Volg ons

JBL draadloze speakers

JBL
Een draadloze speaker van JBL kopen? Bekijk alle verkrijgbare draadloze speakers van JBL in het onderstaande overzicht. Klik op de draadloze speakers om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
1238 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Draadloze speakers: tips en advies bij het kopen van een draadloze speaker
Op zoek naar een draadloze speaker? Wij geven 13 handige tips bij het kopen van draadloze speakers in onze uitgebreide koopgids!
Lees de koopgids

Best geteste draadloze speakers door BesteProduct.nl


Meest recent geteste draadloze speakers van JBL door BesteProduct.nl

7,8
De JBL Boombox is een krachtige allround draadloze luidspreker. Of je nu dansleraar bent of gewoon een feestje met je vrienden wil maken, deze luidspreker laat je niet staan. Lange speeltijd, grote accu, nog veel groter geluid. Een ware partymaker, deze jongen, al mist hij wel wat in het hoog. Dat 'hoge' mist 'ie dan weer niet in de prijs. Met een prijskaartje van 500 euro vind ik 'm, ondanks z'n prestaties, eigenlijk net wat te duur.
Tim Bijker
Tim Bijker
Groningen • 15 reviews
Lees de hele review
6,5
Met de JBL Go haal je een klein schattig speakertje in huis, verkrijgbaar in diverse hippe kleuren. Als onderdeel van een blinde test, wist deze speaker ons qua geluidsbeeld positief te verrassen. Waar de speaker het op laat liggen, laat zich makkelijk raden: het volume! Met een speaker van dit formaat creëer je weinig power, te weinig als je 'm mee wil nemen naar het strand. De speaker is daarnaast niet waterdicht, iets wat het voor 'on the go' ook iets minder geschikt maakt. De prijs is daarentegen geweldig. Je hebt dit leuke ding al voor 30 euro in huis!
Tom Haze
Tom Haze
Apeldoorn • 163 reviews
Lees de hele review
8,2
Tijdens een blindtest van het AD kwam de JBL Xtreme als favoriet eruit. En tijdens grondig testen kan ik niet anders concluderen. Vol geluid en heel erg zuiver. Zelfs op hoge volumes blijven de tonen erg mooi gescheiden. Mooie zuivere hoge tonen en een lekkere niet te overdreven bas. Nadelig puntje is dat hij echt groot is, daarom niet geschikt om altijd mee te nemen, voor het geval dat...
Dave Zeegers
Dave Zeegers
Arnhem • 41 reviews
Lees de hele review
8,3
Deze kleine jongen heeft een verrassend leuk geluid en speelt erg lang. Hij is dusdanig klein dat je hem overal mee naar toe neemt, maar klein betekent niet dat hij niks kan. De speaker haalt de beloofde 20 uur speeltijd en je kan er ook nog je telefoon of tablet mee opladen. De lage tonen hebben genoeg body en ook het midden en hoog klinken prima. Goed, het hoog zou wat beter kunnen, maar voor een product in deze prijsklasse mag je dit eigenlijk niet verwachten. Al met al een geweldig apparaat!
Tim Bijker
Tim Bijker
Groningen • 15 reviews
Lees de hele review

Draadloze speaker: de populairste merken