Volg ons
Alle uitvoeringen (4)

Sonos One

Laagste prijs
Naar de laagste prijs
Alle prijzen (15) Beschikbaar in 4 uitvoeringen:

Voor- en nadelen van de Sonos One

Voordelen

 • Superieure geluidskwaliteit
 • Goed geprijsd
 • Compact ontwerp
 • Eenvoudig aan te sluiten en te gebruiken
 • Vochtbestendig
 • Compatibel met bestaande Multiroom-systeem
 • Comfortabele Sonos app
 • Goede stemmicrofoons
 • Brede selectie van muziekdiensten

Nadelen

 • Geen schroefdraad voor montage
 • Geen Bluetooth-ondersteuning
 • Geen aansluitmogelijkheden voor externe audioapparaten
 • Geen hi-res audio
 • Kan niet paren met Play:1
 • Stembesturing wordt nog niet ondersteund in Nederland

Onze test
Expertreview | op
8,0

Sonos One: Hetzelfde maar dan met meer

8 - Score Badge BesteProduct.nl

De Sonos One is het nieuwste broertje in de line-up van Sonos. Hij lijkt sprekend op zijn prachtige zusje de Sonos Play:1, echter heeft de One iets meer techiek aan boord. Naast het afspelen van bepaalde muziekbronnen kan de One namelijk ook aangestuurd worden met stembediening. Een leuke toevoeging die ervoor moet zorgen dat je niet nogmaals hoeft op te staan als je eenmaal thuis op je bank bent geploft. Maar helaas wordt deze stembediening nog niet ondersteund in Nederland en is de One simpelweg een andere uitvoering van de Play:1. We zullen deze review updaten als stemondersteuning ook in Nederland beschikbaar komt.

