Volg ons

LG draadloze speakers vergelijken

LG logo
Een draadloze speaker van LG kopen? Bekijk alle verkrijgbare draadloze speakers van LG in het onderstaande overzicht. Klik op de draadloze speakers om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
450 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Draadloze speakers: tips en advies bij het kopen van een draadloze speaker
Op zoek naar een draadloze speaker? Wij geven 13 handige tips bij het kopen van draadloze speakers in onze uitgebreide koopgids!
Lees de koopgids

Best geteste draadloze speakers door BesteProduct.nl


Meest recent geteste draadloze speakers van LG door BesteProduct.nl

5,9
Geen prijzen
De LG SoundPop klinkt aardig. De LG Soundpop is makkelijk in bediening. De LG Soundpop is niet te duur. Maar de LG SoundPop ziet er wel heel erg gek uit. Ga jij een pastelroze dunne staaf in je woonkamer zetten? Wij vragen ons dat af. Heb je geen moeite met vorm en design, dan is de Soundpop redelijk, maar er zijn wel (heel) veel kapers op de kust.
Ger de Gram
Ger de Gram
Utrecht • 232 reviews
Lees de hele review
7,1
De LG MusicFlow is een zeer aangename bluetoothspeaker met een fijn design en dito geluid. Het model is lekker compact en daardoor gemakkelijk mee te nemen. Bovendien kost hij met zijn prijs van 80 euro verre van veel. Een kooptip voor iedereen die iets eenvoudigs zoekt.
Ger de Gram
Ger de Gram
Utrecht • 232 reviews
Lees de hele review
6,7
Geen prijzen
De H5 is het middelste broertje uit de Music Flow serie. Met deze serie betreedt LG de draadloze speaker markt waarbij meerdere speakers aan elkaar te koppelen zijn. Dit laatste is alleen echt goed te gebruiken in verschillende ruimtes, in één ruimte is de vertraging die erin zit erg irritant. Ben je op zoek naar een goede speaker met veel aansluitmogelijkheden en een goede geluidsweergave voor rond de 200 euro, dan is de H5 het overwegen waard. Op zoek naar een systeem om het hele huis aan te kleden, dan is LG op dit moment niet de beste optie.
Dave Zeegers
Dave Zeegers
Arnhem • 42 reviews
Lees de hele review
7,3
Geen prijzen
De MusicFlow H3 van LG is de kleinste van de familie en daarmee is hij ook bedoeld voor de kleinere ruimtes in huis. Deze weet hij te vullen met een mooi geluid, in grote ruimtes verliest het geluid al snel zijn kracht. De H3 is op de meeste bronnen aan te sluiten, van GoogleCast tot lokale muziek op netwerk of telefoon, dit maakt hem erg praktisch.
Dave Zeegers
Dave Zeegers
Arnhem • 42 reviews
Lees de hele review

Draadloze speaker: de populairste merken