Volg ons

Fujifilm digitale camera's vergelijken

Fujifilm logo
Een digitale camera van Fujifilm kopen? Bekijk alle verkrijgbare digitale camera's van Fujifilm in het onderstaande overzicht. Klik op de digitale camera's om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
181 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Digitale camera: tips bij het kopen van een compactcamera [video koopgids]
We hebben al veel artikelen geschreven over het aanschaffen van digitale camera's. Maar beeld zegt meer dan tekst en daarom hebben we een uitgebreide videokoopgids gemaakt waarin de volgende vraag wordt beantwoord: welke digitale ca
Lees de koopgids

Best geteste digitale camera's door BesteProduct.nl


Meest recent geteste digitale camera's van Fujifilm door BesteProduct.nl

7,9
De X100-serie viel in eerste instantie op door de looks die sterk aan de analoge Leica meetzoekercamera’s deden denken. Retro is ubercool. Maar de camera is veel meer dan een mooie buitenkant. De gecombineerde optische en elektronische zoeker is perfect straatfotografiegereedschap. Ook het objectief en de sensor zijn van hoge kwaliteit. Met 1400 euro is de prijs niet gering, maar daar krijg je een uitstekend product voor terug.
Jasper van Bladel
Jasper van Bladel
Gilze • 39 reviews
Lees de hele review
8,2
De Fujifilm X-Pro 2 is een zeer professionele camera met geweldige beeldkwaliteit. De uitgebreide bediening is prettig, de behuizing meer dan solide en aan functionaliteit geen gebrek. Dat klinkt als een ultieme kooptip, maar de adviesprijs van 1799 euro gooit voor velen roet in het eten. Niet bij ons, overigens. Wij zouden 'm best willen hebben.
Ger de Gram
Ger de Gram
Utrecht • 234 reviews
Lees de hele review
6,3
Geen prijzen
De Fujifilm Finepix XP90 is op zichzelf een redelijke camera. Maar de matige beeldkwaliteit en accu zorgen ervoor dat concurrentie op de loer ligt. De Olympus Stylus TG-850 lijkt met zijn kantelbare scherm, mooie macromodus en art-filters een iets betere keuze.
Ger de Gram
Ger de Gram
Utrecht • 234 reviews
Lees de hele review
6,6
Geen prijzen
De Fujifilm FinePix Z800 heeft een hip en elegant design, een groot touchscreen en werkt gebruiksvriendelijk. De beeldkwaliteit is onder normale omstandigheden voldoende. In het donker laat de beeldkwaliteit te wensen over. De camera kiest overdag al snel voor relatief hoge ISO-waarden. Ook de beeldkwaliteit in de filmmodus valt tegen, waarbij je bovendien de optische en digitale zoomfunctie niet kunt gebruiken.
Tobias Bos
Tobias Bos
Utrecht • 41 reviews
Lees de hele review

Digitale Camera: de populairste merken