Volg ons

Canon PowerShot G1 X Mark II

Voor- en nadelen van de Canon PowerShot G1 X Mark II

Voordelen

 • Wi-Fi
 • Uitstekende kwaliteit foto's en video's
 • Sterk verbeterde prestaties
 • Zeer solide gevoel
 • Indrukwekkende detailweergave en ruisprestaties
 • Toevoeging van een handgreep
 • Intuïtieve gebruikers interface
 • Geringe vertekening bij groothoek
 • 2 configureerbare lensringen

Nadelen

 • Batterijduur
 • Geen ingebouwde zoeker
 • Scherm heeft reflecties bij fel zonlicht
 • Alleen video's 30p
 • Matige plaats wi-fi knop
 • Geen 3,5 mm microfoonpoort

Onze test
Expertreview | op
7,5

Canon Powershot G1X Mark II: geweldige beeldkwaliteit

8 - Score Badge BesteProduct.nl

Canon laat met de Powershot G1X Mark II weer eens echt zien waar het toe in staat is. Het model heeft een geweldige beeldkwaliteit en is een genot om mee te werken. Als je een ervaren fotograaf bent, tenminste. De beginnende amateur kan beter voor een iets eenvoudiger type gaan.

Als freelance techjournalist en videomaker testte ik bij BesteProduct in den beginne vooral smartphones en camera’s. Dit beviel van beide kanten zo goed dat ik er langzaam maar zeker steeds meer producten ‘bij pakte’. Inmiddels review ik ook de nodige Bluetooth speakers, 4K televisies, smartwatches, tablets. Waar ik eigenlijk altijd op let is of een product doet wat hij belooft en of het apparaat ook gemakkelijk en intuïtief werkt.
Ger de Gram
Ger de Gram
Utrecht • 232 reviews
Redacteur
vanaf 449,00
Als freelance techjournalist en videomaker testte ik bij BesteProduct in den beginne vooral smartphones en camera’s. Dit beviel van beide kanten zo goed dat ik er langzaam maar zeker steeds meer producten ‘bij pakte’. Inmiddels review ik ook de nodige Bluetooth speakers, 4K televisies, smartwatches, tablets. Waar ik eigenlijk altijd op let is of een product doet wat hij belooft en of het apparaat ook gemakkelijk en intuïtief werkt.
Ger de Gram
Ger de Gram
Utrecht • 232 reviews
Redacteur
7,0
Gebruikservaring
(Weging 25%)
De menustructuur van de G1X Mark II is uiterst herkenbaar:de bediening zoals die van praktisch alle Canon-camera's. Heb jij dus al een camera van het merk in huis, zul je 'm direct snappen, ondanks de relatief grote hoeveelheid knoppen. De Canon Powershot G1X Mark II heeft verder ingebouwde wifi. In combinatie met een speciale applicatie kun je de camera op afstand bedienen met je smartphone of de foto-bibliotheek bekijken. Op zich handig, maar wereldschokkend is het niet te noemen.
7,0
Prijs
(Weging 10%)
De Canon Powershot G1X Mark II is al een tijdje op de markt. Sterker nog, met de G7X heeft Canon stiekem al een soort van opvolger op de markt gebracht. Wil je dus het nieuwste van het nieuwste - een camera met nog betere sensor en videomogelijkheden - dan lijkt het slim om voor dat model te gaan. Denk je aan alleen fotografie genoeg te hebben? Dan is de G1X Mark II een uitermate goede keuze.
