Volg ons

Panasonic camcorders en videocamera's

Panasonic
Een camcorder en videocamera van Panasonic kopen? Bekijk alle verkrijgbare camcorders en videocamera's van Panasonic in het onderstaande overzicht. Klik op de camcorders en videocamera's om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
140 producten
Sorteren op:

Laad meer producten

Best geteste camcorders en videocamera's door BesteProduct.nl


Meest recent geteste camcorders en videocamera's van Panasonic door BesteProduct.nl

6,2
Geen prijzen
De waterdichtheid is het sterkste punt van de camcorder. Ga je een actieve vakantie rond het water tegemoet, dan is de Panasonic HX-WA20 een toegevoegde waarde voor het vastleggen van je vakantiemomenten. De beeldkwaliteit is onder normale omstandigheden ruim voldoende. In omstandigheden met minder licht, presteert de Panasonic HX-WA20 helaas minder goed. Ook het geluid dat de camcorder opneemt, is niet erg overtuigend. Nadat je de camera in het water hebt gebruikt, duurt het soms een paar minuten voordat je weer fatsoenlijke audio hebt.
Tobias Bos
Tobias Bos
Utrecht • 41 reviews
Lees de hele review
7,3
Geen prijzen
Waarom de HDC-SD900? De Panasonic HDC-SD900 is een complete camera, met veel keuzevrijheid. Denk aan de mogelijkheid om je camera automatisch én handmatig in te stellen, maar ook de externe microfoonaansluiting en de extra opties zoals AF-tracking en gezichtsdetectie. Overdag zijn beelden echt heel natuurgetrouw en details scherp en helder. Waarom niet? De camcorder heeft relatief weinig zoom en presteert niet spectaculair goed in donkere omgevingen. Goedkopere modellen komen beter uit de test.
Tobias Bos
Tobias Bos
Utrecht • 41 reviews
Lees de hele review
7,9
Geen prijzen
Ben je op zoek naar een videocamera voor huis-, tuin- en keukengebruik waarmee je goed uit de voeten kan? Dan is de Panasonic HDC-SD90 absoluut het overwegen waard. De beeldkwaliteit is niet altijd even goed. De camera heeft soms wat moeite met het aanpassen van de witbalans als je bijvoorbeeld van buiten naar binnen gaat.
Tobias Bos
Tobias Bos
Utrecht • 41 reviews
Lees de hele review
7,7
Geen prijzen
Gebruiksvriendelijkheid, de redelijke compactheid en de goede beeldkwaliteit zijn de belangrijkste afwegingen om deze filmcamera aan te schaffen. De SD60 heeft duidelijk méér te bieden dan een gemiddelde pocketcamera, maar daar betaal je natuurlijk ook voor. De gevorderde gebruiker loopt ongetwijfeld op een later stadium aan tegen de beperkingen, zoals het ontbreken van een aansluiting voor een externe microfoon. En hoewel de full HD doet vermoeden dat de camera de hoogste beeldkwaliteit levert, gaat het om de minder goede resolutie 1080i. Dat kan op ten duur een beperking zijn.
Tobias Bos
Tobias Bos
Utrecht • 41 reviews
Lees de hele review

Camcorder en videocamera: de populairste merken