Volg ons

De beste broodbakmachines vergelijken

t/m
57 producten
Sorteren op:

Laad meer producten

Best geteste broodbakmachines door BesteProduct.nl


Meest recent geteste broodbakmachines door BesteProduct.nl

8,2
De Princess Bread Maker Homemade DeLuxe is een kleine broodbakmachine. Ideaal voor een klein gezin. Het is heerlijk om elke dag wakker te worden met de geur van vers brood. Ook gasten die ’s ochtends langskomen en de heerlijke geur ruiken, roepen verrukt uit dat het zo lekker ruikt in huis. Naast de heerlijke geur, komt het brood van de Princess Bread Maker Homemade DeLuxe ook nog eens goed gebakken uit de machine. De ingrediënten zijn goed gemengd en het brood is perfect gaar. En dat voor een gebruiksvriendelijke machine die nog geen 60 euro kost. Kooptip!
Lyanne de Haan
Lyanne de Haan
Arnhem • 9 reviews
Lees de hele review
6,3
Een broodbakmachine is een heerlijk apparaat, wakker worden met de geur van vers brood is fantastisch. Helaas viel dat bij het eerste gebruik van de Domo B3990 een beetje tegen. Het deeg was namelijk over het bakblik heen gelopen 's nachts. Hoewel het brood ín het blik heerlijk was, was de geur van verbrand deeg op het hitte-element niet zo'n succes. Gelukkig is het de keren daarna niet meer gebeurd, hoewel de broden elke keer vrij groot werden, ook zonder de maximale hoeveelheid ingrediënten. De Domo B3990 is een vrij grote broodbakmachine, beter geschikt voor een gezin met veel broodeters dan voor een koppel. Eenvoudig in gebruik door de overzichtelijke knoppen, hoewel de touch-knoppen niet heel makkelijk indrukken.
Lyanne de Haan
Lyanne de Haan
Arnhem • 9 reviews
Lees de hele review
7,3
De veelzijdige Tristar BM-4586 is een kleine, compacte broodbakmachine, die doet waar hij voor staat. Een broodje bakken zonder poespas. De 'poespas' vinden we wel terug in het resultaat. De kwaliteit van het brood is namelijk net iets minder dan gemiddeld. De korst van het brood is bijvoorbeeld niet lekker knapperig, maar wat slapjes. De Tristar kan ook deeg kneden, cake bakken en jam maken. De cakes zijn helaas wel wat aan de droge kant. Veel mogelijkheden dus, maar verwacht niet het allerbeste resultaat.
Els Zwetsloot
Els Zwetsloot
Apeldoorn • 21 reviews
Lees de hele review
7,7
Er is bijna niets fijner dan wakker worden met de geur van versgebakken brood en nog beter is het wanneer je zelf alle ingrediënten hebt bepaald. Glutenvrij, volkoren, wit of brood met een vulling, de Domo B3962 biedt het allemaal. De timer zorgt ervoor dat je brood zo vers mogelijk is wanneer je het wilt eten. Daarnaast is de Domo B3962 een compacte en stijlvolle broodbakmachine. Door het uiterlijk in zwart kunststof met roestvrijstaal staat de machine mooi in de keuken. En wil je iets anders eten dan brood? Ook voor cake en pizzadeeg laat de Domo B3962 zich inzetten. Dit alles krijg je voor een nette prijs van 80 euro. Kooptip dus!
Lyanne de Haan
Lyanne de Haan
Arnhem • 9 reviews
Lees de hele review

Broodbakmachine: de populairste merken