7,0
Features / specificaties / opties
(Weging 15%)
Liefhebbers van fotografie kiezen bijna altijd voor en spiegelreflexcamera. Maar zo'n ding is log en groot. En bovendien is het meeslepen van al die losse objectieven ook niet altijd ideaal. De oplossing: bouw een compactcamera met een lichtsterke lens die zich (haast) kan meten met een grote DSLR. Verschillende merken hebben zich hieraan gewaagd. Zo heeft Panasonic de LX-lijn en doet Nikon goede zaken met de Coolpix A. Ook Canon heeft al een aantal modellen uitgebracht. De eerste in die rij was de Powershot G1X en die heeft nu een opvolger. De Powershot G1X Mark II heeft een nieuwe en iets grotere beeldsensor. Deze heeft verrassend weinig pixels; je kunt foto's in maximaal 12,8 megapixel schieten. Dat is groot genoeg voor afdrukken, maar klein genoeg om ruisvrije beelden op te leveren. Ook is de autofocus sterk verbeterd. Kon de G1X nog maar op 9 autofocus punten scherpstellen, doet de Mark II dat op 31 units. Verder schiet de unit 5,2 foto's per seconde en kun je in hd filmen.
8,0
Bouwkwaliteit / design
(Weging 10%)
Deze camera ziet eruit als een reguliere compactcamera, maar wel eentje die opmerkelijk stevig en degelijk is. Materialen zijn van hoogwaardig aluminum en het geheel voelt solide aan. Handig is de extra ring op het objectief op de voorzijde. Hiermee pas je razendsnel jouw favoriete instelling aan. Gegarandeerd dat je deze vaak zult gebruiken. Datzelfde geldt voor het 3 ich kantelbare lcd-display. Deze heeft meer dan een miljoen beeldpunten en ziet er (dus) haarscherp uit. Overigens had de eerste G1x nog een optische zoeker aan boord, maar deze werd niet echt als fijn ervaren en dus heeft Canon 'm geschrapt. Ook missen er zaken als een koptelefoon en microfoonaansluiting: echt gericht op video is deze unit niet.
8,0
Beeldkwaliteit
(Weging 40%)
De gevorderde fotograaf die (nog) niets van video moet hebben zal echter heel veel lol aan deze camera beleven. Foto's zijn haarscherp, hebben een mooie onscherpe achtergrond en zijn goed van kleur. Ook merk je dat in de avonduren deze camera zijn mannetje staat: je kunt rustig op hogere ISO's schieten zonder dat er onnodig veel ruis op de platen te zien zijn. De lens is lekker lichtsterk (F2.0 in groothoek tot F/3.9 bij de uiterste zoom van 5x) wat veel fotografische vrijheid oplevert. Ook vallen de contrasten in moeilijke lichtomstandigheden op:bij vol zonlicht en donkere muren raakt de boel bijna niet over- of onderbelicht. Verder heeft Canon nog tal van creatieve filters op de camera gezet, die best geinig zijn om eens mee te experimenteren. De fanatieke fotograaf vindt het niet zo belangrijk - maar ach: waarom ook niet?

