Volg ons

Teufel draadloze speakers vergelijken

Teufel logo
Een draadloze speaker van Teufel kopen? Bekijk alle verkrijgbare draadloze speakers van Teufel in het onderstaande overzicht. Klik op de draadloze speakers om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
450 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Draadloze speakers: tips en advies bij het kopen van een draadloze speaker
Op zoek naar een draadloze speaker? Wij geven 13 handige tips bij het kopen van draadloze speakers in onze uitgebreide koopgids!
Lees de koopgids

Best geteste draadloze speakers door BesteProduct.nl


Meest recent geteste draadloze speakers van Teufel door BesteProduct.nl

8,1
Teufel, de naam zegt het al. Duivel(s). Duivels qua design en geluidsweergave. De bluetooth speaker is gemakkelijk in gebruik en blinkt in meer opzichten uit. De accuduur is ongeveer 12 à 15 uur. Je kunt de Rockster GO met een tweede Rockster GO koppelen. Deze twee spelen dan synchroon dezelfde muziek af. Dit is mogelijk door AptX. De speaker is makkelijk mee te nemen, al vind ik de conus van de subwoofer wel kwetsbaar doordat het open is. Houd het dus weg bij scherpe voorwerpen. Laat je de speaker een keer in een regenbui staan, geen probleem met de IPX7 dompelbestendigheid (max 30 minuten in water van 1 meter diep). Vind ik de speaker de prijs van 150 euro waard? Met deze functies zeker!
Wessel van der Waa
Wessel van der Waa
Zwolle • 49 reviews
Lees de hele review
7,9
De Rockster Cross zet zichzelf in de markt als een grote meeneembare speaker.
Dave Zeegers
Dave Zeegers
Arnhem • 42 reviews
Lees de hele review
7,8
Het kleine broertje van de Teufel One M is de One S. Een stuk kleiner, maar telt zeker wel mee. Ook deze kleine rakker bezit een krachtig geluid en ziet er strak uit. Hij is licht en dus gemakkelijk te verplaatsen. Wel is het erg jammer dat er geen accu in zit om hem portable te maken. De gemiddelde prijs voor de One S is 200 euro en dat vind ik (net als bij zijn grote broer) behoorlijk hoog. De One S heeft praktische bedieningsknoppen en is in het bezit van Spotify Connect en andere online muziekdiensten. Het is gemakkelijk te koppelen met andere Teufel speakers in hetzelfde netwerk. Zo kun je dezelfde muziek overal in je woning afspelen. Het is dan ook de vraag wat je ermee wilt. Staat de speaker op één en dezelfde plek en gebruik je vaak Spotify, dan is dit een geweldige speaker. Zo niet, ga dan voor de Boomster 2.0.
Wessel van der Waa
Wessel van der Waa
Zwolle • 49 reviews
Lees de hele review
7,8
Het eerste wat ik dacht bij het zien van de Teufel One M was dat hij veel weg heeft van de Teufel Boomster 2.0. Echter, ik zag het prijskaartje van deze One M en ik was benieuwd waarom deze zoveel hoger is dan die van de Boomster 2.0. Al snel merkte ik dat de One M een aantal voor- en nadelen had ten opzichte van de Boomster 2.0. Dit zal ik in de review verder toelichten. De Teufel One M is een prachtige speaker met strak geluid. Ook heeft het praktische bedieningsknoppen en is in het bezit van Spotify Connect en andere online muziekdiensten. In vergelijking tot de Boomster 2.0 merkte ik echter in geluid weinig verschil. Ook mist de One M de radio functie en is hij lastig te verplaatsen door zijn gewicht en het missen van een handig handvat zoals de Boomster 2.0 dit wel heeft. Daarnaast is 'ie niet in het bezit van een accu. Wel is het mogelijk om de One M te koppelen met andere Teufel speakers zoals de One S. Zo kun je dezelfde muziek overal in je woning afspelen. De Teufel One M kost zo'n 430 euro en als we dit vergelijken met de 250 euro van de Boomster 2.0 scheelt het nogal wat. Het is dan ook de vraag wat je ermee wilt. Staat de speaker op één en dezelfde plek en gebruik je vaak Spotify, dan is dit een geweldige speaker. Zo niet, ga dan voor de Boomster 2.0
Wessel van der Waa
Wessel van der Waa
Zwolle • 49 reviews
Lees de hele review

Draadloze speaker: de populairste merken