Volg ons

Samsung draadloze speakers vergelijken

Samsung logo
Een draadloze speaker van Samsung kopen? Bekijk alle verkrijgbare draadloze speakers van Samsung in het onderstaande overzicht. Klik op de draadloze speakers om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
1187 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Draadloze speakers: tips en advies bij het kopen van een draadloze speaker
Op zoek naar een draadloze speaker? Wij geven 13 handige tips bij het kopen van draadloze speakers in onze uitgebreide koopgids!
Lees de koopgids

Best geteste draadloze speakers door BesteProduct.nl


Meest recent geteste draadloze speakers van Samsung door BesteProduct.nl

8,0
De Samsung R3 is een leuke onopvallende luidspreker met over het algemeen goed geluid voor zijn klasse. Helaas wel net iets teveel hoog. Deze speaker is echt Plug-and-Play, aansluiten en afspelen! Jammer dat er zo'n kort voedingssnoer aan zit, maar gezien deze varkensneus overal gebruikt wordt kun je die wel langer vinden.
Tim Bijker
Tim Bijker
Groningen • 15 reviews
Lees de hele review
6,2
Geen prijzen
Mijn verwachtingen waren hoog toen ik de speaker uit zijn doos tilde. De speaker weegt zo’n 2,7 kg. Daarmee kreeg ik het gevoel een degelijke speaker in handen te hebben. Echter bleef dit bij een loze verwachting. Het geluid van de Samsung R5 vind ik namelijk matig. Het schiet te kort in zowel de lage- als hoge tonen. Het idee van het bedieningspaneel bovenop de speaker is leuk, maar niet handig als er kinderen in de buurt zijn. Veelal staat de speaker op de vloer omdat het niet in het bezit is van een accu en dus bij een stopcontact moet staan. Ook jammer. Gezien de matige prestaties van deze speaker is de gemiddelde prijs van € 319,- mijn inziens te hoog.
Wessel van der Waa
Wessel van der Waa
Zwolle • 49 reviews
Lees de hele review
6,9
Geen prijzen
De Samsung Multiroom R1 speaker valt vooral op door zijn opmerkelijke design. Het is een grote dikke staaf die 360 graden geluid produceert. Daarmee is het een beetje de concurrent van de UE MEGABOOM van Ultimate Ears, maar met een grote nuance: dit is een speaker voor binnenshuis.
Ger de Gram
Ger de Gram
Utrecht • 232 reviews
Lees de hele review
7,4
Samsung maakt met haar lijn multiroomspeakers een duidelijk statement. Een speaker voor thuis moet niet alleen goed klinken, maar er ook bijzonder uitzien, lijkt het devies. De Samsung M7 ziet eruit als een grote driehoek en is daarmee makkelijk in de hoek van een kamer weg te werken, maar door 'm via een verloopstukje rechtop te zetten ook te gebruiken als speaker voor je home cinemasysteem. Een bijzondere oplossing.
Ger de Gram
Ger de Gram
Utrecht • 232 reviews
Lees de hele review

Draadloze speaker: de populairste merken