Volg ons

Samsung digitale camera's vergelijken

Samsung logo
Een digitale camera van Samsung kopen? Bekijk alle verkrijgbare digitale camera's van Samsung in het onderstaande overzicht. Klik op de digitale camera's om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
332 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Digitale camera: tips bij het kopen van een compactcamera [video koopgids]
We hebben al veel artikelen geschreven over het aanschaffen van digitale camera's. Maar beeld zegt meer dan tekst en daarom hebben we een uitgebreide videokoopgids gemaakt waarin de volgende vraag wordt beantwoord: welke digitale ca
Lees de koopgids

Best geteste digitale camera's door BesteProduct.nl


Meest recent geteste digitale camera's van Samsung door BesteProduct.nl

7,3
De Samsung Gear 360 is een van de eerste echt relevante 360 gradencamera's op de markt. Dat komt vooral omdat de integratie met Samsung (!) smartphones uitermate goed is uitgewerkt. Daardoor maak je relatief eenvoudig best toffe 360-graden beelden. Ben jij een Samsung-liefhebber en wil je graag eens experimenteren met 360 graden foto's en video, dan is dit best een aardige koop. Moet je de 'stitching'-problemen wel op de koop toe nemen.
Ger de Gram
Ger de Gram
Utrecht • 232 reviews
Lees de hele review
6,4
Geen prijzen
Kijk op de speciale website van Samsung over de WB35F en je scrollt je een ongeluk als het gaat om functies, technologieën en beeldmogelijkheden. Dat is echter grootspraak, de WB35F is een eenvoudige compactcamera die niet uitblinkt in beeldkwaliteit. Wel heeft het model allerhande communicatietechnieken en filters, maar helaas is dat niet voldoende om deze camera tot een kooptip te bestempelen. Zijn broer WB50F lijkt een betere keuze.
Ger de Gram
Ger de Gram
Utrecht • 232 reviews
Lees de hele review
6,8
Geen prijzen
De Samsung WB380F is een degelijke compactcamera met een flink zoombereik en talloze aardige features. Daardoor is het een geschikt model voor op vakantie. Door zijn overzichtelijke menustructuur en goedwerkende touchscreen is het bovendien een gadget die iedereen zal begrijpen. Goed gedaan door Samsung!
Ger de Gram
Ger de Gram
Utrecht • 232 reviews
Lees de hele review
5,7
Geen prijzen
Selfies zijn hip. Selfies zijn hot. Selfies zijn helemaal, ontzettend, over-the-top happening. En Samsung ziet dat. Met de Samsung DV180F proberen ze een graantje van die hype mee te pikken. Met een extra LCD-scherm, iets waar de fabrikant al eerder mee pronkte, probeert het ons van het nut van een compactcamera in het ultieme budgetsegment te overtuigen. En nee, dat lukt helaas niet. Het alternatief: een goede smartphonecamera.
Ger de Gram
Ger de Gram
Utrecht • 232 reviews
Lees de hele review

Digitale Camera: de populairste merken