
Door whoopy123 op 30-8-2017

Deze Blueray player geeft zeer goed beeld en geluid, als je dit ziet en hoort wil je geen mediaplayer meer. Smart functies zoals youtube werkt ook in 4k, maar netflix geeft geen 4k weer, dan krijg ik de melding geen ondersteuning HDCP2.2 maar dat zoek ik nog uit. De blueray start snel op en uhd films zijn zeer mooi en geluid is gedetailleerd. De afstandbediening werk prettig en voelt stevig aan. Ik heb de player via een moderne receiver aangesloten naar tv via ARC en dat werkt goed.

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

9,0
Deze speler aangeschaft ter vervanging van een ...
Door Nardie op 29-5-2017

Deze speler aangeschaft ter vervanging van een oudere Blue-ray speler. Ik was verrast door de enorme verbeteringen in beeldkwaliteit. De bijgeleverde film Inferno met prachtige beelden van Florence geeft al direct een mooie indruk van de kwaliteit. Ook oudere DVD's of Blue-rays lijken beter beeld te hebben. Groot voordeel is, dat deze speler eigenlijk alles kan afspelen. Een paar oude SACD schijven kunnen nu ook weer worden afgespeeld. Als je over een aparte A/V versterker beschikt, dan kun je hiervoor gebruik maken van een tweede HDMI uitgang. Geluid wordt dan perfect weergegeven. Merk ook op, dat weergave van Netflix beter is dan via welk andere streaming (TV, tablet, telefoon). Dit geld ook voor het geluid. Dat is namelijk echt digitaal 5.1 en geen stereo, dat moet worden omgezet. Enkele minpuntjes. Af en toe liep de software vast, waardoor je een herstart moet uitvoeren. Er Er is geen dislay op de speler zelf. Je moet hiervoor altijd de TV gebruiken. De USB aansluiting is achter een plastic klepje weggewerkt. Dit klepje ziet er niet echt degelijk uit. Uitgezonderd het klepje voelt de speler heel degelijk aan.

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

8,0
Deze toch wel kleine speler doet zijn ...
Door John van Mourik op 22-5-2017

Deze toch wel kleine speler doet zijn werk met groot gemak. De bijgeleverde 4k bluray speeld geweldig mooi af op mijn LG-Oled. Nu pas kan ik zien wat ik heb gemist, elke porie, elk haartje word haarscherp weer gegeven. De speler is echt plug and play, menu settings zijn erg gemakkelijk en voor je het weet zit je op de bank met een zak schips. Het volledige bioscoop gevoel is hier aanwezig. Mede ook doordat deze speler er een perfect stukje geluid uit weet te persen. Dolby 7.1 met 4K beeld, je voelt je in de film getrokken. Uiteraard zijn er ook kleine min puntjes, de speler heeft geen display, het power ledje is groen.....blauw zou strakker zijn.... En de usb aansluiting zit achter een iel plastic dekseltje waarvan ik denk dat het heel gauw los komt te zitten... Nee erg robust is dit niet gemaakt, maar daar in tegen, beeld en geluid zijn heel erg goed. En daarvoor kopen we deze speler toch dus van mij een dikke 8

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

9,0
Sinds 2 weken in het bezit van ...
Door Karen Roza op 22-5-2017

Sinds 2 weken in het bezit van de Sony UBP X800 Blu ray dvd speler. Sinds dat we in het bezit zijn van onze soundbar wilden wij ook een nieuwe DVD speler, een dvd speler die naar wij hoopten net zo'n grote stap in beeldkwaliteit zou gaan maken als de soundbar met het geluid deed. Deze hoop en verwachting is meer dan goed uitgekomen. Allereerst de installatie, die ging echt moeiteloos, letterlijk plug en play een dvd, een kind kan de was doen alles gedaan zonder gebruiksaanwijzing. Vervolgens de andere mogelijkheden die het apparaat bezit voor een deel zonder gebruiksaanwijzing gedaan en een deel met. Prima te doen zonder moeilijke niet te begrijpen dingen. Dan natuurlijk waar het ons om ging, we hebben eerst een blu ray dvd bekeken, de beeldkwaliteit die is in één woord FANTASTISCH. Vooral de scenes die zich buiten afspelen en die met uitzicht bijvoorbeeld een stad zijn, haar scherp, mooi helder en natuurgetrouwe kleuren. Verder valt op dat je details heel scherp ziet, bijvoorbeeld een muur waar mos op zit, de structuur is dan goed scherp zichtbaar. Daarna waren we nieuwsgierig of ook een "gewone reguliere dvd" beter in beeldkwaliteit zou zijn. Ook deze was duidelijk scherper en helderder dan in onze oude dvd. Nadat we het standaard werk hadden gedaan bekeken waarvoor we hem hebben aangeschaft zijn we op onderzoek gegegaan wat er nog meer mogelijk is. Wat prettig is, is dat er een knop voor Netflix op zit die kan je dan via de speler bekijken. Verder kan je spottify erop zetten en kan je youtube filmpjes en dergelijke via het app menu gebruiken. Tevens kan je de speler gebruiken om middels blue tooth met je mobiele apparatuur te verbinden en op die manier bijv. foto's te bekijken. Allemaal leuke gadgets die je als je ervan houdt zeker gaat gebruiken. Wij zullen de speler vooral gaan gebruiken om DVD's mee te gaan bekijken en om Netflix te bekijken. Als laatste is het een mooi plat slank apparaat zonder te veel toeters en bellen erop ziet er design uit. Samengevat vinden wij deze DVD Blu Ray speler echt een aanrader, hij is niet goedkoop maar het geld dubbel en dwars waard.

