Volg ons

Panasonic digitale camera's

Panasonic
Een digitale camera van Panasonic kopen? Bekijk alle verkrijgbare digitale camera's van Panasonic in het onderstaande overzicht. Klik op de digitale camera's om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
164 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Digitale camera: tips bij het kopen van een compactcamera [video koopgids]
We hebben al veel artikelen geschreven over het aanschaffen van digitale camera's. Maar beeld zegt meer dan tekst en daarom hebben we een uitgebreide videokoopgids gemaakt waarin de volgende vraag wordt beantwoord: welke digitale ca
Lees de koopgids

Door ons geteste Panasonic van digitale camera's

7,0
Panasonic maakt al tijden goede lichtsterke camera's. De DMC-LX15 is daar geen uitzondering op. Helaas is het, net als bij die andere types, wel een wat duur model. Maar zoek jij een compacte jongen voor naast je zo geliefde DSLR? Dan is de DMC-LX15 zeker geen slechte keuze.
Ger de Gram
Ger de Gram
Utrecht • 1 review
Lees de hele review
7,9
De Panasonic DMC-FZ2000 borduurt niet alleen voort op het succes van superzoom DMC-FZ1000, met een betere beeldkwaliteit en (nog) uitgebreidere features is het meer dan ooit een veelzijdige camera die je af doet vragen of je nog wel een flinke tas met lenzen en overige apparatuur nodig hebt. Dit model is alles-in-één. Zelfs op het gebied van video. Jammer van de hoge prijs, dat wel.
Ger de Gram
Ger de Gram
Utrecht • 2 reviews
Lees de hele review
7,9
Lange tijd was de innovatie bij travelzoomcamera’s ver te zoeken. Ja, objectieven werden iets beter en het zoombereik werd vergroot, maar dat was het dan ook wel. Met de DMC-TZ100 bewijst Panasonic dat er nog veel te winnen valt op het gebied van fotografie: dit is een van de eerste compacte zoomcamera’s met een 1 inch sensor. En dat betekent: geweldige beeldkwaliteit.
Ger de Gram
Ger de Gram
Utrecht • 3 reviews
Lees de hele review
7,0
Op het gebied van technologie lijkt bij de smartphones qua technologische revoluties het einde wel in zicht. Bij camera's is dat nog maar deels het geval. Op het gebied van innovatie en gebruiksvriendelijkheid valt er nog en hele hoop te winnen. De DMC-TZ80 is één van de eerste camera's die de revolutionaire features PostFocus en 4K Photo heeft geïntegreerd. Daarmee ben je klaar voor de toekomst, maar helaas is de beeldkwaliteit bij hogere ISO-waarden vrij matig te noemen.
Ger de Gram
Ger de Gram
Utrecht • 4 reviews
Lees de hele review

Digitale Camera: de populairste merken