Volg ons

De beste broodbakmachines vergelijken

t/m
56 producten
Sorteren op:

Laad meer producten

Best geteste broodbakmachines door BesteProduct.nl


Meest recent geteste broodbakmachines door BesteProduct.nl

8,0
De Inventum BM 125 heeft niet de meeste programma’s en valt ook qua uiterlijk niet echt op. Toch verdient de Inventum BM125 onze kooptip. Tijdens de test met meerdere broodbakmachines kwam hier het mooiste brood uit. Erg handig is de extra bijgeleverde broodpan en de twee extra deeghaken. Hoewel er dus 'slechts' 12 programma’s zijn, beschik je met de BM125 wel over de belangrijkste instellingen voor een lekker basis, Frans, volkoren, zoet of glutenvrij brood. Met het programma 'supersnel' zet je in slechts 90 minuten een vers brood op tafel. Dat is de 120 euro waard, vinden wij.
Marijke de Vries
Marijke de Vries
Dedemsvaart • 150 reviews
Lees de hele review
8,3
De Gastroback 42823 is een van de mooiste broodbakmachines die we hebben getest. Z’n afgeronde RVS design met touchscreen display doen ‘m meteen opvallen tussen de rest. Ook heeft dit model een handig ingrediëntenvakje in de deksel. Hier kun je zaden en rozijnen in klaarleggen zodat deze automatisch bij speciale programma’s op het goede moment worden toegevoegd. De brood pan heeft een goed formaat en is daarom geschikt voor broden van 500, 750 en ook 1000 gram. Verder kun je de bruining van het brood instellen en is er keuze uit 18 programma’s. De broden hebben steevast een lekkere krokante bruine korst, vol van smaak en rozijnen goed gemengd.
Marijke de Vries
Marijke de Vries
Dedemsvaart • 150 reviews
Lees de hele review
8,1
In 2017 kreeg de Princess Bread Maker al een kooptip van van onze broodbakmachine tester. Nu, getest naast verschillende andere merken, weet dit model zich nog steeds staande te houden. Met een aankoopbedrag van slechts 55 euro is dit een van de goedkoopste broodbakmachine die we hebben getest. Z’n compacte formaat bakpan maakt dit model geschikt voor een eenpersoonshuishouden of klein gezin. Elk brood dat wij uit deze machine haalden, had een goede vorm en smaak. De deeghaak laat niks van de ingrediënten liggen en het resultaat is steevast goed goudbruin aan de zijkant, met een mooie ronde korst bovenop. Dat was al zo, en nu nog steeds, een verdiende kooptip dus.
Marijke de Vries
Marijke de Vries
Dedemsvaart • 150 reviews
Lees de hele review
6,3
Een broodbakmachine is een heerlijk apparaat, wakker worden met de geur van vers brood is fantastisch. Helaas viel dat bij het eerste gebruik van de Domo B3990 een beetje tegen. Het deeg was namelijk over het bakblik heen gelopen 's nachts. Hoewel het brood ín het blik heerlijk was, was de geur van verbrand deeg op het hitte-element niet zo'n succes. Gelukkig is het de keren daarna niet meer gebeurd, hoewel de broden elke keer vrij groot werden, ook zonder de maximale hoeveelheid ingrediënten. De Domo B3990 is een vrij grote broodbakmachine, beter geschikt voor een gezin met veel broodeters dan voor een koppel. Eenvoudig in gebruik door de overzichtelijke knoppen, hoewel de touch-knoppen niet heel makkelijk indrukken.
Lyanne de Haan
Lyanne de Haan
Arnhem • 9 reviews
Lees de hele review

Broodbakmachine: de populairste merken