Volg ons

Bose draadloze speakers

Bose
Een draadloze speaker van Bose kopen? Bekijk alle verkrijgbare draadloze speakers van Bose in het onderstaande overzicht. Klik op de draadloze speakers om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
1238 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Draadloze speakers: tips en advies bij het kopen van een draadloze speaker
Op zoek naar een draadloze speaker? Wij geven 13 handige tips bij het kopen van draadloze speakers in onze uitgebreide koopgids!
Lees de koopgids

Best geteste draadloze speakers door BesteProduct.nl


Meest recent geteste draadloze speakers van Bose door BesteProduct.nl

7,9
Strak design, volle sound en een 360 graden-functie die goed werkt. De Bose Soundlink Revolve weet het met elkaar te combineren. Vaak wensten we iets meer bas en wat minder hoog, maar het geluid is zeker goed te noemen. Helemaal als je bedenkt dat het uit zo’n kleine speaker komt. Door z'n geringe formaat is ‘ie bovendien handig om mee te nemen. De speaker is wel ‘slechts’ IPX4 spatwaterdicht, dus ga er wel een beetje voorzichtig mee om. De paar verbeterpuntjes maken de speaker niet perfect, maar het blijft een erg sterk product. Sterk genoeg om de kooptip in de wacht te slepen.
Dave Zeegers
Dave Zeegers
Arnhem • 41 reviews
Lees de hele review
8,0
Geen prijzen
De Bose SoundTouch 20 is een mooie multiroomspeaker die uitblinkt in geluidskwaliteit. De benodigde app is misschien niet ideaal, maar dat is een kleine ergernis op een geweldig mooi systeem. Maar: daar betaal je ook voor.
Ger de Gram
Ger de Gram
Utrecht • 234 reviews
Lees de hele review
7,9
Toegegeven, de derde generatie Bose SoundTouch 30 klinkt geweldig. En ook de bediening is best prettig. Maar jongens, dit apparaat is met zijn gigantische formaat maar voor selecte woonkamers interessant. Voor een gemiddelde huiskamer voldoet zijn kleinere broer, de SoundTouch 20, ook en die is met 399 euro toch 200 euro goedkoper. Wil jij echter het maximale? Dan is de SoundTouch 30 een goede keuze.
Ger de Gram
Ger de Gram
Utrecht • 234 reviews
Lees de hele review

Draadloze speaker: de populairste merken