Muziek is een belangrijk onderdeel van mijn leven, muziek kan een eigenlijk elke emotie oproepen. Daarom is het zo leuk om de draadloze speakers te testen, overal muziek en dat in een handomdraai. Met mijn brede muzieksmaak krijg ik meestal een goed beeld waarin een speaker uit blinkt, maar ook waar hij in te kort schiet.
Dave Zeegers
Dave Zeegers
Arnhem • 42 reviews
Redacteur
vanaf 199,00
Muziek is een belangrijk onderdeel van mijn leven, muziek kan een eigenlijk elke emotie oproepen. Daarom is het zo leuk om de draadloze speakers te testen, overal muziek en dat in een handomdraai. Met mijn brede muzieksmaak krijg ik meestal een goed beeld waarin een speaker uit blinkt, maar ook waar hij in te kort schiet.
Dave Zeegers
Dave Zeegers
Arnhem • 42 reviews
Redacteur
8,0
Gebruikservaring
(Weging 20%)
Nog altijd zijn Sonos producten een lust om mee te werken. Binnen een paar minuten zijn ze aangesloten en spelen ze een heerlijk muziekje af. Of het nu gaat om een bestaand Sonos systeem of een nieuwe opstelling, in beide gevallen is het zo gepiept. Veel van de muziekdiensten worden ondersteund, daarnaast heb je via de app ook de mogelijkheid om audiobestanden van je telefoon af te spelen. Een gemis blijft echter YouTube, howel deze niet bedoeld is om enkel als audiobron te fungeren wordt die toch in mijn omgeving vaak daarvoor gebruikt. Het zou een fijne oplossing zijn als er een cast mogelijkheid zou komen zoals we dat kennen van de Google Chromecast Audio, zodat enkel het audio van YouTube (of andere Cast applicaties) kan worden weergegeven op de Sonos producten. Hij is voornamelijk getest i.c.m. Spotify en dat werkt simpelweg vlekkeloos.
7,0
Prijs
(Weging 10%)
Op het moment van schrijven is de Sonos One te verkrijgen voor 229 euro, een bedrag dat erg overeenkomt met de oude prijs van de Sonos Play:1. Daarvoor krijg je speakers die een erg mooi geluid aan boord hebben en voor meeste doeleinden zijn twee One's prima toereikend. Voor een goed totaalplaatje is de Sub een welkome toevoeging, maar met een prijskaartje van bijna 700 euro zal dat een gevalletje 'hebben we hem wel echt nodig?' blijven. Daarnaast moet je sterk afwegen hoe belangrijk je het vind om de speaker met je stem te bedienen. Door het uitbrengen van de One is de Play:1 toch een stuk in prijs gedaald en is die op dit moment verkrijgbaar voor 179 euro. Daarmee bespaar je dus 100 euro op een stereo set en dat is best veel geld. We zullen deze review in de toekomst updaten als spraakondersteuning wordt toegevoegd in Nederland, pas dan kunnen wij zeggen of het deze 50 euro per speaker extra waard is.
10,0
Bouwkwaliteit / design
(Weging 10%)
De speakers van Sonos voelen altijd al degelijk aan, solide bouw met gewicht waaraan de kwaliteit van de audio te voelen is. Naast dit heeft Sonos nog enkele dingen veranderd ten opzichte van de Play:1. Zo is de bediening niet langer meer met fysieke knopjes, maar aanraakgevoelig geworden. Dezelfde toetsen, maar dan verwerkt in een vlak oppervlak. Persoonlijk prefereer ik de looks van de knopjes, maar over smaak valt uiteraard niet te twisten. Een erg welkome toevoeging is dat Sonos deze speaker vochtbestendig heeft gemaakt, hierdoor kan hij ook gebruikt worden in bijvoorbeeld de badkamer of tuin, Tenminste, zonder zorgen over hoe snel je de speaker moet vervangen. Het enige nadeel is nog altijd het gemist van vorige en volgende nummer, dit zal mogelijk zijn via stembesturing, maar daarop moeten we nog even wachten.
8,0
Geluidskwaliteit
(Weging 50%)
Hoewel andere merken het tegenwoordig wel nadoen is het nog steeds verbazingwekkkend hoeveel geluid deze speakers kunnen produceren. Een heerlijk helder geluid met goede scheiding in klanken. Net als zijn oudere zus heeft de One heeft het bovenin een heel mooi klank beeld, maar zonder de Sonos Sub mist er toch aan de onderkant hier en daar wat diepgang. Ook hier is dus de mooiste geluidsbeleving een combinatie van twee speakers in stereo met een sub als toevoeging voor de lage tonen. Het zou mooi zijn als Sonos nog eens met een kleinere betaalbaardere sub komt, want de sub komt eigenlijk nooit boven de 30 procent. Maar met de combinatie van twee keer de One en een Sub kun je een feestje geven, voor de hele buurt zelfs (als het moet).
7,0
Functies / mogelijkheden
(Weging 10%)
Sonos zit niet stil, vooral op software gebied hebben ze veel aanpassingen en toevoegingen gedaan. Zo worden ondertussen 54 muziekdiensten ondersteund om af te spelen op je Sonos systeem. Naast de populaire diensten als Spotify, Deezer, Apple Music, SoundCloud, Tidal en Google Music worden ook steeds meer kleinere muziek diensten toegevoegd, en dat vinden wij uiteraard een goede zaak. Zelf hebben we het meest getest met Spotify, dit werkt simpelweg vlekkenloos. Ook lokale bestanden (op je telefoon) zijn eenvoudig af te spelen. Daarnaast is het beheren van de verschillende speakers erg te prijzen bij Sonos, binnen enkele seconden speelt de muziek zich af waar jij dat wilt. Het dienen dan wel allemaal Sonos producten te zijn. Wij kunnen enkel drie gemissen noemen als het gaat om de Sonos One, de eerste is het gemis van volgende/vorige nummer toetsen. Met alle waarschijnlijkheid is dit mogelijk door stembesturing, maar dat kunnen we nog niet testen. Daarnaast is het opmerkelijk dat wanneer twee sets speakers gegroepeerd worden, de fysieke (touch) knoppen enkel het volume regelen voor de desbetreffende set en niet de gehele groep. Waardoor je toch naar verschillende kamers moet lopen als je de muziek door het hele huis wat zachter wil zetten (zonder telefoon te gebruiken). De afspelen/pauze knop werkt gelukkig wel over de gehele groep. Ook is het erg jammer dat het toevoegen van een externe bron een grote extra duit kost, vooral als je niet kiest voor een PlayBar of PlayBase. Deze laatste twee hebben één optische ingang, waardoor je geluid van je televisie kunt afspelen over de Sonos. Het enige alternatief wat Sonos dan nog biedt is de Sonos Connect met een prijskaartje van tegen de 400 euro. Hierop zit een enkele analoge ingang waardoor je niet optimaal van je surround opstelling gebruik kunt maken.

