Volg ons

Google draadloze speakers vergelijken

Google logo
Een draadloze speaker van Google kopen? Bekijk alle verkrijgbare draadloze speakers van Google in het onderstaande overzicht. Klik op de draadloze speakers om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
1345 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Draadloze speakers: tips en advies bij het kopen van een draadloze speaker
Op zoek naar een draadloze speaker? Wij geven 13 handige tips bij het kopen van draadloze speakers in onze uitgebreide koopgids!
Lees de koopgids

Best geteste draadloze speakers door BesteProduct.nl


Meest recent geteste draadloze speakers van Google door BesteProduct.nl

8,5
Een persoonlijke assistent was vroeger alleen beschikbaar voor de allerrijksten onder ons, maar tegenwoordig kan iedereen met 40 euro er eentje bestellen. De Google Nest Mini mag dan wel de goedkoopste persoonlijke assistent zijn, hij doet qua functionaliteit nauwelijks onder voor de veel duurdere varianten. De enige functionaliteit die ontbreekt is een scherm, maar die heeft hij eigenlijk ook niet nodig. De geluidskwaliteit is genoeg op dit prijspunt, maar zou ook niet de focus moeten zijn bij de aanschaf van dit product. Wil je een hulpje bij simpele taken zoals het onthouden van agenda's of wil je je hele huis besturen met je stem? Dan is de Google Nest Mini voor 40 euro een erg handig apparaatje.
Roel Stortelder
Roel Stortelder
Haarlem • 132 reviews
Lees de hele review

Draadloze speaker: de populairste merken