7,5
Eindscore test
Canon PowerShot G1 X Mark II
Foto's gemaakt tijdens het testen

72157663214993406


Reviews van de Canon PowerShot G1 X Mark II

Gemiddelde score gebruikers

8,2
Inmiddels hebben 8 gebruikers hun mening gedeeld over de PowerShot G1 X Mark II van Canon en is het cijfer gemiddeld genomen een (ruime) voldoende. Eventuele aandachtspunten voor de PowerShot G1 X Mark II vind je in de reviews hieronder.
Deel het. Review je product op BesteProduct.nl
Zoveel redenen om een review te schrijven. Deel je ervaringen op BesteProduct.nl
Toon:
9,0
De Powershot G1XII is een hele fijne ...
Door Witte op 21-2-2020

De Powershot G1XII is een hele fijne compacte, makkelijk in de hand liggend toestel en zeer gebruiksvriendelijk met haarscherpe foto’s. Ook de video’s zijn mooi. Bijzonder is de combinatie van groothoek (24 mm) en zoom 120 mm, met grote sensor (23 mm) en toch vrij compact. Ben erg blij met dit toestel!

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

8,0
Dit is een fantastische camera ; klein ...
Door manecas36 op 16-2-2019

Dit is een fantastische camera ; klein en toch stevig , ligt goed in de hand . De kwaliteit van de foto’s is werkelijk geweldig !Zelfs ‘s nachts bij weinig licht , maakt deze camera nog mooie foto’s . Verbazingwekkend ! En de mogelijkheid om te kunnen schieten in RAW . Kortom uitstekend ! Voor mij naast de spiegelreflex camera. Waar ik ( maar ik ben wel kritisch) steeds tegenaan liep, was de slechte kwaliteit foto’s van een smartphone, bij wat minder licht en natuurlijk dat die altijd digitale zoom heeft en deze canon 5 x optische zoom.

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

8,0
mooi compacte camera waar je ook RAW ...
Door hans W op 27-12-2018

mooi compacte camera waar je ook RAW kan fotograferen en alles ook handmatig kan instellen zoals sluitertijd diafragma eigenlijk net als een spiegelfexs allen met een vaste lens en maak ook mooie foto's onderwater in het onderwaterhuis

- - -

In bezit: half jaar of langer
Via Kieskeurig.nl

6,0
Ik heb deze camera hoofdzakelijk gekocht om ...
Door Isabella op 22-1-2017

Ik heb deze camera hoofdzakelijk gekocht om mee te filmen. Dit gaat helaas minder goed dan verwacht. Als ik in een ruimte film waar absoluut geen geluid is, hoor je als je de opname afspeelt toch constant een vrij harde ruis alsof dit in de kamer aanwezig was en telkens klikjes. Dit laatste wordt erger wanneer je de camera beweegt. Wanneer ik met mijn telefoon opneem is het geluid zelfs beter. Dat lijkt me niet de bedoeling... Daarnaast, als een persoon voor een witte muur gaat staan en ik film een stukje waarop hij/zij spreekt, dan verspringt de focus regelmatig. In een filmpje van 1 minuut is 5x het gezicht wazig doordat de focus er niet meer op lijkt te liggen. De focus gaat wel na 2 seconden weer terug, maar het is erg irritant want zo krijg je dus geen enkel scherp filmpje. Plus het geluid is dus niet goed. Ik ben hierdoor erg teleurgesteld en weet niet goed wat ik moet doen. Zijn er meerdere mensen met die probleem?

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

9,0
Fijne camera. Ligt goed in de hand ...
Door Marjon op 12-8-2016

Fijne camera. Ligt goed in de hand en heeft veel mogelijkheden, waarvan je de meeste waarschijnlijk zelfs nooit zult gebruiken. Heb 'm net voor onze vakantie gekocht en er aldaar heel veel foto's mee gemaakt en deze reeds beoordeeld. Maakt bijzonder goede foto's, en zeer zeker ook binnen met en vooral ook zonder flits. Heeft touchscreen waardoor je je punt-meting kunt bepalen door het onderwerp wat je scherp wilt hebben op het schermpje aan te raken. Als het onderwerp zich dan verplaatst, gaat je meetpunt zelfs mee. Het fijne is dat je het scherm kunt kantelen of uitklappen wat in bepaalde situaties erg handig is wanneer je van laag bij de grond of hoog boven je een foto wilt maken. Ik heb er een screenprotector op om het schermpje goed te houden aangezien je 'm helaas niet kunt omklappen om 'm te beschermen. Op het schermpje lijken de schaduwpartijen vaak nog wat donker bij fel daglicht, maar als ik de foto's op het computerscherm zie, blijken die schaduwpartijen lichter te zijn dan ik dacht. Ik had een paar foto's waarvan ik de kleurtoon iets te rood vond (10 foto's op de 1500 die ik gemaakt had) wat kwam door bepaalde lichtomstandigheden ter plekke. Het is een te verwaarlozen aantal en is veroorzaakt door de omstandigheden ter plekke maar die foto's waren in Photoshop nog wel wat te corrigeren waardoor ook dat wel weer te verhelpen is achteraf. Ik ben blij met deze camera want de foto's zijn beter dan ik had verwacht en vooral ook binnen zonder flits is fantastisch goed te doen met deze camera. Enkele foto's waren wat lichter en minder contrastrijk dan ik wilde, maar ook dat was maar bij een zeer klein aantal en was in photoshop te corrigeren. 99% van de foto's was zoals ik ze wilde hebben. Ook erg handig is dat je in het schermpje een lijntje kunt laten tonen zodat je je foto's niet meer scheef neemt wat me nadien veel werk bespaard omdat ik dat dan niet meer op de computer hoef te corrigeren. Ik heb 'm pas een maand en heb bij lange na niet alles uitgeprobeerd want je kan met deze camera nog veel meer als ik nu heb uitgeprobeerd.