8,0
Eindscore test
Sonos One

Reviews van de Sonos One

Gemiddelde score gebruikers

7,1
Inmiddels hebben 7 gebruikers hun mening gedeeld over de One van Sonos en is het cijfer gemiddeld genomen een (ruime) voldoende. Eventuele aandachtspunten voor de One vind je in de reviews hieronder.
Deel het. Review je product op BesteProduct.nl
Zoveel redenen om een review te schrijven. Deel je ervaringen op BesteProduct.nl
Toon:
6,0
Ik heb er 1 aangeschaft om wat ...
Door hidtje op 23-3-2020

Ik heb er 1 aangeschaft om wat muziek af te luisteren in de woonkamer (+/- 50 m²). Als de volume niet te hoog staat om klinkt het best wel prima. Bij een hogere volume merk je dat d 1 speaker niet voldoen om de ruimte te vullen, op maximaal vervormd het geluid en is het toch wat minder allemaal. Ik denk er nu aan om een tweede aan te schaffen en eventueel een sub erbij om ook het e.e.a. te koppelen aan de tv voor film. Google Assistent werkt helaas niet, ik krijg steeds een foutmelding, misschien dat het binnenkort opgelost is.

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

1,0
Sonos speaker op zich is net zoals ...
Door TT78 op 19-11-2019

Sonos speaker op zich is net zoals alle andere Sonos speakers echt wel prima. Je betaalt wel extra voor Google Assistent en/of Alexa ondersteuning. Google werk nu na maanden nog steeds niet lekker, microfoon is toch een stuk minder gevoelig en reageert langzamer dan originele Google Assistent producten. Veel features nog niet beschikbaar. Vooral Sonos speakers in een groep zetten met andere Google speakers gaat gewoon nog niet. Sonos One speaker als standaard speaker instellen voor een Google mini o.i.d. is ook nog niet mogelijk. Buitengewoon slecht dus, vooral voor het geld wat je ervoor hebt betaald. Heb je geen behoefte aan Google Assistent of Alexa, koop de Sonos Play:1 en bespaar je wat geld.

- - -

In bezit: half jaar of langer
Via Kieskeurig.nl

10,0
De sonos boxen zijn gemakkeleijk te installeren. ...
Door M. Sonnleitner op 30-5-2019

De sonos boxen zijn gemakkeleijk te installeren. geeft een perfecte geluidskwarliteit in elk gewenste ruimte. Uitgebreid keuze uit verschillende muziek aanbieders zoals radiozenders en sportify, google, youtupe

- - -

In bezit: paar maanden
Via Kieskeurig.nl

9,0
Geweldig product. Ik luister nu veel meer ...
Door Jochem B. op 7-1-2019

Geweldig product. Ik luister nu veel meer radio en naar muziek. Staat bij mij in de keuken. Voor die plaats is de One goed genoeg. Meer dan zelfs!

- - -

In bezit: paar dagen
Via Kieskeurig.nl

9,0
Ik heb al enige tijd de SONOS ...
Door AteR op 8-11-2018

Ik heb al enige tijd de SONOS playbar, waar ik al zeer tevreden over was. nu heb ik enkele weken geleden de SONOS one (2x) aangeschaft en in gebruik genomen als achtergrondspeakers, waardoor o.a. stereo effect ontstaat. installatie was fluitje van een cent en ik moet zeggen ook een geweldig geluid nu. Een enorm verschil! Een absolute aanrader!

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

6,0
Het is een speaker die handig kan ...
Door Ronald op 25-6-2018

Het is een speaker die handig kan zijn dat is vind ik wel heel erg persoonlijk ik heb er 1 op de 1e verdieping staan en deze heeft goed continu geluid echter heb ik er ook 1 op de 2e verdieping staan en die hapert nog wel vrij vaak ook met een Sonos Boost in het systeem, tevens is er sinds kort als je de speaker aan zet (dit is overigens niet elke keer) eerst reclame te horen dit vind ik zelf erg raar want je betaald toch een flink bedrag voor zo'n speaker en ik verwacht dan verwacht geen reclame.

