Volg ons

De beste camcorders en videocamera's vergelijken

Model.FullName
Ger de Gram
Expert camcorders en videocamera's
Camera's in 4K-kwaliteit nu ook voor consumenten
In televisieland is 4K momenteel het toverwoord. De resolutie van deze beelden is vier keer zo hoog als bij Full HD. Veel televisies die worden verkocht hebben 4K (ook wel Ultra HD genoemd), maar de content in 4K is nog beperkt. Dat kun je eenvoudig oplossen door een videocamera met 4K aan te schaffen. Tot een paar jaar geleden waren die camera's voor consumenten niet te betalen, maar de laatste tijd zakken ze erg snel in prijs. Als je hier naar een camera zoekt, is de kans groot dat je graag goede video's maakt. Met een videocamera met 4K maak je echt heel gave beelden. Ook handig: exporteer je de video naar HD dan heb je met 4K veel mogelijkheden om zonder kwaliteitsverlies mooie kaders uit te snijden.
t/m
140 producten
Sorteren op:

Laad meer producten

Best geteste camcorders en videocamera's door BesteProduct.nl


Meest recent geteste camcorders en videocamera's door BesteProduct.nl

7,0
Geen prijzen
Een camcorder speciaal ontworpen voor families. Volgens Samsung is de HMX-H300 bij voorkeur een apparaat dat geschikt is voor huis- tuin en keukengebruik. Het simpele camerawerk dus. En dat doet de videocamera goed. Bovendien is de Samsung HMX-H300 te koop voor een betaalbare prijs. Het schermpje is helaas wat minder.
Tobias Bos
Tobias Bos
Utrecht • 41 reviews
Lees de hele review
6,2
Geen prijzen
De waterdichtheid is het sterkste punt van de camcorder. Ga je een actieve vakantie rond het water tegemoet, dan is de Panasonic HX-WA20 een toegevoegde waarde voor het vastleggen van je vakantiemomenten. De beeldkwaliteit is onder normale omstandigheden ruim voldoende. In omstandigheden met minder licht, presteert de Panasonic HX-WA20 helaas minder goed. Ook het geluid dat de camcorder opneemt, is niet erg overtuigend. Nadat je de camera in het water hebt gebruikt, duurt het soms een paar minuten voordat je weer fatsoenlijke audio hebt.
Tobias Bos
Tobias Bos
Utrecht • 41 reviews
Lees de hele review
5,5
Geen prijzen
De Samsung HMX-W350 heeft een beeldscherm en hij is relatief goedkoop.Hij is leuk voor poolparty's en een dagje sneeuwborden maar voor het serieuze avontuurlijke werk is de HMX-350 betreft de beeldkwaliteit toch niet de beste.
Willeke Machiels
Willeke Machiels
Den Bosch • 24 reviews
Lees de hele review
7,3
Geen prijzen
Waarom de HDC-SD900? De Panasonic HDC-SD900 is een complete camera, met veel keuzevrijheid. Denk aan de mogelijkheid om je camera automatisch én handmatig in te stellen, maar ook de externe microfoonaansluiting en de extra opties zoals AF-tracking en gezichtsdetectie. Overdag zijn beelden echt heel natuurgetrouw en details scherp en helder. Waarom niet? De camcorder heeft relatief weinig zoom en presteert niet spectaculair goed in donkere omgevingen. Goedkopere modellen komen beter uit de test.
Tobias Bos
Tobias Bos
Utrecht • 41 reviews
Lees de hele review

Camcorder en videocamera: de populairste merken