Volg ons
Alle uitvoeringen (2)

Intergas Kombi Kompakt HR 28/24

Laagste prijs
Naar de laagste prijs
Alle prijzen (6) Beschikbaar in 2 uitvoeringen:

Reviews van de Intergas Kombi Kompakt HR 28/24

Gemiddelde score gebruikers

6,4
Gebruikers zijn niet enthousiast over de Kombi Kompakt HR 28/24 van Intergas. Een gemiddelde van 6,4 uit 6 reviews is een mager resultaat. Overweeg een andere CV-ketel.
Deel het. Review je product op BesteProduct.nl
Zoveel redenen om een review te schrijven. Deel je ervaringen op BesteProduct.nl
Toon:
8,0
De ontsteek pen moest worden vervangen dit ...
Door Bram op 21-8-2019

De ontsteek pen moest worden vervangen dit veroorzaakte het ploffen. Vreemd dat Intergas dat niet kon vertellen.

- - -

In bezit:
Via Kieskeurig.nl

3,0
Als de voorplaat niet goed vast zit ...
Door B op 2-5-2019

Als de voorplaat niet goed vast zit tikt de ketel. Onze ketel ploft sinds kort schijnbaar voor te komen bij deze ketel

- - -

In bezit: half jaar of langer
Via Kieskeurig.nl

9,0
Heb deze ketel 2 weken, verwarmd mijn ...
Door Gerard croon op 28-9-2018

Heb deze ketel 2 weken, verwarmd mijn goed geisoleerde tussen woning, rijtjeshuis met drie verdiepingen, snel, warm water snel op de tappunten, douche, wasbak en beneden de keukenkraan, zeer tevreden tot heden, daarvoor had ik een AWB en die heeft het 20 jaar volgehouden, deze ketel heeft geen waakvlam meer dus scheelt ook in gasgebruik

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

5,0
Deze week laten installeren gelijk een storing, ...
Door DRS op 17-9-2017

Deze week laten installeren gelijk een storing, woonstad Rotterdam kwam met actieprijs voor koopwoning vve'ers. Lieten ze Breman komen. Klinkt professioneel dacht ik, achteraf na lezen review huisklusser over deze intergas, slecht met storingen. Wellicht was Vaillant een betere keuze geweest, deze Intergas onbetrouwbaar Deze goede review schrijvers heb mij twijfels hierover. Werken voor intergas waarschijnlijk. Advies denk goed na voor dat je deze koopt of zoals anwb zegt 'misschien' koop je de goeie.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

9,0
Wil stravers
25-8-2015
"Intergas HRE en eco"

Topper hoor. Als deze maar zorgvuldig wordt gemonteerd en wordt ingeregeld, ook bij vloerverwarming.

- - -

Sterke punten: Goedkoop; weinig storingen; makkelijk in onderhoud; degelijk; zuinigste in gasverbruik; minder elektronica, dus minder storing. Een echte aanrader. Wij hebben er 500 hangen bij klanten en zijn allemaal tevreden, dus wij ook.
Zwakke punten: Gevoelig op gas/luchtmengsel.
In bezit:
Via BesteProduct.nl

4,0
Anoniem
16-7-2015
"Geen goede ketel, totaal onbetrouwbaar"

Heb nu ongeveer 5 jaar deze ketel, wat een slecht product. Geeft heel vaak storingen (al in het eerste jaar begon het apparaat vele storingen te geven), garantie was niet mogelijk. De storingen die wij hebben, zijn door vele op internet ook gemerkt (we zijn niet de enigen). Uiteindelijk dus gewoon een slechte ketel en zou nooit meer voor deze ketel gaan. Volgende keer toch maar een duurdere ketel ophangen.

- - -

Sterke punten: Is, als hij het doet, vrij stil; goedkoop, totdat hij het niet meer doet...; onderdelen duur en moeten vaak vervangen worden.
Zwakke punten: Gaat snel stuk; veel storingen; storingen zijn lastig op te lossen door monteurs; wordt zomaar koud tijdens het douchen; veel geluid bij het constant opstarten bij Storing 5; gorgelt snel (afvoer snel verstopt). Conclusie, absoluut niet betrouwbaar.
In bezit:
Via BesteProduct.nl

5,0
lexvo
13-4-2011
"Teleurstellende ervaring"

Binnen 2 jaar ging onze ketel stuk (dat vind ik te snel). Er moest een ventilator vervangen worden. Intergas wil echter geen onderdelen vergoeden, hoewel dat duidelijk in hun voorwaarden staat. Op een brief wordt niet gereageerd.

- - -

Sterke punten: Los van het binnen 2 jaar defect gaan, werkt de ketel verder goed.
Zwakke punten: Intergas komt z'n garantie niet na. Schriftelijke verzoeken worden niet beantwoord Überhaupt zijn ze heel traag met afhandelen van zaken.
In bezit:
Via BesteProduct.nl