- - -

In bezit: half jaar of langer
Via Kieskeurig.nl

9,0
Prima draadloze boxjes, gebruik voor al om ...
Door Barry op 7-12-2017

Prima draadloze boxjes, gebruik voor al om muziek af te spelen van mijn mobiel. Niks op aan te merken en de standaard die je apart kan aanschaffen via Sonos zelf, waar je de boxen erop kan plaatsen is ook prettig. 1 minpunt is wel dat de stroomsnoer langer mag zijn.

- - -

In bezit: paar weken
Via Kieskeurig.nl

Toon meer reviews

Testen van Sonos One
Gemiddelde score redacteuren
6,7
De redactie van BesteProduct.nl test producten en verzamelt testen van andere experts online en uit magazines. We voegen die testen samen tot de unieke BesteProductScore om te laten zien hoe goed een product is.
Voor Sonos One
Aantal testen:
22
Genormeerde score:
7,5
Actualiteit van de testen
89 %
Actuele expertscore
6,7
Hieronder een beknopt overzicht van testen door redacteuren van de Sonos One.
Website testen
Wat vonden andere testers van de Sonos One? Onze eigen test van de One staat hier ook tussen omdat de score wordt meegenomen in de berekening van de BesteProductScore.
Sonos One
8,0
29-12-2017
Gadgetgear.nl

De Sonos Play:1 was een gouden greep van Sonos. Op alle gebieden goed. Met de Sonos One betreedt Sonos een compleet nieuw tijdperk en daar worstelt het duidelijk mee. Kijken we naar de evolutie van de Sonos Play:1 naar de Sonos One dan horen we hetzelfde. Dan is de Sonos app beleving hetzelfde. Dan is de smart home beleving hetzelfde. De enige toevoeging is Alexa. En Alexa op de Sonos One reageert een stuk slechter dan Alexa op een originele Echo speaker. Gezien dit het belangrijkste argument is om de One boven de 1 te verkiezen, moeten we deze beleving zwaar laten meewegen en kunnen we niet meer dan 4 sterren aan deze speaker meegeven.

Gadgetgear.nl
Sonos One – Nou, speel eens wat muziek af
8,0
17-3-2018
Homecinemamagazine.nl

De ONE is puur als speaker gezien best goed. Je moet de beperkingen van het formaat en prijs accepteren én het Sonos-systeem is niet volmaakt, maar benadert toch dichter de perfectie dan de meeste concurrenten. Het is vooral helemaal hassle-free in het gebruik, waardoor echt iedereen in huis – en niet enkel de hifi-liefhebber die dit leest – het kan gebruiken. Om een bekende uitspraak uit de fotografie te parafraseren: de beste speaker is de speaker die je echt gebruikt.

Homecinemamagazine.nl
SONOS ONE REVIEW
9,0
17-10-2017
Digitaltrends.com

The Sonos One should last longer than most smart speakers given expected updates, and Sonos’ ability to build upon its flexible platform. As for build quality, the Sonos One is among the best-built powered speakers you can buy today, with the Riva Arena right up there with it. Should you buy it? Yes. If you want all the convenience of Alexa (and Google Assistant coming soon) along with Sonos’ intuitive system and excellent sound quality, the Sonos One is the only speaker of its kind.

Digitaltrends.com
Sonos One
10,0
18-10-2017
Pocket-lint.com

The Sonos One is a small but mighty little speaker. It delivers a premium, solid design, just as you would expect from a Sonos device, but it couples its good looks with smarts too, living up to that "smart speaker for music lovers" tagline.

Pocket-lint.com
Sonos One
9,0
18-10-2017
TechRadar.com

Sonos’ debut Alexa speaker is a cleanly designed, feature-rich and great-sounding device that brings together the best of both ecosystems. You’ve got the ever-improving Alexa on the one hand, and on the other you’ve got Sonos with its own multi-room smarts. The one downside is that it’s launching without Spotify voice support, but this has been promised before the end of the year. If you’re prepared to pay the price premium over Amazon’s own Echo speaker, however, the One is a very capable device.

