Volg ons

Intergas Kombi Kompakt HRE 28/24

  • Vermogen: 22,8 kW
  • Warmwatercapaciteit bij 40°C: 12,0 liter per minuut
Bekijk de specificaties
Voordelen
  • Klein
  • Relatief lage adviesprijs
  • Hoog tapwaterrendement
  • Elektronische regeling om stand-by gasverbruik te verlagen
Nadelen
  • Warm water komt langzaam op gang
  • Trager in het vullen van een bad
  • Watertemperatuur wat minder stabiel

Reviews van de Intergas Kombi Kompakt HRE 28/24

Gemiddelde score gebruikers

7,4
Inmiddels hebben 37 gebruikers hun mening gedeeld over de Kombi Kompakt HRE 28/24 van Intergas en is het cijfer gemiddeld genomen een (ruime) voldoende. Eventuele aandachtspunten voor de Kombi Kompakt HRE 28/24 vind je in de reviews hieronder.
Deel het. Review je product op BesteProduct.nl
Zoveel redenen om een review te schrijven. Deel je ervaringen op BesteProduct.nl
Toon:
6,5
De combicompakt nu een jaar of zes ...
Door kieskeuring op 26-7-2016

De combicompakt nu een jaar of zes in huis. In het eerste jaar veel problemen gehad die veelvuldig voorkwamen bij deze ketel. - Ernstig tikken - Ploffen bij ontsteking Dit heb ik laten repareren. Na enkele maanden begaf de ventilator het al. Eveneens laten repareren. Daarna geen problemen gehad, maar nu hetzelfde euvel zoals opnieuw veel gebruikers dit hebben: foutcode 4. Noch met Remeha, noch met Nefit heb ik de problemen gehad als met deze. Ik twijfel ernstig of ik ooit nog Intergas neem.

- - -

In bezit: jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

1,0
J de Waal
20-6-2016
"Nooit aanschaffen"

Het is een goedkope ketel, maar mocht je verwarming willen en een warme douche waar je van op aan kunt begin dan niet aan deze ketel. Mocht je deze ketel toch aanschaffen koop er dan gelijk een Zibro Petroleum kachel bij en een grote jerrycan petroleum en zorg voor een aparte geiser zodat je in ieder geval altijd met warm water kunt douchen.

- - -

Sterke punten: Door vele storingen weinig gasgebruik; goedkoop in aanschaf.
Zwakke punten: Doet het vaak niet; veel storingen; Reset-knop heb ik op zolder, maar die zou beneden moeten zitten dat scheelt veel traplopen.
In bezit: meer dan 2 jaar
Via BesteProduct.nl

4,0
Hendrik
13-3-2016
"Bromtol"

De ketel hangt sinds januari bij ons in huis. Inmiddels is het gasblok al 2 keer vervangen en afgaande op het enorme gebrom zit de derde keer er ook aan te komen. Het warme tapwater is nooit constant van temperatuur. Hiervoor hebben we een Nefit gehad, deze heeft er 15,5 jaar gehangen waarvan 15 jaar probleemloos. Helaas hebben we nu voor een budgetketel gekozen.

- - -

Sterke punten: Geen.
Zwakke punten: Veel lawaai! Inferieure kwaliteit.
In bezit: 2-3 maanden
Via BesteProduct.nl

7,2
sinds december 2008 deze ketel in huis. Sindsdien ...
Door D-Bert op 29-12-2015

sinds december 2008 deze ketel in huis. Sindsdien met enige regelmaat storingscode 4 en 5. Het lijkt echt een productfout te zijn, als ik de nodige reacties op internet zo lees, echter intergas zelf gaat daar niet in mee. Als hij werkt, dan als een zonnetje, echter zeer onbetrouwbaar vanwege de vaak terugkomende storingen.

- - -

In bezit: jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

5,8
Ketel in 2008 geïnstalleerd en draait nu ...
Door Theo Test op 16-12-2015

Ketel in 2008 geïnstalleerd en draait nu 7 jaar. Matige budgetketel. Weinig warm water en diverse storingen, waaronder 1 maal kortsluiting. Door goed onderhoud blijft ketel in de lucht.

- - -

In bezit: jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

10,0
ik heb deze ketel in 2011 laten ...
Door p op 6-12-2015

ik heb deze ketel in 2011 laten plaatsen ik kan niet anders zeggen dan alle lof over deze ketel zeer zuinig in gas verbruik en is super stil en nog nooit een storing met deze ketel gehad kort om een goed product waar ik geen spijt van heeft!

