Volg ons

Princess broodbakmachines

Princess
Een broodbakmachine van Princess kopen? Bekijk alle verkrijgbare broodbakmachines van Princess in het onderstaande overzicht. Klik op de broodbakmachines om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
50 producten
Sorteren op:

Laad meer producten

Best geteste broodbakmachines door BesteProduct.nl


Meest recent geteste broodbakmachines van Princess door BesteProduct.nl

8,1
In 2017 kreeg de Princess Bread Maker al een kooptip van van onze broodbakmachine tester. Nu, getest naast verschillende andere merken, weet dit model zich nog steeds staande te houden. Met een aankoopbedrag van slechts 55 euro is dit een van de goedkoopste broodbakmachine die we hebben getest. Z’n compacte formaat bakpan maakt dit model geschikt voor een eenpersoonshuishouden of klein gezin. Elk brood dat wij uit deze machine haalden, had een goede vorm en smaak. De deeghaak laat niks van de ingrediënten liggen en het resultaat is steevast goed goudbruin aan de zijkant, met een mooie ronde korst bovenop. Dat was al zo, en nu nog steeds, een verdiende kooptip dus.
Marijke de Vries
Marijke de Vries
Dedemsvaart • 150 reviews
Lees de hele review
7,8
De Wake up Bread Maker van Princess (152006) is een super-broodbakmachine! Hij is gemakkelijk in gebruik en als je van klein maar fijn brood houdt, is deze Princess jouw dame! De niet al te uitgebreide handleiding vind ik top. Ik hou niet zo van te lang lezen voor je aan de slag kunt gaan. Daarnaast kun je, afgezien van je favoriete broodsoorten, ook jam en pizzadeeg met deze machine maken. Heel handig in een tijdperk waarin home-made super trendy is!
Roos Knijnenburg
Roos Knijnenburg
Arnhem • 6 reviews
Lees de hele review

Broodbakmachine: de populairste merken