TechRadar.com
Sonos One
9,0
18-10-2017
Cnet.co.uk

The Good The Sonos One integrates full-fledged Alexa voice control, just like an Amazon Echo speaker but with better sound quality. It offers most of Alexa's smart home controls and its far-field microphone performs similarly to an Echo. The Sonos One works seamlessly as part of a Sonos multiroom system, and can pair with another One for stereo sound. In 2018 Sonos will add Google Assistant, and Apple AirPlay 2 support is coming too. The Bad The One costs twice as much as the new Echo. It cannot form a stereo pair with an existing Sonos Play:1. There's no Spotify voice control or Alexa Calling at launch, and Google Assistant and AirPlay 2 support won't arrive until 2018. It doesn't work how you'd expect if you have an Echo within earshot. There's no Bluetooth. The Bottom Line The Alexa-powered Sonos One is the first smart speaker that actually sounds good with music -- and even more new features will be coming to it in the months ahead.

Cnet.co.uk
Sonos One
9,0
18-10-2017
TrustedReviews.com

One smart speaker to rule them all.

TrustedReviews.com
Sonos One im Test: Alexa arbeitet noch nicht, wie sie soll
6,0
18-10-2017
Netzwelt.de

Assistenzsysteme wie Alexa nehmen euch viele kleine Handgriffe ab, wenn sie denn funktionieren. Den Sonos One per Sprachbefehl lauter und leiser zu stellen ist eine feine Sache, dass der Speaker auf weitere Anfragen nicht zuverlässig reagiert, nervte uns im Test aber. Hoffentlich schafft ein Update hier bald Abhilfe. Wer über smarte Lautsprecher Musik streamen möchte, bekommt mit dem One aber einen deutlich besseren Klang als bei Amazons Echo oder Googles Home. Noch dazu kann der Sonos One bald mit mehreren Assistenten umgehen.

Netzwelt.de
SONOS ONE REVIEW: ALEXA HAS NEVER SOUNDED BETTER
8,0
18-10-2017
Theverge.com

Next year, the Sonos One is supposed to evolve into something much bigger than the thing that goes on sale October 24th. Google Assistant support will somehow be added and live alongside Alexa, though the company hasn’t spelled out how it plans to cram those two onto a single product. And at some point, the One will also work with Apple’s AirPlay 2, so you’ll be able to tell Siri on your iPhone or iPad to play music on your Sonos system. But that’s all coming later, and you shouldn’t spend $200 on promises. For now, and probably over the next few months, the Sonos One will remain a very nice Sonos product with Alexa built in. Once the Spotify thing gets sorted out, that still makes for a fantastic gadget.

Theverge.com
Sonos One review
10,0
18-10-2017
Whathifi.com

Because a) you’re unlikely to unplug the One regularly and b) we believe it’s related to the beta software, we’re not going to dock the One a star. However, we will monitor the situation after its launch and adjust this review if the issue seems widespread. But that software niggle aside, the Sonos One is one of the best £200 wireless speakers made smarter and, therefore, even better.

Whathifi.com
Sonos One review
8,0
18-10-2017
Stuff.tv

If you care about music and have kitted out your home with at least a smattering of smart kit, then the Sonos One could well be teetering close to the top of your Christmas list right now. Trouble is, it’s not quite the finished article and that could still be the case by the time Santa comes to town. My best advice if you’re thinking about getting a One? Wait until December rolls around. Given Sonos’ track record of continually improving its products and the fact its Alexa skill is technically in beta, most of its inconsistencies should have been ironed out by then. For now, what you’re getting is a superb wireless speaker with a few voice assistant inconsistencies. Anyone after that elusive ‘Amazon Echo with decent sound’ will have to hold on just a little longer. I’d give it a month or two…

Stuff.tv
Sonos One – Wordt vervolgd
7,0
18-10-2017
Computer! Totaal

De Sonos One krijgt hetzelfde prijskaartje als de oorspronkelijke Sonos Play:1, waardoor je in feite meer waar voor je geld krijgt. De nieuwe speaker van Sonos klinkt namelijk net iets beter dan de vorige generatie, en het is een kwestie van tijd voordat we aan de slag kunnen met een paar leuke nieuwe functies.

Computer! Totaal
TEST / Sonos One : une enceinte sans fil pour les contrôler toutes
8,0
31-10-2017
Lesnumeriques.com

La Sonos One est sans nul doute une version modernisée de la Play:1 : la conception et la connectique restent les mêmes, seules les commandes changent. Bien qu'il y ait encore une petite marge de progression en matière de performances sonores, ce modèle offre l’un des meilleurs compromis entre taille, performances et prix parmi les solutions multiroom actuelles… si bien sûr vous acceptez de rentrer dans l’univers Sonos pour équiper votre logement.

