Volg ons

Domo DO9173J

Voordelen
  • Vaatwasmachine bestendig
  • Handige druppelstop
  • Mooi geborsteld RVS design
  • Rubberen pootjes voor stabiele grip op aanrecht
Nadelen
  • Geen andere perskegel voor kleiner fruit

Onze test
Consumententest | op
7,9

Domo DO9173J: Mag met recht op het aanrecht

8 - Score Badge BesteProduct.nl

De Domo DO9173J oogt luxe en degelijk en mag wat ons betreft dan ook gezien worden. Persen gaat via de pershendel die heerlijk licht in de bediening is. Ook nog eens een van de stilste citruspersen die we hebben getest. Met kleine vruchten heeft ‘ie wat meer moeite vanwege de vrij grote perskegel, maar vooral het grotere fruit is een prooi voor de DO9173J. Inclusief druppelstop en handige zuignapjes die het apparaat stevig op je aanrecht houden. Maakt z’n prijskaartje zeker waar.

Met groot enthousiasme stuur ik ons team van consumententesters aan. Dagelijks vliegen de reviews me om de oren, die ik samen met collega Tom – teamleider redactie – corrigeer en redigeer. Daarnaast vind ik het zelf ook erg leuk om producten te testen die ik toch al met enige regelmaat gebruik. Ik loop geregeld het kantoor uit met een blender, sapcentrifuge, strijkijzer of een haarstyler onder de arm.
Marijke de Vries
Marijke de Vries
Dedemsvaart • 109 reviews
Consumententester
vanaf 62,39
7,0
Prijs
(Weging 10%)
Je moet even iets dieper in de buidel tasten dan bij de gemiddelde citruspers voor thuisgebruik. Maar dan heb je ook meteen wel een semi-professioneel product is huis, dat heel gemakkelijk fruitsappen perst en er ook nog eens geweldig uitziet. Je krijgt er ook zeker iets voor terug.
9,0
Bedieningsgemak
(Weging 20%)
Waar je met de meeste citruspersen puur met je eigen kracht moet persen, helpt deze Domo DO9173J je een handje. Door middel van een handige pershendel. Dit maakt het persen van jouw heerlijke, voedzame fruitsap nóg makkelijker. Je hoeft echt niet veel kracht te zetten om ervoor te zorgen dat het fruit dat je op de kegel legt helemaal leeg geperst wordt. En het mooie is, de kop onder de hendel valt ook nog eens heel mooi precies over het fruit heen, waardoor dit goed op z'n plek blijft. En dus wordt nagenoeg al het lekkere uit het fruit gebruikt. Omdat alle onderdelen gemakkelijk los van elkaar te halen zijn, maak je alles na gebruik gemakkelijk schoon. Even afspoelen en mee laten draaien in de vaatwasser.
9,0
Design / vormgeving
(Weging 20%)
Het design van deze DO9173J vinden we om meerdere redenen top. Om te beginnen zijn we erg te spreken over de combinatie van geborsteld RVS en de zwarte accenten. Dit geeft het apparaat echt een luxe uitstraling. En dan is er nog de pershendel. Deze maakt dat je hier niet zomaar een citruspers hebt, maar (zoals Domo op de doos zegt) een semi-professioneel apparaat. En dat misstaat zeker niet op het aanrecht, toch? De rubberen pootjes onder het apparaat zijn niet zozeer design-technisch een voordeel, maar wel erg prettig voor het gebruik. Want dan blijft hij in ieder geval op z'n plek staan tijdens het persen. Tot slot zorgt de druppelstop ervoor dat het sap niet doorloopt, mocht je bijvoorbeeld een nieuw glas onder de pers willen plaatsen.
8,0
Kwaliteit / resultaat
(Weging 30%)
Uiteindelijk krijgt bijna elke citrus zijn doel wel voor elkaar, een sapje maken. Maar dit gaat wel heel makkelijk en snel. Het resultaat is dan ook heerlijk! Het enige waar 'ie iets meer moeite heeft zijn de wat kleinere citrusvruchten. Het lukt wel, maar je moet er een beetje voorzichtig mee omgaan. Als je te hard drukt, spat het fruit uiteen.
6,0
Functies / mogelijkheden
(Weging 20%)
Na zoveel positiviteit over dit product is het toch jammer dat we één kanttekening moeten plaatsen. Hij heeft namelijk niet een extra perskegel. Nou hebben lang niet alle citruspersen dit. Maar voor het geld dat je voor de DO9173J betaalt, hadden we 'm er eigenlijk wel bij verwacht. En hij is echt handig, want met zo'n kleine kegel kun je de citroen en de limoen bijvoorbeeld, ook gemakkelijk persen. In dit geval leg je die kleinere stukken fruit op een iets te grote kegel en als je dan wat kracht uitoefent om al het sap uit de vrucht te halen, pers je het kapot omdat de kegel gewoon te groot is voor het stuk fruit dat erop ligt. Voorzichtig met klein fruit dus!

7,9
Eindscore test
Domo DO9173J

Testen van Domo DO9173J
Gemiddelde score redacteuren
7,6
De redactie van BesteProduct.nl test producten en verzamelt testen van andere experts online en uit magazines. We voegen die testen samen tot de unieke BesteProductScore om te laten zien hoe goed een product is.
Voor Domo DO9173J
Aantal testen:
1
Genormeerde score:
7,6
Actualiteit van de testen
100 %
Actuele expertscore
7,6
Website testen
De Domo DO9173J is enkel door ons getest en wordt ook gebruikt om de algemene BesteProductScore te berekenen. Omdat alle scores worden genormeerd kan de score afwijken.
Domo DO9173J: Mag met recht op het aanrecht
7,9
28-3-2018
BesteProduct.nl

Oogt luxe en degelijk en mag wat ons betreft dan ook gezien worden. Persen gaat via de pershendel die heerlijk licht in de bediening is. Ook nog eens een van de stilste citruspersen die we hebben getest. Met kleine vruchten heeft ‘ie wat meer moeite vanwege de vrij grote perskegel, maar vooral het grotere fruit is een prooi voor de DO9173J. Inclusief druppelstop en handige zuignapjes die het apparaat stevig op je aanrecht houden. Maakt z’n prijskaartje zeker waar.

BesteProduct.nl
Magazine testen
Nog geen testen in magazines gevonden.
4,5
Prijs / kwaliteit
De Domo DO9173J kun je kopen, maar we raden je aan om hem te vergelijken met andere Citruspersen in de ranglijst. Er zijn voor € 62,39 betere Citruspersen verkrijgbaar.
expertscore
7,6
laagste prijs
€ 62,39
prijs/kwaliteit
4,5

Reviews van de Domo DO9173J

Gemiddelde score gebruikers

-
Consumenten hebben hun mening over de Domo DO9173J nog niet gedeeld. Heb jij de DO9173J gekocht? Deel je ervaringen voor consumenten die overwegen deze Citruspers van Domo te kopen.
Deel het. Review je product op BesteProduct.nl
Zoveel redenen om een review te schrijven. Deel je ervaringen op BesteProduct.nl

Laagste prijzen Domo DO9173JSpecificaties

Algemeen
Toelichting type
-
Partnumber
-
Toelichting partnumber
-
Introductie model
2017
EAN
5411397109729
Website
-
Prijzen en beoordelingen
Aantal winkels
3
Beoordeling experts
7,6
Beoordeling consumenten
-
Prijs / kwaliteit
4,5