Volg ons

Canon digitale camera's vergelijken

Canon logo
Een digitale camera van Canon kopen? Bekijk alle verkrijgbare digitale camera's van Canon in het onderstaande overzicht. Klik op de digitale camera's om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
166 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Digitale camera: tips bij het kopen van een compactcamera [video koopgids]
We hebben al veel artikelen geschreven over het aanschaffen van digitale camera's. Maar beeld zegt meer dan tekst en daarom hebben we een uitgebreide videokoopgids gemaakt waarin de volgende vraag wordt beantwoord: welke digitale ca
Lees de koopgids

Best geteste digitale camera's door BesteProduct.nl


Meest recent geteste digitale camera's van Canon door BesteProduct.nl

7,8
De G1x Mk 3 is een compactcamera die uitstekende prestaties behaalt dankzij de APS-C-sensor. Die grote sensor heeft ook nadelen: in de compact camera bleef niet veel ruimte over voor het objectief en daardoor is het zoombereik vrij beperkt. Voor de liefhebber van het concept is het echter een prima camera met een goede ergonomie.
Jasper van Bladel
Jasper van Bladel
Gilze • 39 reviews
Lees de hele review
7,1
De Canon PowerShot SX740 HS is een erg handige camera voor op vakantie of op reis. Hij past zo in je zak, jas of tas en met de zoomlens heb je een enorm bereik voorhanden. De kwaliteit van de beelden is goed genoeg voor situaties waarin je deze camera logischerwijs inzet, maar het is geen camera voor de fotograaf die zijn fotografie naar een hoger plan wil tillen.
Jasper van Bladel
Jasper van Bladel
Gilze • 39 reviews
Lees de hele review
5,1
De Canon Powershot SX430 IS heeft 45x optische zoom. Dat klinkt indrukwekkend, maar niets is minder waar: met een CCD-sensor en een HD 720P-filmfunctie heeft deze gadget verouderde hardware aan boord. Daarmee lijkt deze superzoomcamera zonde om aan te schaffen, ondanks zijn relatief lage prijs van 250 euro.
Ger de Gram
Ger de Gram
Utrecht • 234 reviews
Lees de hele review
6,8
Canon doet al jaren goede zaken met haar Powershot compactcamera-lijn en de nieuwe SX730 HS, gelanceerd in april 2017, is daar wederom een goed voorbeeld van. Met een flink zoombereik, een haarscherp display en tal van fotografische functionaliteiten is het een prettig model voor de vakantieganger. Maar: waar is de 4K videoresolutie, Canon? En: waar is het touchscreen?
Ger de Gram
Ger de Gram
Utrecht • 234 reviews
Lees de hele review

Digitale Camera: de populairste merken