Volg ons

Remeha Tzerra M 39c Plus CW5

Geen prijzen gevonden
Alternatieven:
Voordelen
  • Tevredenheid, levensduur, betrouwbaarheid is goed
  • Energiezuinigheid verwarming is erg goed
  • Stroomverbruik is goed
  • Energiezuinigheid warm water is ruim voldoende
  • Opwarmtijd warm water is goed
  • Totale score comfort warm water is goed
  • Snelheid bad vullen is zeer goed
Nadelen
  • Verwarmen op laag pitje is onvoldoende

Reviews van de Remeha Tzerra M 39c Plus CW5

Gemiddelde score gebruikers

8,4
Inmiddels hebben 43 gebruikers hun mening gedeeld over de Tzerra M 39c Plus CW5 van Remeha en is het cijfer gemiddeld genomen een (ruime) voldoende. Eventuele aandachtspunten voor de Tzerra M 39c Plus CW5 vind je in de reviews hieronder.
Deel het. Review je product op BesteProduct.nl
Zoveel redenen om een review te schrijven. Deel je ervaringen op BesteProduct.nl
Toon:
10,0
Inmiddels bijna 3 jaar in bezit. Deze ...
Door Otto op 25-11-2018

Inmiddels bijna 3 jaar in bezit. Deze compacte ketel is zeer zuinig en stil. Met eTwist-app perfect in te stellen met aanwarmcurve, aanwarmtijd, eigenschappen huis, enz.. Vanaf dag 1 foutloos gewerkt, dus erg betrouwbaar. Dat kan ik van de 1 jaar oudere Nefit in ons bijgebouw niet zeggen, hoewel na uit/aan die ook steeds weer goed werkt. Ik kan iedereen deze Tzerra aanbevelen. Inmiddels is dit model opgevolgd door de Tzerra Ace 39c CW5.

- - -

In bezit: half jaar of langer
Via Kieskeurig.nl

5,0
Ketel is afgelopen vrijdag opgehangen en is ...
Door Menno op 17-12-2017

Ketel is afgelopen vrijdag opgehangen en is inderdaad een kleine krachtpatser; helaas lekt hij water. Binnen 24 uur na installatie gemeld bij installateur, deze was laconiek en kwam met het voorstel om er maar een bakje onder te zetten. Na aandringen is hij toch komen kijken en kwam tot de conclusie dat hij lekte en dat hij daar niets aan kan doen.. moet een fabrieksmonteur bij komen... geeft je te denken over de servicability van deze ketel. Weinig vertrouwen in dit produkt en zou bij nader inzien voor een Nefit hebben gekozen.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

6,0
Super kleine en stille ketel, doet zijn ...
Door Remco drenlooC op 21-11-2017

Super kleine en stille ketel, doet zijn werk dus erg onopvallend. Verder lekker snel en veel water (vergeleken met mijn 25 jaar oude Valliant). Echter helaas al problemen met de ketel na 12 maanden: de ketel start niet op bij warmtevraag. De uitdaging is dat deze ketel geen display heeft en mijn Toon thermostaat de foutcodes via OpenTerm niet uitleest. Je zou met de knipperende lampjes een code moeten kunnen aflezen, maar als ik zo op de codekaart lees, worden er hier maar een aantal codes omschreven, dus zonder de eigen ISense thermostaat of een PC, kun je er niks mee. Ander nadeel is dat de meeste monteurs (heb er nu 2 in huis gehad en 2 erover gesproken) deze ketel (nog) niet goed kennen omdat ie nog relatief nieuw is, of ze hebben de juiste uitlees apparatuur/ programma's nog niet. Dus: zolang ie het doet (waar je toch van uit gaat natuurlijk) niks aan de hand, maar áls er dan iets aan de hand is, ben je meteen het haasje.

- - -

In bezit: half jaar of langer
Via Kieskeurig.nl

4,0
3 jaar geleden als 1 van de ...
Door dennis op 10-11-2017

3 jaar geleden als 1 van de eerste de Tzerra 39c plus laten installeren. Wij zaten hiervoor aangesloten op de verwarming van de VVE waar 6 huishoudens werden voorzien van CV en warm water. Op aanraden van de installateur toen gekozen voor de Tzerra 39c plus niet zo zeer voor het CV vermogen maar voor de hoeveelheid warm water en het formaat was een groot pluspunt daar wij weinig ruimte hebben. De CV installatie stelt eigenlijk weinig voor 5 radiatoren en een handkoekradiator in de badkamer. Echter kon de ketel deze niet warm krijgen, installateur heeft toen op advies van Remeha de minimale pompsnelheid verhoogt van 3 naar 5 en toen werd het beter. Doordat de cv installatie te klein is voor de ketel loopt de ketel de gehele dag in zijn anti-pendel stand. Het minimale vermogen van 8,5kW is gewoon te groot en de ketel kan daardoor alleen maar op hoge aanvoer temperaturen verwarmen. Dit ligt aan het advies en ons eigen gezonde verstand hadden we maar een tandje minder moeten nemen. Het tapdebiet van 10,5ltr op 60gr word niet gehaald als we de helft halen mogen we blij zijn. De installateur haalt hier zijn schouder voor op ( werkt toch ). Nu na 3 jaar is bij ons de 3 weg-klep al 2 keer vervangen, deze gaat er makkelijk uit maar inzetten is een regelrechte ramp. Alles is van kunststof dus de stukken springen je om de oren. De manometer is al 2 keer vervangen, zou je prima zonder kunnen maar aangezien de Tzerra geen druk sensor heeft is het bij deze ketel dus echt een must. Om te zien dat de ketel onderhoud storing of blokkeringen heeft moet je thuis zijn in morse code, de ketel heeft namelijk geen display maar irritant knipperende lampjes. Maak je gebruik van de isense of e-twist is het geen probleem deze geven het netjes aan. De grootste ergernis vind ik wel de klantenservice, deze kun je bellen maar verwijzen je altijd naar een installateur. De installateur weet het niet en rekent veel geld. In een andere situatie misschien een prima ketel maar voor ons niet. Jammer genoeg gaan wij mede door de slechte service van Remeha en de installateur onze ketel nu laten vervangen voor een ander exemplaar van een ander merk.

