Volg ons

Canon digitale camera's

Canon
Een digitale camera van Canon kopen? Bekijk alle verkrijgbare digitale camera's van Canon in het onderstaande overzicht. Klik op de digitale camera's om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
173 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Digitale camera: tips bij het kopen van een compactcamera [video koopgids]
We hebben al veel artikelen geschreven over het aanschaffen van digitale camera's. Maar beeld zegt meer dan tekst en daarom hebben we een uitgebreide videokoopgids gemaakt waarin de volgende vraag wordt beantwoord: welke digitale ca
Lees de koopgids

Best geteste digitale camera's door BesteProduct.nl


Meest recent geteste digitale camera's van Canon door BesteProduct.nl

5,1
De Canon Powershot SX430 IS heeft 45x optische zoom. Dat klinkt indrukwekkend, maar niets is minder waar: met een CCD-sensor en een HD 720P-filmfunctie heeft deze gadget verouderde hardware aan boord. Daarmee lijkt deze superzoomcamera zonde om aan te schaffen, ondanks zijn relatief lage prijs van 250 euro.
Ger de Gram
Ger de Gram
Utrecht • 234 reviews
Lees de hele review
6,8
Canon doet al jaren goede zaken met haar Powershot compactcamera-lijn en de nieuwe SX730 HS, gelanceerd in april 2017, is daar wederom een goed voorbeeld van. Met een flink zoombereik, een haarscherp display en tal van fotografische functionaliteiten is het een prettig model voor de vakantieganger. Maar: waar is de 4K videoresolutie, Canon? En: waar is het touchscreen?
Ger de Gram
Ger de Gram
Utrecht • 234 reviews
Lees de hele review
6,9
Canon heeft een knappe prestatie geleverd door 25x optische zoom in de compacte behuizing van de Powershot SX620HS te stoppen. Maar of dat voldoende is om de superzoomcameramarkt te veroveren, wagen we te betwijfelen: met een zeer matige videomodus en gebrekkige stabilisatie laakt de gadget moderne vereisten. Zoek je echter een eenvoudige en kleine camera om enkel mee te fotograferen, dan zou dit een aardige keuze kunnen zijn.
Ger de Gram
Ger de Gram
Utrecht • 234 reviews
Lees de hele review
7,6
De Canon Powershot G7 X Mark II is om een of andere redenen een van 's werelds meest populaire vlogcamera's. Wij snappen wel waarom. De gadget heeft een razendsnelle autofocus, goede beeldkwaliteit en sterk 3 inch kantelbaar touchscreen, waar iedere instelling snel op gewijzigd kan worden. Wel jammer is dat de camera geen 4K ondersteunt en een externe microfooningang ontbeert. Dat maakt de prijs van 630 euro helaas net iets te hoog, maar gegarandeerd dat je hier fijne beelden mee maakt.
Ger de Gram
Ger de Gram
Utrecht • 234 reviews
Lees de hele review

Digitale Camera: de populairste merken