Lesnumeriques.com
Sonos One
9,0
2-11-2017
TechRadar.com

Sonos’ debut Alexa speaker is a cleanly designed, feature-rich and great-sounding device that brings together the best of both ecosystems. You’ve got the ever-improving Alexa on the one hand, and on the other you’ve got Sonos with its own multi-room smarts. The one downside is that it’s launching without Spotify voice support, but this has been promised before the end of the year. If you’re prepared to pay the price premium over Amazon’s own Echo speaker, however, the One is a very capable device.

TechRadar.com
Sonos One review: Smart, stylish and great-sounding – Alexa has found her home
8,0
21-11-2017
Expertreviews.co.uk

If you’re sold on the idea of a smart speaker, but you’re a bit of a stickler for superb-sounding audio, the Sonos One fits the bill nicely. It looks great, sounds stupendous, and you can easily add a second speaker for stereo sound, or use it to form part of a slick multi-room system. The real clincher here, however, is that the One isn’t tied to any one smart assistant. So, regardless of whether you prefer Amazon or Google’s way of doing things – or potentially want the best bits of both – the Sonos One will ensure that great quality sound is only a voice command away.

Expertreviews.co.uk
Sonos One
10,0
22-11-2017
Pocket-lint.com

The Sonos One is a small but mighty little speaker. It delivers a premium, solid design, just as you would expect from a Sonos device, but it couples its good looks with smarts too, living up to that "smart speaker for music lovers" tagline.

Pocket-lint.com
Sonos One
9,0
29-11-2017
Cnet.co.uk

he Good The Sonos One integrates full-fledged Alexa voice control, just like an Amazon Echo speaker but with better sound quality. It offers most of Alexa's smart home controls and its far-field microphone performs similarly to an Echo. The Sonos One works seamlessly as part of a Sonos multiroom system, and can pair with another One for stereo sound. In 2018 Sonos will add Google Assistant, and Apple AirPlay 2 support is coming too. The Bad The One costs twice as much as the new Echo. It cannot form a stereo pair with an existing Sonos Play:1. Google Assistant and AirPlay 2 support won't arrive until 2018. It doesn't work how you'd expect if you have an Echo within earshot. There's no Bluetooth. The Bottom Line The Alexa-powered Sonos One is the first smart speaker that actually sounds good with music -- and even more new features will be coming to it in the months ahead.

Cnet.co.uk
Sonos One
7,0
21-12-2017
Wired.co.uk

PROS Sound quality, good price, stylish design CONS No support in a 5.1 or stereo system; voice recognition not as good as Amazon's

Wired.co.uk
Sonos One review: The democratic smart speaker
8,0
29-1-2018
Alphr.com

Despite all the minor niggles and frustrations, the Sonos One has become an integral part of my Sonos system. Alexa’s various minor talents such as setting alarms and reminders, or quickly converting ounces to grams while my hands are covered in flour are used every single day and the ability to play whatever artist pops into my head at a whim has led to me both listening to, and discovering, more music than ever. What tips the One over the edge from good to great, however, is the fact that you aren’t tied to Alexa at all. Once Google Assistant support is fully baked-in, you’ll be able to take the best elements of each smart assistant or pledge your allegiance entirely to one or the other. Unlike Amazon, Google and Apple’s smart speakers, you’ll have a choice – and whichever option you take, one thing is guaranteed: the music will take centre stage.

Alphr.com
Sonos One
10,0
22-2-2018
Pocket-lint.com

The Sonos One is a small but mighty little speaker. It delivers a premium, solid design, just as you would expect from a Sonos device, but it couples its good looks with smarts too, living up to that "smart speaker for music lovers" tagline.

Pocket-lint.com
Sonos One
9,0
3-4-2018
Theinquirer.net

Well priced, a rich sound and the promise to get smarter, the Sonos One is our best smart speaker bet and one you won't regret splurging some cash on.

Theinquirer.net
Sonos One
9,0
4-5-2018
TrustedReviews.com

One smart speaker to rule them all.