- - -

In bezit: half jaar of langer
Via Kieskeurig.nl

10,0
Snel geregeld ,precies volgens afspraak keurig geinstalleerd,vakkundig ...
Door f.j.hulsbosch op 13-5-2017

Snel geregeld ,precies volgens afspraak keurig geinstalleerd,vakkundig werk,enalles netjes achtergelaten

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

10,0
Heb gekocht in Nederland voor België: hier ...
Door Mike op 10-12-2016

Heb gekocht in Nederland voor België: hier was alles te duur. Een echt recente toestel, kw's precies voor mijn warmte behoeften, met e-Twist die kan je via een i-Fone besturen!

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

9,0
Prima ketel bijna 2 jaar in gebruik, ...
Door B. op 29-8-2016

Prima ketel bijna 2 jaar in gebruik, compact zuinig en stil. Hebben hiervoor ook een Remeha ketel gehad die heeft 18 jaar lang zijn werk uitstekend gedaan, daarom was onze keuze niet moeilijk voor deze Remeha.

- - -

In bezit: half jaar of langer
Via Kieskeurig.nl

7,0
De Remeha Tzerra M 39c Plus CW5 ...
Door Sibma op 3-8-2016

De Remeha Tzerra M 39c Plus CW5 is een goede ketel die een ruime voldoende scoort op alle onderdelen.

- - -

In bezit: jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

8,0
De Remeha levert snel en vooral lekker ...
Door MF op 16-7-2016

De Remeha levert snel en vooral lekker veel warm water op. Het huis is ook in een mum van tijd op een aangename temperatuur. Een bijkomend voordeel van dit model is dat het compact is en niet teveel lawaai maakt. Als je het verbruik van het gas met enige regelmaat opschrijft merkten we al na een korte tijd dat het verbruik in verhouding met onze vorige ketel drastisch afnam. De bijgeleverde thermostaat is gebruiksvriendelijk en biedt veel mogelijkheden tot programmeren. Kortom een fijne zuinige en vooral stille ketel.

- - -

In bezit: half jaar
Via Kieskeurig.nl

8,2
comfortabel warm met kloktermostaat. Veel warm water. ...
Door E.J. op 12-7-2016

comfortabel warm met kloktermostaat. Veel warm water. zuinig in gasverbruik. Compacte vorm met grote prestatie

- - -

In bezit: jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

Toon meer reviews

Testen van Remeha Tzerra M 39c Plus CW5
Gemiddelde score redacteuren
8,3
De redactie van BesteProduct.nl test producten en verzamelt testen van andere experts online en uit magazines. We voegen die testen samen tot de unieke BesteProductScore om te laten zien hoe goed een product is.
Voor Remeha Tzerra M 39c Plus CW5
Aantal testen:
1
Genormeerde score:
8,3
Actualiteit van de testen
100 %
Actuele expertscore
8,3
Hieronder een beknopt overzicht van testen door redacteuren van de Remeha Tzerra M 39c Plus CW5.
Website testen
We hebben (nog) geen testen van de Remeha Tzerra M 39c Plus CW5 gevonden op websites.
Magazine testen
7,7
Consumentengids
1-11-2014
-
Prijs / kwaliteit
We hebben geen actuele prijzen van de Remeha Tzerra M 39c Plus CW5 en kunnen daarom geen prijs-kwaliteitsscore berekenen. Meestal omdat het prodct verouderd is en niet meer online verkrijgbaar. Bekijk actueel overzicht van CV-ketels.
expertscore
8,3
laagste prijs
-
prijs/kwaliteit
0,0


Specificaties

Algemeen
Introductie model
2016 , 2014
Afmetingen (H x B x D)
55 x 37 x 27 cm, 27 x 37 x 55 cm
EAN
8713809283551 , 8713809268282 , 8713809268275
Kleuren
wit
Vermogen
35,7 kW, 36 kW
Capaciteit voor
446,25 m³, 450 m³
Luchttoevoer
Gesloten
Warmwatercapaciteit bij 40°C
18,3 liter per minuut, 18 liter per minuut
Warmwatercapaciteit bij 60°C
10,5 liter per minuut, 10 liter per minuut
Display
Ja
Soort display
LED
Gaskeur HR
107
Geschikt voor
aardgas, methaan, propaan
Geschikt voor OpenTherm
Ja
Gewicht
20,5 kg, 20 kg
Overige bijzonderheden
Incl. eTwist WIFI klokthermostaat
Type cv-ketel
combi HR
Gaskeur CW klasse
5
Releasedatum
October 2014
Gaskeur
CW
Type boiler (NL-label)
HR
Prijzen en beoordelingen
Aantal winkels
0
Laagste prijs
-
Beoordeling experts
8,3
Beoordeling consumenten
8,4
Prijs / kwaliteit
-