Volg ons

Panasonic blu-ray spelers vergelijken

Panasonic logo
Een blu-ray speler van Panasonic kopen? Bekijk alle verkrijgbare blu-ray spelers van Panasonic in het onderstaande overzicht. Klik op de blu-ray spelers om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
38 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Blu-rayspeler: 18 tips bij het kopen van blu-rayspelers
Op zoek naar een blu-rayspeler? Wij geven 18 handige tips bij het kopen van blu-rayspelers in onze uitgebreide koopgids!
Lees de koopgids

Best geteste blu-ray spelers door BesteProduct.nl


Meest recent geteste blu-ray spelers van Panasonic door BesteProduct.nl

7,5
Geen prijzen
Je kunt voor dit model kiezen as je het hoogwaardige geluid van een blu-rayspeler net zo belangrijk vindt als de hoge (3D-)beeldkwaliteit, en dus bij voorbaat het geluid alleen met je (analoog of digitaal) audiosysteem afspeelt. Als je op zoek bent naar een goed apparaat dat naast het afspelen van (3D-)blu-raydiscs ook en vooral duidelijk, uitputtend en actueel is in haar smartaanbod, bestaat er nog een reeks andere blu-rayspelers waar je uit kunt kiezen.
Bas Waarts
Bas Waarts
Utrecht • 44 reviews
Lees de hele review
7,7
Geen prijzen
Kies voor dit model als je een 3D-televisie hebt staan en dit soort films wilt bekijken, maar ook gewoon wilt genieten van dvd's en blu-rays in erg goede kwaliteit. Zoek nog even verder als je een snelle speler wilt hebben en veel wilt gaan internetten via je televisie.
Paul Gersen
Paul Gersen
Arnhem • 53 reviews
Lees de hele review
5,8
Geen prijzen
De enige reden voor aanschaf van deze Panasonic blu-rayspeler is de erg goede beeldkwaliteit. Daarnaast is de speler te overwegen als je al een Panasonic LCD of plasma-televisie hebt. Dat scheelt weer een afstandsbediening. Wanneer je een snelle, gebruiksvriendelijke speler wilt, die ook je dvd's goed afspeelt dan moet je de DMP-BD85 in de (web)winkel laten staan. En verwacht je binnen afzienbare tijd een 3D-televisie aan te schaffen. Ook niet doen. Raadpleeg ons onderzoek naar de beste blu-rayspelers en neem een Philips, Sony of Samsung.
Paul Gersen
Paul Gersen
Arnhem • 53 reviews
Lees de hele review

Blu-ray speler: de populairste merken