TrustedReviews.com
Sonos One: Hetzelfde maar dan met meer
8,0
30-11-2018
BesteProduct.nl

De Sonos One is het nieuwste broertje in de line-up van Sonos. Hij lijkt sprekend op zijn prachtige zusje de Sonos Play:1, echter heeft de One iets meer techiek aan boord. Naast het afspelen van bepaalde muziekbronnen kan de One namelijk ook aangestuurd worden met stembediening. Een leuke toevoeging die ervoor moet zorgen dat je niet nogmaals hoeft op te staan als je eenmaal thuis op je bank bent geploft. Maar helaas wordt deze stembediening nog niet ondersteund in Nederland en is de One simpelweg een andere uitvoering van de Play:1. We zullen deze review updaten als stemondersteuning ook in Nederland beschikbaar komt.

BesteProduct.nl
Magazine testen
Nog geen testen in magazines gevonden.
5,0
Prijs / kwaliteit
De Sonos One kun je kopen, maar we raden je aan om hem te vergelijken met andere Draadloze speakers in de ranglijst. Voor € 199,00 vind je daar betere Draadloze speakers.
expertscore
6,7
laagste prijs
€ 199,00
prijs/kwaliteit
5,0

Laagste prijzen Sonos One

Bekijk
€ 199,00
9,4
Op werkdagen voor 18:00 besteld, morgen in huis. Prijs inclusief verzendkosten (gratis)
Bekijk
€ 199,00
3,6
Binnen 3 dagen. Prijs inclusief verzendkosten (gratis)
Bekijk
€ 209,00
9,2
Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, morgen in huis. Prijs inclusief verzendkosten (gratis)
Bekijk
€ 209,00
9,1
Op werkdagen voor 16:30 besteld, morgen in huis. Prijs inclusief verzendkosten (gratis)

Sonos One uitvoeringenSpecificaties van Sonos One

Algemene Kenmerken

Vormgeving
cylinder
Kleur(en)
zwart , wit
Type/soort
draagbare luidspreker , luidspreker
Aanbevolen gebruik
universeel
Testoordeel
CE

Geluid

Aantal luidsprekers
1
Ingebouwde speakers
Ja
Type speaker
1-weg

Bediening

Aan/uitschakelaar
Ja
LED indicatie lampjes
stroom

Mogelijkheden Apparaat

Opties
FM-radio, versterker
Radio
Ja
Versterker
Ja
Inclusief microfoon
Ja

Aansluitingen En Interfaces

Aansluitingen
wifi
Verbindingstechnologie
draadloos , bedraad en draadloos
Bluetooth
Nee
Multiroom
ja
Wifi
Ja
Draadloze technologie
wifi
LAN verbinding
Ja
Audio-uitgangskanalen
1.0

Energie

Voeding soort
batterij/accu , netstroom
Netfrequentie
50 - 60 Hz

Inhoud En Afmetingen

Hoogte
16,14 cm
Breedte
11,97 cm
Diepte
11,97 cm
Gewicht
1850 gram

Meegeleverd

Meegeleverde kabels
AC , LAN (RJ-45)
Adapter meegeleverd
Ja
Snelstartgids
Ja

Algemeen

EAN
8717755775764 , 8717755773593 , 8717755775757 , 7435135468464 , 8717755773609 , 7435135468488 , 2050000115844 , 7440833863800 , 2050000115851 , 7440833862896 , 0878269003601
Partnumber
ONEG2EU1BLK , ONEG1EU1 , , ONEG1EU1BLK
Toelichting partnumber
-
Releasedatum
March 2019 , October 2017
Introductie model
2019 , 2017 , 2018

Extra

Fabrikant kleur(en)
zwart , wit
Versterker klasse
D
Diepte
119,7 mm
Breedte
119,7 mm
Hoogte
161,45 mm
AC input voltage
100 - 240 volt
Woofer
Ja
Tweeter
Ja
Regeling van bas-niveau
Ja
Plaatsing
tafelblad/boekenplank
Treble adjustment
Ja
Garantiekaart
Ja
Type verpakking
doos
Diepte verpakking
174 mm
Hoogte verpakking
243 mm
Gewicht verpakking
2400 g
Breedte verpakking
174 mm
Prijzen en beoordelingen
Aantal winkels
15
Beoordeling experts
6,7
Beoordeling consumenten
7,1
Prijs / kwaliteit
5,0