Volg ons

Panasonic digitale camera's vergelijken

Panasonic logo
Een digitale camera van Panasonic kopen? Bekijk alle verkrijgbare digitale camera's van Panasonic in het onderstaande overzicht. Klik op de digitale camera's om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
333 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Digitale camera: tips bij het kopen van een compactcamera [video koopgids]
We hebben al veel artikelen geschreven over het aanschaffen van digitale camera's. Maar beeld zegt meer dan tekst en daarom hebben we een uitgebreide videokoopgids gemaakt waarin de volgende vraag wordt beantwoord: welke digitale ca
Lees de koopgids

Best geteste digitale camera's door BesteProduct.nl


Meest recent geteste digitale camera's van Panasonic door BesteProduct.nl

7,9
De Panasonic Lumix TZ200 is compact, veelzijdig en levert een goede beeldkwaliteit. Kortom: een interessante allround compactcamera.
Jasper van Bladel
Jasper van Bladel
Gilze • 39 reviews
Lees de hele review
8,3
De LX100 II is meer evolutionair dan revolutionair, maar dat is geen zwaktebod. De voorganger was al erg goed en de 'II' voegt nog een schepje extra mogelijkheden toe. De nieuwe sensor zorgt voor mooie beelden en het touchscreen breidt de bedieningsmogelijkheden verder uit. Wie een stijlvolle en capabele compactcamera zoekt, moet beslist eens naar deze Panasonic kijken!
Jasper van Bladel
Jasper van Bladel
Gilze • 39 reviews
Lees de hele review
8,0
Geen prijzen
Welke indruk laat de Panasonic Lumix GX9 achter? Het is een mooie compacte camera voor de straat- of reisfotograaf waarmee je kwalitatieve foto’s kunt maken. Kleuren, contrasten en scherpte zijn prima in orde, ook bij de jpeg’s. Tegenover de GX8 zijn er enkele zaken veranderd of weggebleven, maar de GX9 is dan ook erg vriendelijk geprijsd.
Jasper van Bladel
Jasper van Bladel
Gilze • 39 reviews
Lees de hele review
7,1
Een camera met veel zoom is fijn. Een camera met hedendaagse features een fijn. Een camera die makkelijk te bedienen is, is fijn. Kortom: de Panasonic DMC-FZ82 is fijn. Heel fijn. Alleen jammer dat het display niet kantelbaar is. Vind je dat geen probleem, dan is de FZ-82 een zekere kooptip.
Ger de Gram
Ger de Gram
Utrecht • 232 reviews
Lees de hele review

Digitale Camera: de populairste merken