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

8,6
Zelfs onder slechte lichtomstandigheden maakt deze Canon ...
Door Jill op 19-7-2016

Zelfs onder slechte lichtomstandigheden maakt deze Canon G1x Mark II perfecte foto's. Nadeel: scherm kan niet dichtklappen en dus beschadigen en geen screenprotectors verkrijgbaar plus hij is niet heel eenvoudig in te stellen.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

9,0
Van 6D overstappen naar een heerlijk klein ...
Door Fatih op 13-7-2016

Van 6D overstappen naar een heerlijk klein formaat waarmee ik lekker op reis kan gaan. Het leuke is dat deze kleine camera bijna hetzelfde werk doet als een spiegelreflexcamera.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

7,8
Mooie camer met superveel mogelijkheden. Een hele ...
Door Yoque op 20-7-2015

Mooie camer met superveel mogelijkheden. Een hele studie om alles onder de knie te krijgen. Ook in RAW, dus mooie bewerking mogelijk. Compact model, SLR mogelijkheden.

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

Toon meer reviews

Testen van Canon PowerShot G1 X Mark II
Gemiddelde score redacteuren
0,7
De redactie van BesteProduct.nl test producten en verzamelt testen van andere experts online en uit magazines. We voegen die testen samen tot de unieke BesteProductScore om te laten zien hoe goed een product is.
Voor Canon PowerShot G1 X Mark II
Aantal testen:
13
Genormeerde score:
7,4
Actualiteit van de testen
9 %
Actuele expertscore
0,7
Hieronder een beknopt overzicht van testen door redacteuren van de Canon PowerShot G1 X Mark II.
Website testen
Wat vonden andere testers van de Canon PowerShot G1 X Mark II? Onze eigen test van de PowerShot G1 X Mark II staat hier ook tussen omdat de score wordt meegenomen in de berekening van de BesteProductScore.
Review: Canon PowerShot G1 X Mark II Expert Compact Camera
8,0
8-4-2014
DigitalVersus.com

The Canon PowerShot G1 X Mark II impresses on paper and in hand. Leaving aside the LCD's dodgy feeling tilt mechanism, it has plenty to please advanced users who aren't interested in mirrorless lens switchers (which are often more basic) or DSLRs (which are more bulky). However, there are quite a few niggling little flaws in design/handling, many of which just aren't good enough for an expert-level camera. As a result, the G1 X Mk II may struggle to impose itself as a credible alternative, and that's a real shame. Still, picture quality is great right up to 3200 ISO and the G1 X Mark II takes very good photos, which ultimately pulls this PowerShot up to a four-star review.

DigitalVersus.com
CANON POWERSHOT G1 X MARK II REVIEW
8,0
25-4-2014
Digitaltrends.com

Just as we gave props for ISO handling, Canon gets an overall cheer for the newly designed PowerShot G1 X Mark II. It is a far superior camera to the original (which should be avoided in favor of this model). Now, for the $800 question, should you buy the Mark II? We have no problems recommending it. Still quality is excellent and videos are improved yet not stellar. It has loads of tweaks for those who want to go there and low light performance is above average. Any Canon DSLR owner should seriously consider the Mark II as their take-everywhere secondary camera, and those looking for an enthusiast digicam – not an entry-level DSLR or CSC – should put it high on the list. The main competition for the Mark II is really the Sony RX100 II; for around $700, it has a 20.2MP 1-inch back-illuminated sensor, f/1.8-4.9 Zeiss 3.6x zoom, faster burst rate, and compact form-factor, and it takes better quality 60p videos. We prefer the Sony, but wouldn’t hold it against you if you opted for the Canon – especially if photo quality is more important to you than video quality.

