Volg ons

Casio digitale camera's vergelijken

Casio logo
Een digitale camera van Casio kopen? Bekijk alle verkrijgbare digitale camera's van Casio in het onderstaande overzicht. Klik op de digitale camera's om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
328 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Digitale camera: tips bij het kopen van een compactcamera [video koopgids]
We hebben al veel artikelen geschreven over het aanschaffen van digitale camera's. Maar beeld zegt meer dan tekst en daarom hebben we een uitgebreide videokoopgids gemaakt waarin de volgende vraag wordt beantwoord: welke digitale ca
Lees de koopgids

Best geteste digitale camera's door BesteProduct.nl


Meest recent geteste digitale camera's van Casio door BesteProduct.nl

5,5
De Casio Exilim EX-N50 is simpel in gebruik en levert redelijke kwaliteit bij de juiste lichtomstandigheden. Je stopt 'm makkelijk in je zak, hoeft je niet druk te maken om instellingen en dankzij de creatieve filters kun je er ook nog eens iets geks mee maken. Het enige wat de N50 echter kan is fotograferen en dat doet het toestel in veel situaties ook nog eens in een redelijke magere kwaliteit. Geef gerust 50 euro meer uit aan je camera, je zult me dankbaar zijn. Alternatieven in dezelfde prijsklasse zijn er ook. Denk bijvoorbeeld eens aan de Nikon S3100 of de Canon Powershot A3300.
Willeke Machiels
Willeke Machiels
Den Bosch • 24 reviews
Lees de hele review
5,5
Geen prijzen
Stel: je hebt geen camera op je telefoon maar wilt wel graag wat spontane momenten vastleggen. Misschien dat dit toestel dan het overwegen waard is. Je stopt 'm makkelijk in je zak, hoeft je niet druk te maken om instellingen en dankzij de creatieve filters kun je er ook nog eens iets geks mee maken. Het credo luidt: 'goedkoop is duurkoop' en dat lijkt ook weer voor deze Casio EXILIM EX-N5 op te gaan. Als je een moderne smartphone op zak hebt, dan is de kans groot dat de camera daarvan qua kwaliteit kan wedijveren met dit toestel. Ben je dus op zoek naar een camera waarmee je echt goede foto's kunt schieten, dan kun je beter even doorsparen voor bijvoorbeeld de Sony Cybershot W690.
Willeke Machiels
Willeke Machiels
Den Bosch • 24 reviews
Lees de hele review
5,2
Geen prijzen
Geen camera op je telefoon en wil je toch wat snapshotjes van spontane situaties? Dan kan dit toestel uitkomst bieden want je kan hem gemakkelijk meenemen en zonder na te denken staat er een foto op je beeldscherm. Heb je een degelijke camera op je telefoon zitten? Dan is dit geen toestel voor jou want het kwaliteitsverschil is minimaal. Wil je wat meer fotokwaliteit dan ben je beter af door wat meer te spenderen.
Willeke Machiels
Willeke Machiels
Den Bosch • 24 reviews
Lees de hele review
7,3
Geen prijzen
De ZR1000 is ontzettend snel in gebruik. Dat geldt voor zowel tijdens het fotograferen als voor de interface. En de lange batterij duur is ook mooi meegenomen. Helaas levert de ZR1000 niet altijd eenzelfde constante beeldkwaliteit, je zit vaak in de verkeerde modus. Het neemt wat tijd in beslag om de camera te leren kennen.
Willeke Machiels
Willeke Machiels
Den Bosch • 24 reviews
Lees de hele review

Digitale Camera: de populairste merken