Volg ons

Bose draadloze speakers vergelijken

Bose logo
Een draadloze speaker van Bose kopen? Bekijk alle verkrijgbare draadloze speakers van Bose in het onderstaande overzicht. Klik op de draadloze speakers om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
450 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Draadloze speakers: tips en advies bij het kopen van een draadloze speaker
Op zoek naar een draadloze speaker? Wij geven 13 handige tips bij het kopen van draadloze speakers in onze uitgebreide koopgids!
Lees de koopgids

Best geteste draadloze speakers door BesteProduct.nl


Meest recent geteste draadloze speakers van Bose door BesteProduct.nl

6,5
Laten we eens beginnen met de prijs. De speakers hebben een prijs die mijns inziens veel te hoog ligt. Gemiddeld betaal je 105 euro voor deze Bose SoundLink Micro. Als je kijkt naar de geluidsweergave en de mogelijkheden zou 80 euro meer op zijn plek zijn. De speaker klink in lager volume goed, maar in hoger volume vervormt het snel. Kijkend naar het formaat klinkt de speaker wel beter dan andere speakers met hetzelfde formaat. De accuduur is redelijk, maximaal 6 uur op matig volume. In zijn prijsklasse zijn er wel betere speakers te krijgen met beter geluid.
Wessel van der Waa
Wessel van der Waa
Zwolle • 49 reviews
Lees de hele review
6,4
De Bose SoundLink Color II heeft een leuk design, stevige body en een redelijke geluidsweergave. Althans, als je het volume beperkt houdt. Ga je hoger in volume, zal het geluid al snel vervormen. De accuduur is redelijk (8 uur max) en via de Bose app bedien je de instellingen of koppel je 'm met een andere Bose speaker. Met een IPX4 waterbestendigheid kan de Bose tegen een plens water. Erg handig als je hem meeneemt en het ineens begint te regenen, maar laat hem niet in water vallen. Dit overleeft hij wellicht niet. We zijn kritisch op het prijskaartje van 135 euro. Er zijn speakers die goedkoper zijn met meer opties en een beter geluid. Geluid is en blijft persoonlijk, maar mijns inziens levert de speaker te weinig voor zijn geld.
Wessel van der Waa
Wessel van der Waa
Zwolle • 49 reviews
Lees de hele review
7,9
Strak design, volle sound en een 360 graden-functie die goed werkt. De Bose Soundlink Revolve weet het met elkaar te combineren. Vaak wensten we iets meer bas en wat minder hoog, maar het geluid is zeker goed te noemen. Helemaal als je bedenkt dat het uit zo’n kleine speaker komt. Door z'n geringe formaat is ‘ie bovendien handig om mee te nemen. De speaker is wel ‘slechts’ IPX4 spatwaterdicht, dus ga er wel een beetje voorzichtig mee om. De paar verbeterpuntjes maken de speaker niet perfect, maar het blijft een erg sterk product. Sterk genoeg om de kooptip in de wacht te slepen.
Dave Zeegers
Dave Zeegers
Arnhem • 42 reviews
Lees de hele review
8,0
Geen prijzen
De Bose SoundTouch 20 is een mooie multiroomspeaker die uitblinkt in geluidskwaliteit. De benodigde app is misschien niet ideaal, maar dat is een kleine ergernis op een geweldig mooi systeem. Maar: daar betaal je ook voor.
Ger de Gram
Ger de Gram
Utrecht • 232 reviews
Lees de hele review

Draadloze speaker: de populairste merken