Volg ons

Philips draadloze speakers vergelijken

Philips logo
Een draadloze speaker van Philips kopen? Bekijk alle verkrijgbare draadloze speakers van Philips in het onderstaande overzicht. Klik op de draadloze speakers om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
1358 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Draadloze speakers: tips en advies bij het kopen van een draadloze speaker
Op zoek naar een draadloze speaker? Wij geven 13 handige tips bij het kopen van draadloze speakers in onze uitgebreide koopgids!
Lees de koopgids

Best geteste draadloze speakers door BesteProduct.nl


Meest recent geteste draadloze speakers van Philips door BesteProduct.nl

8,1
Ook met dit model is Philips er in geslaagd om een betaalbare luidspreker goed te laten klinken. Voor zijn formaat klinkt hij verrassend goed. Erg leuke luidspreker voor op kantoor, voor onderweg of tijdens een buiten uitje. Ook deze luidspreker kan prima tegen en spetter en of stofje (IP57). Hij is niet zwaar en kan tegen een stootje. De beloofde 10 uur accu redt hij ook moeiteloos. Raakt hij dan toch nog leeg, dan heb je altijd de draagband nog welke ook gelijk het laadsnoer is.
Tim Bijker
Tim Bijker
Groningen • 15 reviews
Lees de hele review
7,5
De Philips BT3900 is een fijne kleine verrassing. Een compacte, maar prima luidspreker die in iedere binnenzak of handtas past. En dat voor een nette prijs van 50 euro. Natuurlijk redt de geluidskwaliteit het niet bij grotere en geavanceerdere speakers, maar voor z'n formaat doet de BT3900 het uitstekend. De accuduur van 8 uur is prima en extra handig is dat het draagsnoer ook meteen de oplaadkabel is. Goede koop voor als je niet teveel geld kwijt wil zijn aan een leuke speaker.
Tim Bijker
Tim Bijker
Groningen • 15 reviews
Lees de hele review
7,5
Een goede allround speaker voor niet veel geld, dat is de SB300 van Philips zeker. Bijna elke genre muziek is prima te luisteren op deze kleine alleskunner. En dat alles zit in een stoot- en waterbestendig jasje, een speaker om je nooit druk om te maken. Daarbij weet hij ook nog verrassend goede volumes te bereiken om al het omgevingsgeluid te overstemmen. Echter, laat hem niet te veel hooi op zijn vork nemen. Dan kan die een beetje kraken. Al met al heb je met de Philips SB300 veel waar voor je geld, absoluut kooptip-waardig!
Dave Zeegers
Dave Zeegers
Arnhem • 42 reviews
Lees de hele review
6,6
Geen prijzen
Ik heb deze speaker samen met de andere BT-serie modellen - namelijk de BT2600 en de BT3600 - van Philips getest. Het is veruit de duurste van de drie, en tja dan zijn je verwachtingen ook hoger. En hoewel dit in eerste instantie een leuke speaker lijkt, vond ik 'm na langer gebruik toch iets tegenvallen. Het geluid klonk soms erg onrustig waardoor je niet plezierig naar je favoriete tracks luistert. Waar ik bij en ander model gelijk de speaker pakte om muziek aan te zetten liet ik deze eigenlijk meer staan. Beetje jammer. Ik lees op internet vrijwel goede reviews en dat geloof ik direct. Maar wellicht verwacht ik gezien de prijs gewoon net iets meer.
Tim Bijker
Tim Bijker
Groningen • 15 reviews
Lees de hele review

Draadloze speaker: de populairste merken