Volg ons

Sony draadloze speakers vergelijken

Sony logo
Een draadloze speaker van Sony kopen? Bekijk alle verkrijgbare draadloze speakers van Sony in het onderstaande overzicht. Klik op de draadloze speakers om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
1358 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Draadloze speakers: tips en advies bij het kopen van een draadloze speaker
Op zoek naar een draadloze speaker? Wij geven 13 handige tips bij het kopen van draadloze speakers in onze uitgebreide koopgids!
Lees de koopgids

Best geteste draadloze speakers door BesteProduct.nl


Meest recent geteste draadloze speakers van Sony door BesteProduct.nl

6,5
Deze Sony SRS-XB21, die op dit moment gemiddeld 105 euro kost, wordt in de boekjes geprezen om zijn ‘extra bass’. Om meteen met de deur in huis te vallen, ik hoor het er niet aan af. Zelfs met de bas op de hoogste stand via de equalizer, in de te downloaden app van Sony, is er geen extra bass hoorbaar. De standaard bass is al minimaal. De hoge en middentonen klinken wel super. De speaker zelf ziet er, net als zijn lotgenoten in de XB range, top uit. Omringt door een mooie stof en wat discoverlichting, dat instelbaar is via de Music Center App. De speaker is stofdicht en waterbestendig (IPX67). De accuduur is matig met een max van 10 a 12 uur.
Wessel van der Waa
Wessel van der Waa
Zwolle • 49 reviews
Lees de hele review
7,7
Met de SRS-XB31 heeft Sony een zeer geslaagde speaker gelanceerd. Zeker voor iedereen die van een speaker houdt met flinke bassen. Doe je ogen dicht en je zou zweren dat de XB31 twee keer zo groot is. Ook andere muziekstijlen klinken goed, al kan het geluid dan ietwat dof gaan klinken. Het geluid kun je wel weer zelf aanpassen in de Sony app waarmee je ook de meeswingende LED-lichtjes bedient. Dat geeft zeker in het donker een leuk gezicht. De IP67 stof- en waterbestendigheid is een andere grote plus. Deze speaker neem je met gemak overal mee naartoe. Al met al een mooi totaalpakket aan mogelijkheden. Op het moment van testen betaal je daar zo'n 140 euro voor. Wat ons betreft een prima prijs en daarmee heeft 'ie de kooptip ook zeker verdiend.
Dave Zeegers
Dave Zeegers
Arnhem • 42 reviews
Lees de hele review
6,4
Deze Sony SRS-XB10 heeft een prijskaartje van ongeveer 50 euro. Hoewel de speaker een redelijke accuduur heeft, compact is en ook nog eens sproeiwaterdicht, vind ik de prijs toch te hoog. Dat ligt met name aan de geluidskwaliteit. In zijn prijsklasse kun je speakers vinden die het duidelijk beter doen. De functie voor extra bas vind ik tot slot tegenvallen. De bas is niet slecht, maar om het nou 'extra' te noemen.
Wessel van der Waa
Wessel van der Waa
Zwolle • 49 reviews
Lees de hele review
8,1
Deze Sony SRS-XB30 is een geweldige aankoop, mocht je een bluetooth speaker willen aanschaffen. De XB staat voor extra bass. Middels één druk op de knop ontstaat er aanzienlijk meer lage tonen. Ook heeft deze speaker wat leuke snufjes onder zijn motorkap. Hij is voorzien van LED-verlichting en is met 9 andere soortgelijke speakers te koppelen, wat zorgt voor een ware disco. Door middel van de bijbehorende app is deze speaker geheel aan ieder zijn wens in te stellen. Ook heeft het een geweldige accuduur wat resulteert tot 24 uur luisterplezier. En als kers op de taart is de speaker waterbestendig (IPX5). De gemiddelde prijs is zo'n 170 euro en dat is hij ook zeker waard!
Wessel van der Waa
Wessel van der Waa
Zwolle • 49 reviews
Lees de hele review

Draadloze speaker: de populairste merken