Digitaltrends.com
Canon PowerShot G1 X Mark II review
9,0
5-5-2014
Pocket-lint.com

For DSLR quality images, sturdy build, great new lens, physical lens control rings, autofocus speed and macro focus improvements, considerable customisation Against Super expensive, now no viewfinder for the price, autofocus not ample for professional continuous AF, some controls seem fussy, a bit chunky, widest aperture no good for macro wide-angle shots

Pocket-lint.com
Canon G1 X Mark II review
9,0
9-5-2014
TechRadar.com

By keeping the same sensor but basically rebuilding the rest of the camera's key components around it, Canon has produced something which could potentially worry the likes of Sony and Fuji – it will be interesting to see how sales figures shape up.

TechRadar.com
Canon PowerShot G1 X Mark II review:
7,0
27-6-2014
Cnet.co.uk

At this price, it's hard to make the call, but overall you're probably better off comparison shopping a little. For instance, if you're planning to spring for the EVF, you might to consider the the Sony Cyber-shot DSC-RX10 with its even-better lens and which is priced close to what the G1XM2 plus EVF would cost.

Cnet.co.uk
Canon G1 X Mark II review
10,0
22-7-2014
Expertreviews.co.uk

The best image quality we've seen from a compact camera, and a well-rounded package too.

Expertreviews.co.uk
Canon Powershot G1X Mark II: geweldige beeldkwaliteit
7,5
12-1-2016
BesteProduct.nl

Canon laat met de Powershot G1X Mark II weer eens echt zien waar het toe in staat is. Het model heeft een geweldige beeldkwaliteit en is een genot om mee te werken. Als je een ervaren fotograaf bent, tenminste. De beginnende amateur kan beter voor een iets eenvoudiger type gaan.

BesteProduct.nl
Magazine testen
10,0
Chasseur d'Images
1-6-2014
6,0
What Digital Camera
1-7-2014
7,9
Consumentengids
1-7-2014
8,9
DigitalPHOTO
1-9-2014
10,0
Computer Shopper
1-10-2014
9,3
Test
1-12-2014
0,5
Prijs / kwaliteit
In vergelijking met andere Digitale Camera's betaal je voor de Canon PowerShot G1 X Mark II te veel geld. Dit product is slecht beoordeeld en / of verouderd. Bekijk de nieuwste Digitale Camera's.
expertscore
0,7
laagste prijs
€ 449,00
prijs/kwaliteit
0,5

Laagste prijzen Canon PowerShot G1 X Mark IISpecificaties van Canon PowerShot G1 X Mark II

Algemene Kenmerken

Kleur(en)
zwart
Type/soort
digitale camera
Camera type
compactcamera
HD type
Full HD

Opties

Opties
PictBridge, histogram, video
Touchscreen
Ja

Aanpasbare Instellingen

Zelf in te stellen
sluitertijd, diafragma, flits, witbalans
Sluitertijd instelbaar
Ja
Diafragma instelbaar
Ja

Aansluitingen En Interfaces

Connectiviteit
wifi, NFC, USB, HDMI
Wifi
Ja
WLAN type
802.11b, 802.11g, Wi-Fi 4 (802.11n)
Bluetooth
Nee
HDMI
Ja
HDMI-connector type
micro
USB-connector
mini-USB B
USB versie
2.0
PictBridge
Ja
Near Field Communication (NFC)
Ja

