Volg ons

Harman Kardon draadloze speakers vergelijken

Harman Kardon logo
Een draadloze speaker van Harman Kardon kopen? Bekijk alle verkrijgbare draadloze speakers van Harman Kardon in het onderstaande overzicht. Klik op de draadloze speakers om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
1310 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Draadloze speakers: tips en advies bij het kopen van een draadloze speaker
Op zoek naar een draadloze speaker? Wij geven 13 handige tips bij het kopen van draadloze speakers in onze uitgebreide koopgids!
Lees de koopgids

Best geteste draadloze speakers door BesteProduct.nl


Meest recent geteste draadloze speakers van Harman Kardon door BesteProduct.nl

6,9
De Omni 20+ ziet er door zijn ronde vormen erg mooi uit. Maar deze speaker is onhandig om vast te pakken. Het geluid van de Omni 20+ was goed. Er zit heldere hoge- en middentonen in. In tegenstelling tot zijn kleinere broertje, de 10+, klonk de Omni 20+ wel goed. De gemiddelde prijs voor de Omni 20+ is erg hoog, namelijk rond de € 200,-. Harman Kardon noemt de speaker draadloos, maar aangezien er geen accu in zit lijkt dit het tegendeel te bewijzen. Deze speaker is er in het wit en zwart. De Omni-reeks bestaat uit multiroom speakers en zijn dus onderling met elkaar te koppelen. Via de Harman Kardon App kun je deze speakers aan elkaar koppelen en zo overal muziek luisteren. Tegelijk maak ook afzonderlijk van elkaar.
Wessel van der Waa
Wessel van der Waa
Zwolle • 49 reviews
Lees de hele review
5,9
De Omni 10+ ziet er door zijn ronde vormen erg mooi uit. Maar deze speaker is onhandig om vast te pakken. Het geluid van de Omni 10+ was erg matig. Het leek alsof er slechte kwaliteit MP3 werd afgespeeld. Zelfs bij een aantal resets en een firmware update, bleef het geluid vervormd klinken. Harman Kardon heeft normaal geweldige speakers en dit gegeven verbaasde me dan ook enorm. Dit was niet niet van hen gewend. De iets grotere broer, de Omni 20+ had dit probleem niet. De gemiddelde prijs voor de Omni 10+ is erg hoog, namelijk rond de € 200,-. Harman Kardon noemt de speaker draadloos, maar aangezien er geen accu in zit lijkt dit het tegendeel te bewijzen. Deze speaker kun je verkrijgen in het wit en zwart. De Omni reeks is een multiroom speaker en is dus met elkaar te koppelen. Via de Harman Kardon app kun je deze speakers aan elkaar koppelen en zo overal muziek luisteren. Tegelijk en afzonderlijk van elkaar.
Wessel van der Waa
Wessel van der Waa
Zwolle • 49 reviews
Lees de hele review
8,4
Het design van de Go+Play is hetgeen wat meteen opviel. Het geheel ziet er stijlvol en robuust uit. Oog voor detail als het gaat om afwerking. Daarnaast is het geluid super. Heldere hoge- en middentonen en een bass die niet te overheersend is, maar wel van zich laat horen. Precies wat je kunt verwachten van Harman Kardon. Deze bluetooth speaker weegt ongeveer 3 à 4 kilo, een zware jongen dus. Dit gewicht samen met de grootte, maakt dat het niet gemakkelijk is om mee te nemen. De prijs voor de Go+Play is 299 euro. Een aardig kostenplaatje, maar ook dat is te verwachten bij een topmerk als Harman Kardon. De speaker is makkelijk in gebruik als het gaat om de bediening. Het is gemakkelijk te koppelen met je smartphone. Een nadeel van deze speaker vind ik dat deze niet waterbestendig is en geen knop heeft om een nummer terug te gaan (back/rewind).
Wessel van der Waa
Wessel van der Waa
Zwolle • 49 reviews
Lees de hele review
7,6
Harman Kardon doet goede zaken met de Esquire 2. Deze Bluetooth speaker klinkt goed, zit boordevol features en heeft een prettige look-and-feel. Zoiets mag wat kosten, maar helaas is de adviesprijs van 229 euro naar ons inzicht wat te hoog. Zoveel geld gaan wij niet uitgeven aan een compacte speaker – dan kiezen we liever de UE BOOM2. Die is een paar tientjes goedkoper, maar net zo functioneel.
Ger de Gram
Ger de Gram
Utrecht • 232 reviews
Lees de hele review

Draadloze speaker: de populairste merken