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

8,0
Sinds 1 week deze mooie BlueRay speler ...
Door Hans op 22-5-2017

Sinds 1 week deze mooie BlueRay speler in gebruik. Hij is aangesloten, HDMI kabel helaas niet aanwezig, op mijn Epson EH-TW6600 Beamer. Een ware bioscoop ervaring met mijn passende audioinstallatie. Ook via mijn hardeschijf aangesloten op de BlueRay speler prachtige en spannende films afspelen in 3D format. Nog te vermelden dat via Wifi de wereld onder handbereik is! ik zal deze zeker aanbevelen bij mijn vrienden en kennissen.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

10,0
Gebruikt: TV: Sony-KD-65S9005B. Receiver: Yamaha RX-A3010. HDMI: Audioquest Pearl, 4K, ...
Door DairyBeat op 19-4-2017

Gebruikt: TV: Sony-KD-65S9005B. Receiver: Yamaha RX-A3010. HDMI: Audioquest Pearl, 4K, 18Gbs. Het is toch wel spectaculair wat een 4K mediaspeler tegenwoordig allemaal kan in vergelijk met het begin van het 'CD tijdperk'; ook qua prijs! Mijn eerste, simpele, CD speler kostte mij in 1983 fl. 2.000,00 en voor dat geld kon die alléén maar dat, een CD afspelen. Deze nieuwe Sony 4K speler kan heel veel formats afspelen, maar kost ín fl. 'slechts' 878,00, en dat ook nog zoveel jaren later! Het beeld dat die op mijn 4K TV tevoorschijn tovert met de bijgeleverde 4K BluRay DVD is verbluffend goed te noemen, en dat doet die tevens via 'Upscaling' met een 'gewone' BluRay DVD. Ook het bijbehorende geluid wordt zeer dynamisch via mijn receiver weergegeven. Één 'minpuntje' wil ik toch wel vermelden. Beeld en geluid kunnen gelijktijdig via 1 HDMI kabel, of gescheiden via 2 kabels worden weergegeven; is natuurlijk ook een pluspunt...! Mijn vrouw wil echter beeld én geluid, gelijktijdig, via de TV weergegeven hebben, maar ik wil dat gescheiden, via de TV en de receiver. Indien ik echter beide HDMI outputs van de speler heb verbonden met de TV en de receiver, dan geeft de TV enkel beeld zonder geluid, ondanks dat de receiver uitstaat en de instelling van de 4K speler op 'Auto' staat. Koppel ik echter de HDMI Out-2 kabel van de receiver af, dan is er tevens ook geluidweergave via de TV. Of dat nu aan mijn, niet, 4K receiver ligt, of dat dit zo hoort, kon ook Sony mij niet echt veel wijzer maken... Deze mediaspeler is nu ook mijn SACD en CD speler geworden. De eerste kan enkel via HDMI, weergegeven worden en de 2e via HDMI en/of digitale Coax. Ik laat beiden echter enkel via HDMI weergeven, want de Coax weergave is toch een stuk minder; of er een 'gordijn voorzit'! Zet dan wel in de Audio instelling van de speler 'DTS Neo:6' Uit, dat doet eventueel mijn receiver wel, en 'DSEE HX' Aan. De Audio weergave wordt dan met een hogere én verbeterde goed hoorbare resolutie weergegeven!