- - -

In bezit: jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

5,2
Matige budget ketel. Volgens intergas zou hij ...
Door betonschaar op 1-12-2015

Matige budget ketel. Volgens intergas zou hij door het weglaten van gevoelige onderdelen betrouwbaar moeten zijn. Het tegendeel is waar. Afgelopen jaren al vaak storing gehad en de laatste tijd maakt hij steeds meer herrie. Het gasblok schijnt een kwetsbaar onderdeel te zijn. Voor mij geen Intergas meer.

- - -

In bezit: jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

9,7
Het aanschaffen van een nieuwe Cv- ketel, ...
Door Marc op 28-11-2015

Het aanschaffen van een nieuwe Cv- ketel, tjee wat een klus, wat zag IK er tegenop..!! Het moet…, huidige ketel is echt aan vervanging toe. Elke keer als hij werd schoongemaakt, de monteur van de `energiewacht`` tegen mij zei, beste meneer uw ketel is echt aan vervanging toe (kosten na kosten gaf ik uit, dacht.. hier koop ik geen nieuwe ketel voor..) Uw ketel is 19 jaar oud en is echt niet meer energie zuinig, geeft problemen en de kosten staan niet meer in verhouding tot. Tja, wist ik ook wel! Schuif maar vooruit en vooruit.. Een nieuwe Cv aanschaffen.., lekker eenvoudig voor een monteur, zo te zeggen tegen een leek.. grr, voor mij een ware zoektocht in het duister! Ga er maar aan staan, in het wereldje van vele aanbieders, veroveraars en tegen hen zeggen, mijn is ketel aan vervanging toe, ze springen bovenop je als je dit laat merken en hebben allemaal hun zogenaamde bonus kortingen welke je uiteindelijk zelf zal betalen!! Tja waar doe ik verstandig aan en wie heeft gelijk en wat is de juiste Cv ketel? Voor de consument `een niet ervaren pipo`, niet zo eenvoudige klus. Zoveel merken, op internet te vinden, te onderzoeken, verdwalen in het wereldje van ketels, recensies en aanbiedingen!!! Te zwijgen over de `KETEL VAN HET JAAR` …! pff Na diverse ontmoetingen te hebben gehad, `MET KOFFIE` aan de grote tafel en offertes, schoof ook, zoals hij zich voorstelde, Eric Preuter aan, weer een bakje koffie, de zoveelste van de… NU, DIT KEER WAS HET ANDERS... Gewone man zonder bepaalde attitude, laptop en zeker geen houding waarvan je het gevoel krijgt dat je ergernis zal gaan krijgen..`` GOED GEVOEL “ hier stoorde ik mij zeker niet aan!! Voor mijn gevoel iemand met kennis van zaken en over komend (heel gewoon) als iemand welke achter zijn bedrijf en het product staat. Hij wist het niet.., “ik wel” , had namelijk mijn besluit al snel genomen, deze gaat het worden! De klus is geklaard, nu zijn wij in het bezit van een Intergas Kombi HRE 28/24A Cv-ketel incl. onderhoudscontract bij de firma Preuter voor een zeer acceptabele prijs. Alles zeer fijn en prettig, snel en soepel verlopen. MONTEUR: Het plaatsen van de ketel, door een zeer correcte monteur welke zelfs de moeite nam om even te vragen naar een doekje om zijn voetstappen in de hal weg te poetsen en alles keurig achtergelaten echt een visitekaartje voor het bedrijf!! Tevreden: Al met al zijn wij meer dan zeer tevreden over het verloop en aanschaf van onze nieuwe Cv-ketel! Bij ons heeft de Energiewacht, na zeer veel jaar, plaats gemaakt voor Preuter Installatietechniek uit Deventer! Firma Preuter, onze dank, tot nu toe een dikke 10!!!

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

3,2
Heb deze ketel vanaf najaar 2009. ...
Door Erik Megens op 13-1-2014

Heb deze ketel vanaf najaar 2009. Eerste 2 jaar geen probleem. Langzaam aan steeds meer storing. Telkens code 4. Herstart gaat even goed dan weer op zelfde storing. Ontstekers vervangen. Even goed gewerkt. Maar tegen najaar telkens weer haperingen en storing.nr 4. Zou extra gevoelig zijn voor aardefouten o.i.d. Zal wel maar al die techniek en printplaten maakt het opsporen van het mankement een dure grap. Exact dezelfde slechte ervaringen dan de vorige reviewer. Ga proberen om iemand van de fabrikant nog eens te laten kijken, anders is het een andere ketel van een ander merk. Zuinig is zo wel erg duur.

