Volg ons

De beste broodroosters vergelijken

456 producten
Sorteren op:

Laad meer producten

Best geteste broodroosters door BesteProduct.nl


Meest recent geteste broodroosters door BesteProduct.nl

8,4
De Princess Toaster Steel Style 2 is een zeer veelzijdige broodrooster met meer functies dan de duurdere concurrentie. Hij roostert niet alleen erg goed, hij kan ook nog eens erg lekkere sandwiches en tosti’s maken. Met behulp van de twee handige meegeleverde klemmetjes kunnen er tosti’s worden gemaakt die misschien wel beter zijn dan die uit een tosti-ijzer. Uiteraard zijn er ook een opwarmrekje en kruimellade aanwezig. Daarnaast kan er met een druk op de knop geschakeld worden tussen de normale, opwarm- en ontdooi-functie. Dat is heel veel broodrooster voor nog geen 30 euro! Het enige nadeel is dat de broodrooster helaas niet diep of breed genoeg is voor grote boterhammen, waardoor de bovenkant minder bruin wordt.
Roel Stortelder
Roel Stortelder
Haarlem • 132 reviews
Lees de hele review
8,3
Dat de prijs niet direct gekoppeld kan worden aan kwaliteit bewijst Philips met de HD2581. De goedkope broodrooster is aan de buitenkant volledig uit plastic vergaard, maar kan daardoor wel direct na gebruik opgepakt worden zonder je handen te branden. Hierdoor is dit een veilige broodrooster om te gebruiken in de buurt van kinderen, maar let op dat de bovenkant nog altijd erg heet wordt! De Philips HD2581 roostert de voor- en achterkant heel gelijkmatig, maar is te klein voor grote boterhammen waardoor het bovenste randje duidelijk minder bruin wordt. Het geïntegreerde opwarmrekje is handiger dan een losse accessoire en de kruimellade maakt het makkelijk om het apparaat schoon te houden.
Roel Stortelder
Roel Stortelder
Haarlem • 132 reviews
Lees de hele review
6,3
De'Longhi kan het beter bij koffiezetapparaten houden, want deze broodrooster van het merk stelt erg teleur. Het design is op het eerste gezicht leuk, maar er zijn een hoop slordige foutjes gemaakt. Daar komt nog eens bij dat de kwaliteit van het geroosterde brood tegenvalt en de winkelprijs erg hoog ligt. Dit is duidelijk een gevalletje 'vorm boven functie'.
Roel Stortelder
Roel Stortelder
Haarlem • 132 reviews
Lees de hele review
7,8
Toen we op de redactie vroegen wat men de mooiste broodrooster vond was het antwoord unaniem: de Russell Hobbs. De rode kleur van het door ons geteste model zal niet iedereen aanspreken, maar hij is ook in andere kleuren verkrijgbaar. De knoppen voelen helaas niet zo stevig als ze er uit zien, maar zijn wel gebruiksvriendelijk. Een belangrijke feature die vaak over het hoofd wordt gezien is ook aanwezig: het brood kan gecontroleerd worden zonder het rooster-programma te stoppen. Het uiteindelijke resultaat van het geroosterde brood is uitstekend, ook al zijn de twee zijden niet perfect gelijk gebruind. Het meegeleverde opwarmrekje en de kruimellade maken het plaatje compleet.
Roel Stortelder
Roel Stortelder
Haarlem • 132 reviews
Lees de hele review

Broodrooster: de populairste merken