Volg ons

Ricoh digitale camera's vergelijken

Ricoh logo
Een digitale camera van Ricoh kopen? Bekijk alle verkrijgbare digitale camera's van Ricoh in het onderstaande overzicht. Klik op de digitale camera's om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
327 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Digitale camera: tips bij het kopen van een compactcamera [video koopgids]
We hebben al veel artikelen geschreven over het aanschaffen van digitale camera's. Maar beeld zegt meer dan tekst en daarom hebben we een uitgebreide videokoopgids gemaakt waarin de volgende vraag wordt beantwoord: welke digitale ca
Lees de koopgids

Best geteste digitale camera's door BesteProduct.nl


Meest recent geteste digitale camera's van Ricoh door BesteProduct.nl

3,8
De WG-50 van Ricoh is relatief nieuw. Het model werd halverwege 2017 geïntroduceerd, maar er is werkelijk niets wat een 'moderne camera' doet vermoeden. Deze schok- en waterbestendige unit heeft een zeer matige beeldkwaliteit, een ouderwets display en een filmfunctie uit het jaar 0. Zoek je een stevige camera voor 'outdoorgebruik'? Check dan eens de camera's van Olympus of Panasonic en negeer deze: de Ricoh WG-50 gaat zonde van je geld zijn. Sorry.
Ger de Gram
Ger de Gram
Utrecht • 232 reviews
Lees de hele review
7,9
Tot voor kort was de 360° camera niet echt functioneel. Dat is met de komst van goedkope VR-brillen en de adaptatie van 360 gradenvideo door grootmachten als Facebook en Google nu anders. De grappige Ricoh Theta S mag dan in de avonduren niet geweldig presteren, het is wel een ultiem kijkje in de toekomst. Een kooptip voor 'early adopters' en hobbyisten die eens iets anders willen dan standaard foto's of video's.
Ger de Gram
Ger de Gram
Utrecht • 232 reviews
Lees de hele review

Digitale Camera: de populairste merken