Volg ons

Denon draadloze speakers vergelijken

Denon logo
Een draadloze speaker van Denon kopen? Bekijk alle verkrijgbare draadloze speakers van Denon in het onderstaande overzicht. Klik op de draadloze speakers om meer informatie te krijgen over de laagste prijzen van webshops, specificaties of testen en reviews.
t/m
1120 producten
Sorteren op:

Laad meer producten
Koopgidsen
Draadloze speakers: tips en advies bij het kopen van een draadloze speaker
Op zoek naar een draadloze speaker? Wij geven 13 handige tips bij het kopen van draadloze speakers in onze uitgebreide koopgids!
Lees de koopgids

Best geteste draadloze speakers door BesteProduct.nl


Meest recent geteste draadloze speakers van Denon door BesteProduct.nl

7,9
De HEOS 3 speaker is zowel een netwerk als een bluetooth speaker. Het geluid klinkt geweldig en via de HEOS app is het geluid naar wens aanpassen middels de equalizer. Meerdere speakers in één groep zetten is een leuke mogelijkheid. Zo speelt elke speaker dezelfde muziek af. Je kunt ook iedere speaker zijn eigen afspeellijst laten afspelen, vanaf één van de vele muziekdiensten als Spotify of Napster, maar ook vanaf je NAS. De HEOS is in het bezit van built-in WIFI (ook 5Ghz). Echter is het gebruik maken van de ethernetpoort ook een optie. Wat ik erg jammer vind is dat je de muziek niet kunt bedienen via de speaker zelf. Je kunt enkel het geluid muten en de volume bedienen. Wil je naar het volgende nummer, zul je dit via je mobiel of tablet moeten doen. Maar dit is bij de meeste van dit soort speakers hetzelfde geval. De HEOS 3 kost gemiddeld € 300,-.
Wessel van der Waa
Wessel van der Waa
Zwolle • 49 reviews
Lees de hele review
7,1
Geen prijzen
HEOS moet het antwoord van Denon zijn op al het geweld van SONOS. Dat lukt maar deels. De geluidskwaliteit van de HEOS staat buiten kijf, maar het ouderwetse en logge uiterlijk van de HEOS By Denon 5 zorgt ervoor dat maar een beperkte doelgroep de speaker in huis wil hebben staan. Dat het product echter goed geluid aflevert, daarover bestaat geen twijfel. Zeker als je van een flinke bas houdt, is de HEOS 5 een mooi model.
Ger de Gram
Ger de Gram
Utrecht • 232 reviews
Lees de hele review
7,8
De HEOS by Denon 7 klinkt geweldig. Maar met 599 euro is dit wel een apparaat dat maar voor een zeer beperkte doelgroep interessant is. Behoor jij tot die doelgroep en vind je een groot design geen probleem? Dan is dit zeker een kooptip.
Ger de Gram
Ger de Gram
Utrecht • 232 reviews
Lees de hele review
6,9
Een compacte draagbare speaker. Dat is de Denon Envaya Mini. In die categorie zitten een hoop producten, maar de Mini valt op door zijn solide design, hoogwaardige bastonen en eenvoud. Wel mist de kleine gadget een belangrijk punt: omnidirectionaal geluid, op dat gebied zijn er betere alternatieven. Toch zul je voor 129 euro zeker geen buil vallen: dit is een prima apparaat.
Ger de Gram
Ger de Gram
Utrecht • 232 reviews
Lees de hele review

Draadloze speaker: de populairste merken