Volg ons

Libratone draadloze speakers vergelijken

Libratone logo
Een draadloze speaker van Libratone kopen? Bekijk alle verkrijgbare draadloze speakers van Libratone in het onderstaande overzicht. Klik op de draadloze speakers om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
1310 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Draadloze speakers: tips en advies bij het kopen van een draadloze speaker
Op zoek naar een draadloze speaker? Wij geven 13 handige tips bij het kopen van draadloze speakers in onze uitgebreide koopgids!
Lees de koopgids

Best geteste draadloze speakers door BesteProduct.nl


Meest recent geteste draadloze speakers van Libratone door BesteProduct.nl

7,3
De Libratone One Click is makkelijk overal te gebruiken. De speaker heeft een goed design met aanpasbare ophangmogelijkheden. Het geluid vond ik redelijk, maar wel een tikje onder de maat naast zijn rivalen. Richt je je vol op goed geluid, dan kun je beter nog even verder kijken. Vind je dit echter iets minder belangrijk dan is deze speaker zeker de moeite waard om uit te proberen.
Tim Bijker
Tim Bijker
Groningen • 15 reviews
Lees de hele review
8,2
Het merk was mij nog onbekend, maar Libratone staat nu voor altijd in mijn geheugen gegrift. Deze portable bluetooth speaker ziet er niet alleen compact en strak uit, het geluid is ook nog eens top notch! Op alle vlakken klinkt het geluid super. Hoge- en middentonen zijn kraakhelder, de bas overheerst niet, maar komt zeker door en is vol van klank. De Libratone TOO heeft een winkelwaarde van 149 euro. Dit is mijn inziens een gepaste prijs. De kooptip voor deze speaker is dik verdiend.
Wessel van der Waa
Wessel van der Waa
Zwolle • 49 reviews
Lees de hele review
5,7
De Libratone Zipp heeft een speels uiterlijk en is leuk voor een achtergrondmuziekje. De kwaliteit gaat echter hard achteruit zodra je de luidspreker wat harder laat spelen. Persoonlijk zou ik voor dat geld een andere speaker zoeken.
Tim Bijker
Tim Bijker
Groningen • 15 reviews
Lees de hele review

Draadloze speaker: de populairste merken