- - -

In bezit: jaar of meer
Via Kieskeurig.nl

8,0
Remco
5-11-2013
"Ploffend Geluid"

Het ploffende geluid van de CombiKompakt HRE 28/24 wordt bij mij veroorzaakt door een kapotte pakking tussen de slakkenhuis en de mengkamer. Dit is gekomen nadat het gasblok vervangen is. Hierbij is het vertilatorhuis licht bewogen waardoor de pakking scheurt.

- - -

Sterke punten: Goedkoop; dubbel circuit (CV/TW) dus geen storingsgevoelige driewegklep aanwezig; betrouwbaar (op wat enkele onderdelen na dan...)
Zwakke punten: Slecht pakking ontwerp.
In bezit: meer dan 2 jaar
Via BesteProduct.nl

Toon meer reviews

Testen van Intergas Kombi Kompakt HRE 28/24
Gemiddelde score redacteuren
7,4
De redactie van BesteProduct.nl test producten en verzamelt testen van andere experts online en uit magazines. We voegen die testen samen tot de unieke BesteProductScore om te laten zien hoe goed een product is.
Voor Intergas Kombi Kompakt HRE 28/24
Aantal testen:
1
Genormeerde score:
7,4
Actualiteit van de testen
100 %
Actuele expertscore
7,4
Hieronder een beknopt overzicht van testen door redacteuren van de Intergas Kombi Kompakt HRE 28/24.
Website testen
We hebben (nog) geen testen van de Intergas Kombi Kompakt HRE 28/24 gevonden op websites.
Magazine testen
6,8
Consumentengids
1-8-2009
3,5
Prijs / kwaliteit
In vergelijking met andere CV-ketels betaal je op dit moment voor de Intergas Kombi Kompakt HRE 28/24 te veel geld. Check voor de zekerheid de gebruikersreviews van de Kombi Kompakt HRE 28/24, maar overweeg ook een andere CV-ketel te kopen. Er zijn er genoeg.
expertscore
7,4
laagste prijs
€ 1.089,00
prijs/kwaliteit
3,5Specificaties

Algemeen
Introductie model
2008
Op Kieskeurig sinds
september 2008
Releasedatum
augustus 2013
Afmetingen (H x B x D)
24 x 45 x 65 cm
EAN
8718556042338, 8711403889018, 8711754372528, 8718556042567
Kleuren
wit
Vermogen
22,8 kW
Capaciteit voor
285 m³
Luchttoevoer
Gesloten
Warmwatercapaciteit bij 40°C
12 liter per minuut
Warmwatercapaciteit bij 60°C
8 liter per minuut
Display
Ja
Gaskeur
CW, HRe, NZ, SV
Gaskeur HR
107
Gaskeur CW klasse
4
Geschikt voor
aardgas
Geschikt voor OpenTherm
Ja
Gewicht
33 kg
Overige bijzonderheden
* Voorzien van zelflerende ECO-stand
Type cv-ketel
combi HR
Boiler systeem
combi-boilersysteem
Type boiler (NL-label)
HR
Introductie model
2008
Op Kieskeurig sinds
september 2008
Releasedatum
augustus 2013
Afmetingen (H x B x D)
24 x 45 x 65 cm
EAN
8718556042338, 8711403889018, 8711754372528, 8718556042567
Kleuren
wit
Vermogen
22,8 kW
Capaciteit voor
285 m³
Luchttoevoer
Gesloten
Warmwatercapaciteit bij 40°C
12 liter per minuut
Warmwatercapaciteit bij 60°C
8 liter per minuut
Display
Ja
Gaskeur
CW, HRe, NZ, SV
Gaskeur HR
107
Gaskeur CW klasse
4
Geschikt voor
aardgas
Geschikt voor OpenTherm
Ja
Gewicht
33 kg
Overige bijzonderheden
* Voorzien van zelflerende ECO-stand
Type cv-ketel
combi HR
Boiler systeem
combi-boilersysteem
Type boiler (NL-label)
HR
Prijzen en beoordelingen
Aantal winkels
1
Beoordeling experts
7,4
Beoordeling consumenten
7,4
Prijs / kwaliteit
3,5