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

9,0
Kon niet wachten. Deze speler is nog ...
Door Dennis op 18-4-2017

Kon niet wachten. Deze speler is nog maar net op de markt, dus zijn er nog maar weinig ervaringen/reviews beschikbaar. Door de combi met de 4K UHD blu ray van Inferno ben ik dan toch overstag gegaan. Afgelopen weekend meerdere films gekeken in 4K formaat. Naast de 4K UHD blu ray van Inferno ook Deadpool. Voor mij is het resultaat echt spectaculair. De gedetailleerdheid van het beeld, maar met name de toepassing van HDR maakt het echte verschil. Het bereik van donker naar (heel) licht, ook in één en dezelfde scene is fantastisch en voor mij toch echt wel een grote stap omhoog in de beleving t.o.v. blu ray. Let wel op de juiste instellingen op je TV: een kleine aanpassing in de instellingen (m.n. helderheid) heeft snel een groot effect op de kwaliteit van het beeld. Sony is verder overzichtelijk en 'plug and play', voelt robuust en werkt foutloos.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

Toon meer reviews

Testen van Sony UBP-X800
Gemiddelde score redacteuren
5,1
De redactie van BesteProduct.nl test producten en verzamelt testen van andere experts online en uit magazines. We voegen die testen samen tot de unieke BesteProductScore om te laten zien hoe goed een product is.
Voor Sony UBP-X800
Aantal testen:
9
Genormeerde score:
7,7
Actualiteit van de testen
66 %
Actuele expertscore
5,1
Hieronder een beknopt overzicht van testen door redacteuren van de Sony UBP-X800.
Website testen
Wat vonden andere testers van de Sony UBP-X800? Onze eigen test van de UBP-X800 staat hier ook tussen omdat de score wordt meegenomen in de berekening van de BesteProductScore.
Sony UBP-X800 Ultra HD Blu-ray speler
9,0
27-5-2017
Homecinemamagazine.nl

Sony maakt het ons met de UBP-X800 niet makkelijker, met name om de beste Ultra HD Blu-ray spelers te noemen. De Japanse fabrikant bevindt zich met dit model ongeveer op hetzelfde – hoge – niveau als de Panasonic-spelers, en weet zich op het gebied van audioweergave en bouwkwaliteit zelfs wat hoger te plaatsen. Wil je het beste van het beste qua beeldkwaliteit (en Dolby Vision) dan is de Oppo UDP-203 nog altijd heer en meester, maar daar betaal je dan ook het dubbele voor. De Sony is een echte allrounder waarop je daadwerkelijk al je bestanden en discs af kunt spelen, en bovendien toegang hebt tot content via streamingdiensten en binnen je eigen netwerk. Tel daar een gebruiksvriendelijke interface, multiroom-mogelijkheden en handige bluetooth-opties bij op en je hebt een complete premium Ultra HD Blu-ray speler. De UBP-X800 is met een prijs van 400 euro ook de goedkoopste speler van de vier en daarom in onze optiek een absolute aanrader, mits het ontbreken van Dolby Vision geen dealbreaker voor je is.

Homecinemamagazine.nl
SONY UBP-X800
9,0
17-7-2017
Gadgetgear.nl

Wilde je vanaf de start 4K Blu-Ray schijfjes kijken, was er in Nederland geen hardware voor te vinden. De Xbox One S was de eerste beschikbare optie voor de 4K liefhebber. De Sony UBP-X800 volgde hier pas veel later en is een stuk duurder. Is hij het prijsverschil waard? Ja, als je de overige functies van deze speler gaat gebruiken. Zoek je alleen een optie om 4K Blu-Rays te kijken en wil je meer apps en entertainment, vrees ik dat deze speler het niet van de Xbox One S gaat winnen. Tenzij Sony de prijs echt flink omlaag gaat gooien.

Gadgetgear.nl
Review Sony UBP-X800 UHD speler
8,0
12-9-2017
alpha-audio.nl

Sony zet een keurige speler neer met de UBP-X800. De speler biedt veel online mogelijkheden, is gemakkelijk in gebruik en is met 4K en alle surround formats (Atmos, DTS:X) helemaal bij de tijd. De beeldkwaliteit is zonder meer keurig. Audio is voor de prijs prima. Maar wie een speler zoekt die beide geweldig doet, moet wel wat meer gaan uitgeven. Dat is overigens geen kritiek naar Sony die voor 350 euro een erg compleet en prima presterend product neerzet.

alpha-audio.nl
Sony UBP-X800 review
10,0
5-5-2017
Whathifi.com

If you’re in the market for a quality 4K Blu-ray player, this is the one we’d recommend. It’s got a crisp, detailed, and colourful image, sounds great, and is simple to use. The X800 has certainly met Sony’s high standard – and set a high standard for its competition.

