Volg ons

Olympus digitale camera's vergelijken

Olympus logo
Een digitale camera van Olympus kopen? Bekijk alle verkrijgbare digitale camera's van Olympus in het onderstaande overzicht. Klik op de digitale camera's om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
190 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Digitale camera: tips bij het kopen van een compactcamera [video koopgids]
We hebben al veel artikelen geschreven over het aanschaffen van digitale camera's. Maar beeld zegt meer dan tekst en daarom hebben we een uitgebreide videokoopgids gemaakt waarin de volgende vraag wordt beantwoord: welke digitale ca
Lees de koopgids

Best geteste digitale camera's door BesteProduct.nl


Meest recent geteste digitale camera's van Olympus door BesteProduct.nl

7,1
Geen prijzen
De Olympus Stylus TG-Tracker is een redelijk geslaagde actiecamera. De gadget is robuust, relatief makkelijk in bediening en heeft een paar leuke opties. Of hij de concurrentie (e.g. de GoPro of 360Fly) kan verslaan is echter maar sterk de vraag. Zijn design en (te) wijde groothoek maken de TG-Tracker namelijk maar voor een zeer beperkte doelgroep geschikt. Maar toffe beelden? Die kun je zeker schieten met deze opvallende unit.
Ger de Gram
Ger de Gram
Utrecht • 232 reviews
Lees de hele review
7,2
Geen prijzen
Met de TG-870 haal je een zeer degelijke compactcamera in huis die niet kapot te krijgen is. Maar tegelijkertijd is het onderscheidende vermogen van dit nieuwe model relatief beperkt. Met andere woorden: heb je al een ouder Tough-model in huis? Dan hoef je de TG-870 niet te kopen. En wil je niet teveel geld uitgeven lijkt zijn de oudere TG-860 momenteel een betere keuze. Feit is wel dat je met de TG-870 een heel fijn apparaat in huis haalt.
Ger de Gram
Ger de Gram
Utrecht • 232 reviews
Lees de hele review
7,0
Geen prijzen
Anderhalf jaar geleden bespraken we de Olympus Stylus TG-850. De conclusie: een degelijke compactcamera die niet stuk te krijgen is. Eigenlijk is deze opmerking één op één te kopiëren naar zijn opvolger, de TG-860, maar wel met een kleine nuance: foto’s en video's zijn nu nog mooier. Een absolute kooptip voor de outdoorfanaat.
Ger de Gram
Ger de Gram
Utrecht • 232 reviews
Lees de hele review
6,8
Geen prijzen
Soms is eenvoud helemaal niet zo slecht. De Olympus SH-2 is een simpele camera met best wat moderne mogelijkheden, maar doet vooral niet te gek. Tegelijkertijd heeft hij wel een ontzettende mooie ouderwetse look-and-feel. Dit is eigenlijk de ultieme point-and-shoot-camera en dat kunnen we alleen maar als prettig bestempelen. De prijs drukt alleen net iets teveel op de feestvreugde.
Ger de Gram
Ger de Gram
Utrecht • 232 reviews
Lees de hele review

Digitale Camera: de populairste merken