Volg ons

Panasonic digitale camera's

Panasonic
Een digitale camera van Panasonic kopen? Bekijk alle verkrijgbare digitale camera's van Panasonic in het onderstaande overzicht. Klik op de digitale camera's om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
173 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Digitale camera: tips bij het kopen van een compactcamera [video koopgids]
We hebben al veel artikelen geschreven over het aanschaffen van digitale camera's. Maar beeld zegt meer dan tekst en daarom hebben we een uitgebreide videokoopgids gemaakt waarin de volgende vraag wordt beantwoord: welke digitale ca
Lees de koopgids

Best geteste digitale camera's door BesteProduct.nl


Meest recent geteste digitale camera's van Panasonic door BesteProduct.nl

8,0
Geen prijzen
Welke indruk laat de Panasonic Lumix GX9 achter? Het is een mooie compacte camera voor de straat- of reisfotograaf waarmee je kwalitatieve foto’s kunt maken. Kleuren, contrasten en scherpte zijn prima in orde, ook bij de jpeg’s. Tegenover de GX8 zijn er enkele zaken veranderd of weggebleven, maar de GX9 is dan ook erg vriendelijk geprijsd.
Jasper van Bladel
Jasper van Bladel
Gilze • 46 reviews
Lees de hele review
7,1
Een camera met veel zoom is fijn. Een camera met hedendaagse features een fijn. Een camera die makkelijk te bedienen is, is fijn. Kortom: de Panasonic DMC-FZ82 is fijn. Heel fijn. Alleen jammer dat het display niet kantelbaar is. Vind je dat geen probleem, dan is de FZ-82 een zekere kooptip.
Ger de Gram
Ger de Gram
Utrecht • 234 reviews
Lees de hele review
8,1
De Lumix DC-TZ90 is wederom een heel fijne digitale camera van het Japanse Panasonic. Het model kent heel veel moderne mogelijkheden en brengt met 30x optische zoom elk object dichtbij, al is dat makkelijker gezegd dan gedaan. Ook maakt deze travelzoom handig gebruik van de 4K videomogelijkheid, door onder meer de toepassing van 4K Photo. Dit alles kost 429 euro en hoewel hij zijn geld qua features en hardware zeker waard is, roept 'ie wel de vraag op: kun je niet beter een systeemcamera kopen? Ben je daar niet naar op zoek, dan haal je met de TZ90 in ieder geval een heel prettige camera in huis.
Ger de Gram
Ger de Gram
Utrecht • 234 reviews
Lees de hele review
7,0
Panasonic maakt al tijden goede lichtsterke camera's. De DMC-LX15 is daar geen uitzondering op. Helaas is het, net als bij die andere types, wel een wat duur model. Maar zoek jij een compacte jongen voor naast je zo geliefde DSLR? Dan is de DMC-LX15 zeker geen slechte keuze.
Ger de Gram
Ger de Gram
Utrecht • 234 reviews
Lees de hele review

Digitale Camera: de populairste merken