Whathifi.com
Sony UBP-X800
9,0
18-5-2017
TrustedReviews.com

Consider the UBP-X800 Blu-ray player a high-end steal.

TrustedReviews.com
Sony UBP-X800
8,0
27-5-2017
Cnet.co.uk

The Good The Sony UBP-X800 4K Blu-ray player offers excellent design and oozes a "premium" vibe. Video quality is as good as any player we've tested. It's incredibly fast at loading apps and has some impressive features including Bluetooth streaming. The Bad It can be slow to load 4K discs. Limited number of audio outputs: no optical digital or stereo analog. The player requires a little hands-on fine-tuning to get the most out of music and DVD replay. No Dolby Vision. The Bottom Line The Sony UBP-X800 4K Blu-ray player has impressive build quality and video performance, but the incumbent Samsung is better value.

Cnet.co.uk
Sony UPB-X800 voor de echt 4k filmfanaat
8,6
8-6-2017
BesteProduct.nl
Sony UBP-X800
9,0
25-8-2017
TechRadar.com

Sony hits the UHD sweet spot with the UBP-X800 - a brilliant, beautiful 4K UHD player at a sensible price.

TechRadar.com
Sony UBP-X800 review: Top-class 4K Blu-ray playback
8,0
21-9-2017
Expertreviews.co.uk

Out of all the 4K Blu-ray players I’ve reviewed, the Sony UBP-X800 ticks all the right boxes. It might not be as cheap as the Xbox One S, nor as capable the Oppo UDP-203 in its upscaling capabilities but, that aside, the £316 asking price of the Sony UBP-X800 makes it a lot more attractive than some of its competitors. As with most dedicated 4K Blu-ray players there isn’t a huge difference in image quality compared with an Xbox One S, but if getting the very best video out of your expensive 4K TV is what you want, you value the streaming features and you’re willing to pay a little extra, the Sony UBP-X800 makes a fine choice.

Expertreviews.co.uk
Magazine testen
Nog geen testen in magazines gevonden.
1,5
Prijs / kwaliteit
In vergelijking met andere Blu-ray spelers betaal je voor de Sony UBP-X800 te veel geld. Dit product is slecht beoordeeld en / of verouderd. Bekijk de nieuwste Blu-ray spelers.
expertscore
5,1
laagste prijs
€ 271,00
prijs/kwaliteit
1,5

Laagste prijzen Sony UBP-X800Specificaties van Sony UBP-X800

Algemeen

Toelichting type
-
Partnumber
UBPX800SPIDE, UBPX800SPIDE.EU , UBPX800B.EC1 , UBPX800B , UBPX800INFDE , UBPX800/B , UBPX800B.CEK ,
Toelichting partnumber
-
Introductie model
2018 , 2017
Releasedatum
November 2017 , February 2017
Afmetingen (H x B x D)
5 x 43 x 27 cm, 5 x 43 x 26,5 cm
EAN
5013493355903 , 4548736042957 , 8029276079826 , 5703281032405 , 4013675006211 , 5013493344464 , 4548736042964 , 4548736060074 , 0027242901674 , 5013493355927
Kleuren
zwart
Afspeelmogelijkheden
DVD-audio, DVD+R, DVD+R DL, DVD+RW, DVD-R, DVD-R DL, DVD-RW, JPG, CD-R, CD-RW, SACD, MPEG4, MPEG2, CD, MPG, MPEG, MP4, MKV, M2TS, AVI, WMA, MKA, AAC, GIF, LPCM, WMV, MPO, AVCHD, PNG, M4A, MTS, MPEG1, M4V, ASF, M-JPEG, VC-1, FLAC, VOB, AC3, MOV, FLV, 3GP, 3G2, BMP, CD-ROM, HE-AAC, AIFF, BD, MJPEG , WMV9
Digital Decoder
Dolby TrueHD, DTS
3D
Ja
24p
Ja

Aansluitingen

Coaxiale audio-uitgang
Ja
Analoge audio-uitgang
7.1
Ethernet
LAN, WiFi
USB
Ja

Overig

Type/soort
DVD/Blu-ray-spelers

Extra

HDMI-uitgang
Ja
Diepte
26,5 cm, 26,50 cm, 265 mm
Hoogte
5 cm, 5,00 cm, 50 mm
Kleuren
zwart
USB
Ja
Coaxiale uitgang
Ja
Kleur(en)
zwart
Breedte
43,00 cm, 430 mm
Fabrikant kleur(en)
zwart
Gewicht
3800 gram
Prijzen en beoordelingen
Aantal winkels
2
Beoordeling experts
5,1
Beoordeling consumenten
8,6
Prijs / kwaliteit
1,5