Sensor

Megapixel
13,1 megapixel, 12,8 megapixel
Maximale resolutie
4352 x 2904 pixels
Formaat beeldsensor
18.7 x 14 mm, 2 inch
Type beeldsensor
CMOS
Fotoresolutie(s)
(M2) 1920 x 1080, (M2) 2048 x 1536, (M2) 1536 x 1536, (M2) 2048 x 1368, 3:2 - (RAW, L) 4352 x 2904, (M1) 3072 x 2048, (S) 640 x 424\n4:3 - (RAW, L) 4160 x 3120, (M1) 3072 x 2304, (S) 640 x 480\n16:9 - (RAW, L) 4352 x 2248, (M1) 3072 x 1728, (S) 640 x 360\n1:1 - (RAW, L) 3120 x 3120, (M1) 2304 x 2304, (S) 480 x 480\n4:5 - (RAW, L) 2496 x 3120, (M1) 1840 x 2304, (M2) 1232 x 1536, (S) 384 x 480 pixels, 2048 x 1536 pixels, 640 x 480 pixels, 1920 x 1080 pixels, 480 x 480 pixels, 640 x 360 pixels, 640 x 424 pixels, 1536 x 1536 pixels, 2304 x 2304 pixels, 3072 x 1728 pixels, 3072 x 2048 pixels, 3072 x 2304 pixels, 4352 x 2904 pixels, 2048 x 1368 pixels, 4160 x 3120 pixels, 4352 x 2248 pixels, 3120 x 3120 pixels, 2496 x 3120 pixels, 1840 x 2304 pixels, 1232 x 1536 pixels, 384 x 480 pixels
Resolutie bij opnamesnelheid
1920x1080@30fps, 640x480@30fps
Beeldverhouding
3:2, 4:3 , 16:9 , 1:1
Afbeeldingsprocessor
DIGIC 6
Type processor
DIGIC 6

Lens

Optische zoom
5 x
Digitale zoom
4 x
Gecombineerde zoom
20 x zoom
Beeldstabilisator
Ja
Groothoek
24 mm
Tele-bereik
120 mm
Lichtgevoeligheid lens tele (F)
3.9
Lichtgevoeligheid lens groothoek (F)
2
Lensstructuur (elementen/groepen)
14/11

Focus

Focus
automatisch/handmatig , TTL
Autofocusmethode
continue, gezichtsdetectie, enkel, volgen, Servo-autofocus
Dichtstbijzijnde focus afstand
0,05 m
Auto Focus (AF) slot
Ja
AF hulplicht
Ja
Macro focusing bereik (wijd)
0,05 m

Foto's Maken

Schermopties
touchscreen
Zoeker
LCD
Beeldscherm
LCD
Schermgrootte
1,2 inch
Beeldschermresolutie (numeriek)
1040000 pixels
Foto effecten
huidtinten, neutraal, positief, sepia, zwart-wit, helder
Ondersteunde beeldformaten
JPG
Zelfontspanner (vertraging)
2 sec
Ondersteunde talen
Multi , Nederlands , Engels , Duits , Spaans , Portugees , Italiaans , Russisch , Pools , Noors , turks , Deens , fins , Frans , Grieks , Hongaars , Zweeds , vereenvoudigd Chinees , traditioneel Chinees , Tsjechisch , Japans , Koreaans , Arabisch , Thais , Oekraïens

Belichting

Lichtmeting
meerveldsmeting, centrumgericht, spotmeting
Blootstelling type
automatisch, handmatig, aperture voorgang AE, sluiter-prioriteit AE
AE programma's
onderwater, portret, sneeuw, vuurwerk , nachtopname
Belichtingsinstelling
Programma AE
Witbalans-instellingen
automatisch, daglicht, schaduw, bewolkt, flitsen, custom, fluorescerend, onder water, Tungsten
Histogram
Ja
ISO-gevoeligheid
100,125,160,200,250,320,400,500,640,800,1000,1250,1600,2000,2500,3200,4000,5000,6400,8000,10000,12800,Auto
Belichtingscorrectie (+/-)
± 3EV (1/3EV step)
Kortste sluitertijd
1/4000 sec
Langste sluitertijd
60 sec
Laagste ISO-waarde
100
Hoogste ISO-waarde
12800
Auto Exposure (AE) slot
Ja

