Volg ons

Canon digitale camera's

Canon
Een digitale camera van Canon kopen? Bekijk alle verkrijgbare digitale camera's van Canon in het onderstaande overzicht. Klik op de digitale camera's om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
203 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Koopgids: een Digitale Camera kopen, waar let je op?
We hebben al veel artikelen geschreven over het aanschaffen van digitale camera's. Maar beeld zegt meer dan tekst en daarom hebben we een uitgebreide videokoopgids gemaakt waarin de volgende vraag wordt beantwoord: welke digitale ca
Lees de koopgids

Door ons geteste Canon van digitale camera's

Canon heeft een knappe prestatie geleverd door 25x optische zoom in de compacte behuizing van de Powershot SX620HS te stoppen. Maar of dat voldoende is om de superzoomcameramarkt te veroveren, wagen we te betwijfelen: met een zeer matige videomodus en gebrekkige stabilisatie laakt de gadget moderne vereisten. Zoek je echter een eenvoudige en kleine camera om enkel mee te fotograferen, dan zou dit een aardige keuze kunnen zijn.
Ger de Gram
Utrecht • 214 reviews
Lees de hele review
De Canon Powershot G7 X Mark II is om een of andere redenen een van 's werelds meest populaire vlogcamera's. Wij snappen wel waarom. De gadget heeft een razendsnelle autofocus, goede beeldkwaliteit en sterk 3 inch kantelbaar touchscreen, waar iedere instelling snel op gewijzigd kan worden. Wel jammer is dat de camera geen 4K ondersteunt en een externe microfooningang ontbeert. Dat maakt de prijs van 630 euro helaas net iets te hoog, maar gegarandeerd dat je hier fijne beelden mee maakt.
Ger de Gram
Utrecht • 214 reviews
Lees de hele review
De PowerShot SX410 IS van Canon is met een adviesprijs van 175 euro niet al te duur. Je moet wel wat overhebben voor de grote zoombereik. Door de grote inklapbare lens, pas hij niet zo in je broekzak. Je dient deze Camera dan mee te nemen in je tas en om je nek te hangen. Persoonlijk zou ik daarom een variant nemen, waarbij de lens wel volledig inklapt. Maar met een mindere zoombereik. Hij is klein en licht, dus als je hem om je nek hangt zul je er niet veel last van hebben. Met zijn 20 megapixel maakt hij uitstekende foto's en kun je eventueel later de foto nog kroppen, zonder al te veel kwaliteitsverlies.
Jimmy Verhoeven
Cuijk • 4 reviews
Lees de hele review
De Canon PowerShot G3 X is een super camera met een extreem zoombereik. Van vogels tot landschappen heb ik er mee gefotografeerd, allemaal met een goed resultaat. Ook de knop aan de zijkant van de lens, waarmee je bij de volledige ingezoomde lens, even uitzoomt om het onderwerp weer in je compositie te krijgen. Een nadeel vind dat als je hem uit de doos haalt, dan heb je het idee dat er iets in de camera los zit.
Jimmy Verhoeven
Cuijk • 4 reviews
Lees de hele review

Digitale Camera: de populairste merken