8,8
Mijn oude Intergass HR22 heb ik zelf ...
Door Zelf klusser op 14-3-2011

Mijn oude Intergass HR22 heb ik zelf vervangen door de Intergass HR 28/24 Hiervoor heb je echt geen 2 rechterhanden nodig! 5 wikkeltjes losdraaien en nieuwe HR 28/24 cv ketel gewoon over de oude aansluitingen plaatsen en weer vast draaien. (uiteraard de gas en water kraan eerst even dichtdraaien) Vaak hoor je over garantie en verzekeringsmaatschappijen en dat soort onzin om je ervan af te houden. Gewoon toch lekker zelf doen zorgt voor heel wat besparing in de kosten! Ik heb 2 jaar garantie op dit apparaat en daarna laat ik hem onder contract nemen bij een of andere CV boer. Er wordt toch nooit gevraagd wie hem heeft geplaatst. Het sommetje is heel simpel: Laten plaatsten kost ongeveer 2000 euro Zelf geplaatst koste mij 806 euro ( inclusief expansievat erbij gekocht) Ik heb hem nu 1 maand in bezit en ben erg tevreden over het geluid wat ik niet hoor! Maar dat is ook wel logisch want in mijn vorige kast zat er alleen maar een geluidsisolerende laag aan de achterkant en zijkant. In deze nieuwe zit dit ook aan de voorkant. En dat scheelt enorm! (je zou in feite je oude ketel “stiller”kunnen maken door isolatiemateriaal aan de binnenkant erop te plakken) Ook ben ik zeer tevreden over het warmwater comfort boven in de badkamer onder de douche. Voorheen draaide ik de kraan vol open en werd de warmwater straal steeds minder krachtig naarmate ik de temperatuur van de kraan hoger zette. Nu bij gelijke instellingen is de kracht van de straal veel hoger en veel warmer. Zeer zeker een plus punt! Dat hij mijn badkuip binnen 10 minuten kan vullen interesseert mij helemaal niets! Ik wil warm/heet water beneden uit de kraan en boven bij het douchen idem dito maar wel een krachtige straal. Verder moet hij mijn huis warm kunnen stoken, maar dat hoeft voor mij niet binnen 2 minuten op temperatuur te zijn… ( al doet deze dat haast wel..) Ik woon 3 jaar op mijzelf en houd elke week de meterstanden bij (gewoon leuk) Sinds de nieuwe ketel is het verbruik van mijn gas enorm afgenomen! Maar 4 keer is veel te kort voor een goede meting. Kleine tip: rechtsonder in de kast zit een nippel die je eruit kunt drukken. Doe dit ook! Wanneer er een lekkage ontstaat in de kast dan heb je dit veel eerder in de gaten omdat het water dan op de grond valt! (en niet dat het water ruim 2 cm hoog kan opbouwen in de kast en vervolgens via allerlei kieren eruit lekt)

- - -

In bezit: maand
Via Kieskeurig.nl

9,0
We zijn dik tevreden met deze ketel, ...
Door Nel van der Kroon op 5-3-2011

We zijn dik tevreden met deze ketel, hij geeft in een mum van tijd warm water beneden en in de douche. Ook bij ons tikte hij de eerste dagen, maar er kwam meteen een monteur, die het euvel verhielp.

- - -

In bezit: jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

7,2
Goede ketel geruisloos en zuinig!Maar wel had ...
Door knaakie3 op 31-10-2009

Goede ketel geruisloos en zuinig!Maar wel had ik last van een storing code 5 om de dag of 3,uitval en daarna deed ik resetten en daar ging hij weer branden! niet leuk dus intergas gebeld en die hadden tijd over 10 dagen dus wachten maar! Maar ik ben zelf wel nieuwsgierig dus ik de kap er af gehaald saflon schoon gemaakt en dan weet ik het ook niet meer! Op i nternet gevonden dat het te maken kan hebben met te weing aarde van de onstekingspen en dan krijg je code 4 of 5 dus om dat te verhelpen moest je rechts boven aan de voorkant van de cv ketel {zitten 2 schroefen links en rechts} de schroef onder de onstekingspen moet je hebben.Los draaien en dan het rubbertje verwijderen die er omheen zit en dan weer vast en voila wat denk je al in 5 weken geen storing meer gehad!Dus intergasmonteur mocht van mij thuis blijven! Dat bespaart je weer een hoop geld alleen wel jammer dat intergas dat niet telefonisch kan mededelen via de storingslijn!

- - -

In bezit: jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

Toon meer reviews


Laagste prijzen Intergas Kombi Kompakt HR 28/24


Intergas Kombi Kompakt HR 28/24 uitvoeringenSpecificaties van Intergas Kombi Kompakt HR 28/24

Algemeen

Introductie model
2007 , 2016 , 2015
Releasedatum
August 2013 , May 2016
Afmetingen (H x B x D)
27 x 45 x 75 cm, 75 x 45 x 27 cm, 24 x 45 x 65 cm
EAN
8718556042659 , 8718556142656 , 8718556043311
Kleuren
wit
Vermogen
22,6 kW, 23,4 kW
Capaciteit voor
282,5 m³, 292,5 m³
Luchttoevoer
Gesloten
Warmwatercapaciteit bij 40°C
12 liter per minuut, 12,5 liter per minuut
Warmwatercapaciteit bij 60°C
8 liter per minuut, 7,5 liter per minuut
Display
Ja
Gaskeur HR
107
Geschikt voor
aardgas
Geschikt voor OpenTherm
Ja
Gewicht
4 kg, 36 kg, 33 kg
Gaskeur CW klasse
4
Type cv-ketel
combi HR
Type/soort
ketel & boiler
Inhoud
nvt liter
Prijzen en beoordelingen
Aantal winkels
6
Beoordeling experts
-
Beoordeling consumenten
6,4
Prijs / kwaliteit
-