Video Mogelijkheden

Video recording
Ja
Videoresolutie
1920 x 1080
Videoresoluties
640 x 480, 1920 x 1080, 1280 x 720 pixels
Ondersteunde videoformaten
MP4
Filmen in Full-HD
Ja
Afspeel zoom
10 x

Flitsen

Ingebouwde flitser
Ja
Flits-bereik (tele)
0.5 - 3.5 m
Flits-bereik (wijd)
0.5 - 6.8 m
Flitsprogramma
auto, anti rode-ogen, uit, handmatig, aan, langzame synchronisatie, 2e gordijnsluitersynchronisatie
Flitscorrectie
Ja
Flitsopnameslot
Ja

Opslag

Compatibele geheugenkaarten
SD, SDHC, SDXC
Geheugenslots
1x
Camera-bestandssysteem
RAW, DPOF 1.1, Exif 2.3
Ondersteunde Windows OS
Windows 8, Windows 7 Home Premium, Windows 7 Home Premium x64, Windows 7 Professional, Windows 7 Professional x64, Windows 7 Ultimate, Windows 7 Ultimate x64, Windows Vista Business, Windows Vista Business x64, Windows Vista Home Basic, Windows Vista Home Basic x64, Windows Vista Home Premium, Windows Vista Home Premium x64, Windows Vista Ultimate, Windows Vista Ultimate x64, Windows XP Home, Windows XP Home x64, Windows XP Professional, Windows XP Professional x64, Windows 7 Starter, Windows 7 Starter x64, Windows 7 Home Basic, Windows 7 Home Basic x64, Windows Vista Enterprise, Windows Vista Enterprise x64, Windows 8 Enterprise, Windows 8 Enterprise x64, Windows 8 Pro, Windows 8 Pro x64, Windows 8 x64, Windows 8.1 Enterprise, Windows 8.1 Pro, Windows 8.1, Windows 8.1 Enterprise x64, Windows 8.1 Pro x64, Windows 8.1 x64
Ondersteunde Mac OS
Mac OS X 10.7 Lion, Mac OS X 10.8 Mountain Lion, Mac OS X 10.9 Mavericks

Inhoud En Afmetingen

Hoogte
7,40 cm
Breedte
11,63 cm
Diepte
6,62 cm
Gewicht
558 gram

Meegeleverd

Meegeleverde software
ImageBrowser EX\nCameraWindow, PhotoStitch, Map Utility\nDigital Photo Professional , ImageBrowser EX\nCameraWindow\nPhotoStitch\nMap Utility\nDigital Photo Professional
Snelstartgids
Ja
Draagriem
Ja
Adapter meegeleverd
Ja
Batterijen meegeleverd
Ja
Batterijoplader meegeleverd
Ja

Energie

Voeding soort
batterij/accu
Accu type
Lithium-Ion (Li-Ion)
Geschikt voor batterijgrootte
NB-12L
Aantal batterijen
1
Batterijduur (CIPA standaard)
240 opnames
Energiezuinig (Energy Star)
Nee

Geluid

Inclusief microfoon
Ja
Audio
Stereo

Algemeen

EAN
8714574615950, 4549292008197, 5054230872277, 4549292011388 , 8714574623641
Partnumber
9167B011, 9167B011AA, PS-G1 X MARK II, 4549292008197 , 9167B021 , 9167B021AA
Toelichting partnumber
-
Releasedatum
February 2014 , June 2014
Introductie model
2014
Prijzen en beoordelingen
Aantal winkels
3
Beoordeling experts
0,7
Beoordeling consumenten
8,2
Prijs / kwaliteit
0,5